Rabuzinovo sunce 2024/25

Started by Marheen, 11.09.2024, 16:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

A
Eeee taj Nais...ja ne mogu proniknuti u njegov problem. Jučer je bio rastrčan i po meni sa silnom željom da se napokon dokaže i stvarno se trudio...čak mi ga je došlo žao u jednom momentu kada ga je krupni kadar snimio, a njegov govor tijela i izraz lica su mi izgledali kao da je "sam u sebe razočaran jer je opet shebao priliku". Na momente izgleda kao da si novog Maradonu dobio u ekipi, a već zericu kasnije loše i zakašnjele odluke u predaji ili pak pionirski traljave završnice. Rekoh, žao mi dečka zbog te silne volje i želje i truda kojeg je jučer pokazao, a u konačnici i respect prema činjenici da se našao u nekoliko odličnih prigoda i činjenici da ga je Đale u drugome dijelu "šetao" sve po svuda...ali...to hebeno ali...na svaki dobar bljesak je došao i po jedan neshvatljivo loš "bljesak". Da sam ga gledao samo jučer, rekao bi da je dečko "malo izgorio u silnoj želji da se dokaže" i da svakako zaslužuje novu priliku, ali se više ne mogu oteti dojmu da je u svim prilikama koje je dobio, a ja sam ih gledao, bio isti...na žalost...jer ima nešto.

T
Sve se ssvodi na činjenicu, isplati li se sada njega čekat ili ne.
Vjerovatno ce ga se cekat, jer je za njega placena odsteta. I to su ga Misketu uvaljali

Quote from: armada on 19.09.2024, 18:16Eeee taj Nais...ja ne mogu proniknuti u njegov problem. Jučer je bio rastrčan i po meni sa silnom željom da se napokon dokaže i stvarno se trudio...čak mi ga je došlo žao u jednom momentu kada ga je krupni kadar snimio, a njegov govor tijela i izraz lica su mi izgledali kao da je "sam u sebe razočaran jer je opet shebao priliku". Na momente izgleda kao da si novog Maradonu dobio u ekipi, a već zericu kasnije loše i zakašnjele odluke u predaji ili pak pionirski traljave završnice. Rekoh, žao mi dečka zbog te silne volje i želje i truda kojeg je jučer pokazao, a u konačnici i respect prema činjenici da se našao u nekoliko odličnih prigoda i činjenici da ga je Đale u drugome dijelu "šetao" sve po svuda...ali...to hebeno ali...na svaki dobar bljesak je došao i po jedan neshvatljivo loš "bljesak". Da sam ga gledao samo jučer, rekao bi da je dečko "malo izgorio u silnoj želji da se dokaže" i da svakako zaslužuje novu priliku, ali se više ne mogu oteti dojmu da je u svim prilikama koje je dobio, a ja sam ih gledao, bio isti...na žalost...jer ima nešto.

09.10.2024, 15:41 #93 Last Edit: 09.10.2024, 16:37 by IvyFiume
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 09.10.2024, 14:26🤣

https://www.novilist.hr/sport/rujevica-opet-preuzima-domacinstvo-bednja-uputila-zamolbu-bijelima-da-se-kup-igra-na-rujevici/?fbclid=IwY2xjawFzVShleHRuA2FlbQIxMQABHQOmat4496sdmYBBvI_XayblIiPP3EjWl76uA1B9_Lwvw9RCrfAjhUEYqg_aem_aALQ6Bkt4xBpPT7v88F5Kg

A već je od tuge sa juga krenuo daljnji narativ,
o tome kako Miško namještava utakmice za Rijeku i plaća male klubove da traže da se igra i Rijeci a ne u njihovim mjestima 😅
  Ček šta oni stvarno misle da bi se škrtica Mišković, razbacivao novcima tako lako.... 😂 🤡You cannot view this attachment.

Stvarno su me dokrajčili svi skupa u ovih par mjeseci, to saznanje koliko je naš sport amaterski, ja ovo ne mogu vjerovati više :svakacast: Da dva niželigaša zaredom moraju mijenjati domaćinstva i neće ugostiti Rijeku jer eto ne mogu pripremiti stadion. Pa za koga se igra nogomet i kakvi su točno uvjeti postavljeni za četvrtoligaša u kupu, a da ne vrijede za Goricu, Lokomotivu i ine?
#navodninavijač

R
A bas, zalosno ali opet jesu uzrok tome teren ili sigurnosni uvjeti? Meni ovo vise djeluje da MUP radi problem

L
Quote from: Ro-Ro on 09.10.2024, 16:18A bas, zalosno ali opet jesu uzrok tome teren ili sigurnosni uvjeti? Meni ovo vise djeluje da MUP radi problem
Naravno da MUP radi problem, stave takve zahtjeve da ga domaćin ne može ispuniti.

R
Pa jednostavno, ,zabrani gostujuce navijace i daj ljudima da festaju

A
Quote from: Ro-Ro on 09.10.2024, 16:39Pa jednostavno, ,zabrani gostujuce navijace i daj ljudima da festaju
Misliš da onda nebi išli na gostovanja? Bilo je takvih pokušaja pa smo išli( mislim na sve grupe) a tek su onda u problemu.

L
Quote from: Arci1984 on 09.10.2024, 16:55
Quote from: Ro-Ro on 09.10.2024, 16:39Pa jednostavno, ,zabrani gostujuce navijace i daj ljudima da festaju
Misliš da onda nebi išli na gostovanja? Bilo je takvih pokušaja pa smo išli( mislim na sve grupe) a tek su onda u problemu.
Ako jedanput napraviš presedan sa zabranom gostujućih navijača, tko brani policiji da zabrani sva gostovanja.

C I R K U S!
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

To bi bio vrh: gostovanja zabranjena, a na domaće utakmice se ne ide jer su debelo preskupe.  :neretljak:
I za koga se onda igra nogomet?  :bo:

A
Quote from: LenRi on 09.10.2024, 17:03
Quote from: Arci1984 on 09.10.2024, 16:55
Ako jedanput napraviš presedan sa zabranom gostujućih navijača, tko brani policiji da zabrani sva gostovanja.
Branili su nam jedne sezone pa smo kupovali za naše tribine gostima i pomagali im( tako i oni nama) osobno sam bio na nekoliko a isto finale kupa u Šibeniku išlo nas je i došli blizu stadiona al nas murija ulovila. Mogu oni branit ali će se ići

F
Jedino rizicno sto bi se moglo desit na Bednji je da se svi zajedno napijemo i dobro najedemo. Mjenjaj domacinstvo

Quote from: Finac on 10.10.2024, 11:59Jedino rizicno sto bi se moglo desit na Bednji je da se svi zajedno napijemo i dobro najedemo. Mjenjaj domacinstvo
A baš.... Krama i Murke su iz Bednje, tamo smo im mi pored dinama valjda druga opcija za navijanje, a ionako smo dio korporacije.  :neretljak:
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo