Rabuzinovo sunce 2024/25

Started by Marheen, 11.09.2024, 16:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

10.05.2025, 22:20 #735 Last Edit: 10.05.2025, 22:21 by Snjesko
Quote from: deo123 on 10.05.2025, 21:25Ma kakve kombinacije, ako ne mogu igrati 3 utakmice u 8 dana nek se bave nekim drugim poslom.

Najbolje sto imamo i gore dobit i onda juris na Poljud..nema rezervi cuvanja i pazenja..jedini kome bi dao odmor je Radelja

Problem je 3 utakmice u 8 dana. A pogotovo je problem sto si na putu jako puno vremena. To je 100% i to svatko kaze. Pogotovo u ovom zadnjem dijelu sezone.

Radeljica i Selahija bi ja odmorio, Radeljic ionako igra sa jednom nogom kao sto kaze Đalovic. Stavio bi Maneva i Gojaka. Gojak donese nesto napred uvijek, osim toga igrao bi defanzovniju postavku, pa onda na kontre i polukontre i tu moze bit korisniji. Ostalo standardno, jasno Menalo na klupu, Orec na beka.

R
Oreč bi po meni trebao bit iznenađenje za Poljud.

R
"Ma kakve kombinacije, ako ne mogu igrati 3 utakmice u 8 dana nek se bave nekim drugim poslom."

Dok je bio Ugo da ali sad nikako.

Pitanje: Treba li Kup zrtvovati za titulu prvaka drzave zna Hajduk iz 2001. godine  :vijesti:

Kup
https://youtu.be/Nv57uC8djaE?si=Pm921IUOuA8r5jCe
Prvenstvo
https://youtu.be/k-ZC9UMxQoc?si=8VI-fQz_ua4Xp6kN

Forza Fiume ale!

F
Ima netko 2 mjesta u autu za mene i sina(17) za Koprivnicu? Sto god treba od troskova...

šta ćete u Koprivnici na trofeju za sirotinju
PRVI smo, 2 kola do kraja, treba ić na Poljud pa na Rujevicu
i onda opet na Rujevicu na finale kupića

mijenjam 30 kupa za ovu titulu
Europa je jedino mjerilo!

F
Treba ici u Koprivnicu, pa na Poljud, pa na Ruju.
Rijeka nas treba, ne birajmo utakmice.
Najsmiješnije mi je od svega da se tu počelo propitkivati da li je ispravno da tako veliki broj ljudi (700 ljudi) ide na kup u Koprivnicu.
WTF ! Daj Bože da nas je uvijek tako puno!

Z
U Koprivnici po 0:0 bez puno umora.
Umrtviti utakmicu, igra nam nikakva ne treba, odraditi to i cao.
Radeljic obavezan odmor, ostali neka svi igraju.

F
Quote from: MaČaĆeToMane on 11.05.2025, 21:03šta ćete u Koprivnici na trofeju za sirotinju
PRVI smo, 2 kola do kraja, treba ić na Poljud pa na Rujevicu
i onda opet na Rujevicu na finale kupića

mijenjam 30 kupa za ovu titulu
Sve cemo to ici, ali ici cemo i u Koprivnicu.

Quote from: Fiume e basta on 11.05.2025, 21:26Treba ici u Koprivnicu, pa na Poljud, pa na Ruju.
Rijeka nas treba, ne birajmo utakmice.
Najsmiješnije mi je od svega da se tu počelo propitkivati da li je ispravno da tako veliki broj ljudi (700 ljudi) ide na kup u Koprivnicu.
WTF ! Daj Bože da nas je uvijek tako puno!

Nisi me shvatio. Želim umanjiti ovo natjecanje koje treba umanjiti jer se nama to voli prikazati kao nešto veliko, a vidim da su ljudi to podojili već. Štedite za ligu, imamo uzvrat ali nadam se da neće biti ni bitno  :nisamja:

Samo titula, dajte kup kome god!!!

Utakmica u srijedu nije samo Kup utakmica. Utakmica u srijedu je natjecateljska utakmica koja ima i psihološki učinak. Poraz Slavena od 5:0 protiv Dinama je možda njima odmorio neke igrače, ali je isto tako možda postao njihov dvosjekli mač. Vrlo lako je moguć njihov posrtaj u Kupu već u prvoj utakmici. Naša pobjeda protiv njih bi nam jako puno značila pred Poljud. Zato nemojmo ovu utakmicu gledati samo i jedino kroz Kup. Uzvratna utakmica, kod nas nakon završetka prvenstva je potpuno druga priča.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Treba Jugoslaven dočekati na nož kako god, skakati urlati na svaki aut svaki posjed sve
Vrijeđati, spominjati rodbinu
Treba.
Baš zaslužuju.
Podsjećaju me na Osijek 99'

M
Logika nalaze da bi bilo najpametnije zarotirati u srijedu i odmoriti prije svega Radeljica, Selahija (ali zasto ne i druge), te probat odigrat nulu, a mozda i iskoristit koju kontru za zabit. Najvaznije ne se puno umorit i da svi prodju bez ozljeda. Al ne mogu se otet dojmu da nama takav pristup (barem u trenutnoj konstelaciji momcadi, stozera i drugih okolnosti) na kraju uvijek donese kitu, a ne veselje i nesto pozitivno. Sve mi se vise cini da mi ovo mozemo izgurat do kraja (tu mislim na osvojit prvenstvo, a s kupom sto bude bude) jedino na neko ludilo i pun gas do kraja, bez kalkulacija, ali i bez nekog pretjeranog razmisljanja i taktiziranja. To nam ove sezone svakako nije jaca strana. Jer kao sto je neko napisao, pozitivan rezultat iz prve utakmice finala psiholoski bi mogao dosta toga donijeti za zadnje 2 prvenstvene tekme, pogotovo jos jer je jedna od te 2 s istim protivnikom.

Sve u svemu, kao i uvijek do sada, ne preostaje nista drugo nego nadat se i vjerovat do samog kraja.

Mora izrotirat sastav jer i sa drugom postavom mozemo izvuc pozitivan rezultat  za uzvrat

Z
12.05.2025, 11:04 #749 Last Edit: 12.05.2025, 11:05 by Zelko Maler
koliko god bio narativ da nemamo prostora za rotiranje. Imamo.

Dogan, Bogojević i Gojak mogu igrati u prvih 11 u srijedu.  Ne moraju, ali mogu.  Čop bi mi počeo s klupe sigurno. MOže biti špica Fruk, a Janko iza njega ili Dogan špica. Svejedno, ali uglavno, to ti je već dosta rotacije.
Manev umjesto Radeljića MORA igrati. Ili svejdno ko Goda, boli me k. Samo da Radeljić ne igra.