Rabuzinovo sunce 2024/25

Started by Marheen, 11.09.2024, 16:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

26.02.2025, 11:53 #240 Last Edit: 26.02.2025, 11:54 by Vado Magnar
O rotaciji:
- Nais se puno troši i njega bi možda trebalo rotirati, ali nema smisla jer je bolje poštediti ga u Gorici gdje njegova igra neće toliko doći do izražaja.
- Janković je odigrao užasno puno, ali kako njega rotirati kada je ključan igrač za momčad. Pogotovo u defanzivi.
- Petrovič ima milijardu minuta, ali opet, ključan je u srcu terena, kao i Selahi.
- Čop? E tu vidim jedinu prislinu rotaciju zbog ozlijede. Ali eto nadam se da do toga neće doći. Ako ga ne bude, ide Fruk na devetku, a Gojak ili Menalo unutra.
- Radeljić je prevažan da bi ga se rotiralo. Mora se borit s Livajom. Više smisla ga ima rotirat protiv Gorice kada bude igrao slabiji napad protiv nas.
- Fruk se odmarao, Devetak također.

Stoga mislim da nećemo rotirati. Da će najbolji igrati pa tko živ, tko mrtav za Goricu. Tamo će biti nekog odmaranja pogotovo zbog oranice faktora.

Na ovakvim utakmicama se vidi koliko smo mi nigdje na nogometnoj karti ozbiljnih klubova.

Danas je 26.2.
Do kraja prvenstva se ima igrati još 13 kola
Odnosno do kraja svibnja je jedna utakmica tjedno s izuzetkom pauze od 17. do 29.3.
Čeka nas Hajduk kući
Idemo u Kranjčevićevu
U istom tjednu imamo Osijek doma i Dinamo na Maksimiru (23.4. i 27.4.)
Kolo prije kraja idemo na Poljud

I nama je sad praktički na vrh pameti koga treba rotirati da su svi što spremniji do kraja. A nekakve Olimpije, Elfsborgi i Borci imaju za brinuti i o knockout fazi Europske/Konferencijske lige.

Svi su uigrani poprilično dobro, čini se da Đalović odlično hendla pojedinačnu brigu o ulogama igrača, znači da nam igranje bez pauza za trening zapravo i ne bi trebalo predstavljati problem. Deri u najjačoj postavi...
#navodninavijač

J
Te priče o odmaranju su pizdarija. Neki igrači su načeti ozljedom i pitanje je koliko je pametno riskirati pauze od par tjedana, tim više što je upitno da li takav igrač može pružiti maksimum. Škorić je ogledni primjer sranja koje se može dogodit.
S druge strane, ne bi me čudilo da "odmore" selahi ili nais s obzirom da su u fazi pregovora o novom ugovoru. Realno, mislim da je samo Čop upitan i možda Radeljić.

Quote from: TIR on 26.02.2025, 12:18Na ovakvim utakmicama se vidi koliko smo mi nigdje na nogometnoj karti ozbiljnih klubova.

Danas je 26.2.
Do kraja prvenstva se ima igrati još 13 kola
Odnosno do kraja svibnja je jedna utakmica tjedno s izuzetkom pauze od 17. do 29.3.
Čeka nas Hajduk kući
Idemo u Kranjčevićevu
U istom tjednu imamo Osijek doma i Dinamo na Maksimiru (23.4. i 27.4.)
Kolo prije kraja idemo na Poljud

I nama je sad praktički na vrh pameti koga treba rotirati da su svi što spremniji do kraja. A nekakve Olimpije, Elfsborgi i Borci imaju za brinuti i o knockout fazi Europske/Konferencijske lige.

Svi su uigrani poprilično dobro, čini se da Đalović odlično hendla pojedinačnu brigu o ulogama igrača, znači da nam igranje bez pauza za trening zapravo i ne bi trebalo predstavljati problem. Deri u najjačoj postavi...

e, ali oni neigraju protiv dinama i ajduka, osijeka i istre 🤭
nemoj tako, pa razvidno je da smo mi u tezoj situaciji  :neretljak:
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

R
Ako je točno na sofascoru najjačih 11, Gojak umjesto Čopa. Ako se ozlijedi netko nabijem ih sve na kurac

Pa ozljede su sastavni dio sporta :bo:

Quote from: Deba on 26.02.2025, 15:34Pa ozljede su sastavni dio sporta :bo:
I porazi su sastavni dio sporta.
#degenerik

L
Umjesto Čopa je upao Gojak, ostalo sve isto kao protiv dinama

Ne sviđa mi se. Ja bi ipak zarotirao 3-4 igrača

M
Ajmo po pobjedu

Rijeko moja dobra budi,  imat ćemo provod ludi

Meni se svidja sastav ali kad pogledam klupu uzas. Nedaj Boze jos koje ozljede jer ce nam juniori igrat 😃.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

K
Odlično je ovo, zgazit ćemo ih, na poluvremenu će se ići ispričavat narkomanima

O
Quote from: R13KA on 26.02.2025, 15:31Ako je točno na sofascoru najjačih 11, Gojak umjesto Čopa. Ako se ozlijedi netko nabijem ih sve na kurac
Cak i ima logike jer protiv gorice na onom terenu ja nebi stavljo Radljica duhru i fruka

R
26.02.2025, 16:01 #253 Last Edit: 26.02.2025, 16:03 by R13KA
Quote from: oggy on 26.02.2025, 15:54
Quote from: R13KA on 26.02.2025, 15:31Ako je točno na sofascoru najjačih 11, Gojak umjesto Čopa. Ako se ozlijedi netko nabijem ih sve na kurac
Cak i ima logike jer protiv gorice na onom terenu ja nebi stavljo Radljica duhru i fruka
Protiv Gorice moraju igrati najbolji, koga boli kurac za kup?  Dogodit će se sranje, ispast ćemo i još po mogućnosti na penale, 3 naša neće moći igrati u subotu i ode nam prvenstvo. Kup je ionako nagrada za sirotinju.
I još će nam gol zabiti Kalik, taj može zabiti samo nama

-
Quote from: R13KA on 26.02.2025, 16:01
Quote from: oggy on 26.02.2025, 15:54
Protiv Gorice moraju igrati najbolji, koga boli kurac za kup?  Dogodit će se sranje, ispast ćemo i još po mogućnosti na penale, 3 naša neće moći igrati u subotu i ode nam prvenstvo. Kup je ionako nagrada za sirotinju.

Odjednom nam kup nije bitan, trofej je uvijek trofej. Zato samo jako protiv tovara.