Rabuzinovo sunce 2024/25

Started by Marheen, 11.09.2024, 16:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: TIR on 24.02.2025, 09:34Bitan je kup jer osvajaču (ili finalistu ako je ligu i Kup osvojio isti klub) osigurava Europsku ligu, a vidjeli smo ove sezone koliko to olakšava put do grupa Konferencijske lige. Imali smo dvije prilike za osigurati grupe KL.

Radeljić - Manev obavezno zamjena zbog značaja Radeljića. Janković i Petrovič obično igraju 90 minuta u kontinuitetu pa vjerujem da su u užem izboru za rotaciju.

Ostali po potrebi, trener valjda zna koji igrači su među umornijima. Fruk je upravo preskočio dva kola, Devetak i Čop jedno, tako da su oni zadnji na listi.

Šta nije da ako ligu i kup osvoji isti klub, da 2. na tablici ide u kvale za EL, a ne finalist

K
Vidim na sofascoru da su slaven gorica odgodili kup utakmicu koja je trebala isto bit u srijedu? Zna li neko više

Z

Quote from: Ares1312 on 24.02.2025, 09:39Šta nije da ako ligu i kup osvoji isti klub, da 2. na tablici ide u kvale za EL, a ne finalist

A da jbt u pravu si, ovo moje je bilo donedavno pa su promijenili.

Ha onda Kup i nije više toliko bitan realno. Očekujem da na proljeće kiksamo u par navrata, ali teško mi je povjerovati da ćemo završiti treći.
#navodninavijač

L
Quote from: KadOkrenemSe on 24.02.2025, 09:54Vidim na sofascoru da su slaven gorica odgodili kup utakmicu koja je trebala isto bit u srijedu? Zna li neko više
Slaven vs gorica te Istra vs loksa igraju utakmice Kupa idući utorak i srijedu, 4 i 5.3
Zato mi protiv Gorice igramo u subotu, jer oni imaju nakon toga utakmicu kupa

K
Quote from: LenRi on 24.02.2025, 10:10Slaven vs gorica te Istra vs loksa igraju utakmice Kupa idući utorak i srijedu, 4 i 5.3
Zato mi protiv Gorice igramo u subotu, jer oni imaju nakon toga utakmicu kupa

Hvalaa

Kup je bitan. Trofej je trofej a nije da osvajamo prvenstvo svake sezone pa da mozemo bahato laprdat da nam je nebitan. Osim toga ako ne osvojimo naslov ili 2. mjesto, Kup nudi padobaran za KL. Valjda ce gazda shvatit da Europa nije nagrada nego imperativ ako te zdrijeb pomazi.

Pobjeda protiv tovara je i psiholoski jako bitna.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

24.02.2025, 11:30 #202 Last Edit: 24.02.2025, 12:30 by D2
Kup je bitan iz razloga držanja ekipe napetima i u "natjecateljskom ritmu". Drugi razlog je sportski.
Hebeš sportaša koji ne želi osvojiti sve, a i već vidim kako Đale ulazi u svlačionicu i kreće s kerefekama u stilu, "dečki idemo se malo rastrčati pa ako prođemo dobro, ako ne isto ćete dobiti pusu od mene za laku noć i zvjezdicu pored svog imena na ploči s imenima". Hov jes no.
Mojteme ne s tim, pustimo kup itd... Treba ih dobiti sve i uzeti sve!
8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Zlomislić
Goda Manev Majstorović Devetak
Petrović Gojak
Menalo Fruk Rukavina
Čop

Nema potrebe riskirat s jačom postavom od ove
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

K
S tovarima kad igramo i graničara je bitno

hadujku je ova utakmica teza nego nama, mora dobit jer igra doma a za 3 dana idu dinamu di pak jos vise mora dobit ako misle napast titulu.

Jadranski derbi Hajduka i Rijeke koji se igra na Poljudu od 17 sati vodit će Patrik Kolarić (Čakovec), pomoćnici su Bojan Zobenica (V. Gorica) i Ivan Starčević (Bjelovar), četvrti je Oliver Romić (Osijek). U VAR sobi bit će Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina) i Ante Čuljak (Zagreb).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

R
24.02.2025, 16:19 #207 Last Edit: 24.02.2025, 17:00 by R13KA
Svejedno mi je, samo ne da prvenstvo izgubimo zbog jebenog kupa, tj. da se ozlijedi npr. Radeljić, Fruk, Janković....zapravo bilo tko iz prvih 11, nemamo kvalitetnu zamjenu. Gojak i Manev trebaju dobiti 90 minuta.   Desno krilo umjesto Jankovića Rukavina. Taj Janković svaku utakmicu igra 90 minuta, ne treba izazivati zlo.

K
Pišu sportske (Sinisa Loncar)
"Duje Čop je još uoči dvoboja s Dinamom osjetio neki problem, dok se kod pogotka uhvatio za mišić, pa je tako pitanje što će biti s njime i hoće li moći nastupiti u dvoboju protiv svog nekadašnjeg kluba"

Quote from: KadOkrenemSe on 24.02.2025, 17:22Pišu sportske (Sinisa Loncar)
"Duje Čop je još uoči dvoboja s Dinamom osjetio neki problem, dok se kod pogotka uhvatio za mišić, pa je tako pitanje što će biti s njime i hoće li moći nastupiti u dvoboju protiv svog nekadašnjeg kluba"
Medijsko ratovanje.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo