Radomir Đalović

Started by tomyrijeka, 23.09.2024, 16:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

31.03.2025, 15:44 #270 Last Edit: 31.03.2025, 19:34 by Fornax
https://www.index.hr/sport/clanak/video-djalovic-igraci-s-klupe-moraju-dati-vise-u-rijeci-su-ocekivanja-ogromna/2656930.aspx

Tko da da više, rekreativac Dogan ili nepo beba Gabriel?

Daj Đale, ne jedi govna.
#degenerik

Vratile su se floskule i manjak samokritike.
#navodninavijač

'Ajde nisam jedini koji ga je potiho poslao u kikića kad je pogledao presicu. Sjetio se prozivati igrače s klupe koje je ubio u pojam svojom tvrdoglavošću.
Nadam se da će biti drugi nakon Keka koji će dignuti kantu, ali daj se malo trgni.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

L
E moj Đale, ubio si igrače sa klupe svojom tvrdoglavošču, moraš shvatiti da od njih nećeš više dobiti nekakvu korist. Koristi ovih 13 igrača i to je to. Ostali mogu ulaziti nakon što je utakmica riješena.

Quote from: D2 on 31.03.2025, 16:29'Ajde nisam jedini koji ga je potiho poslao u kikića kad je pogledao presicu. Sjetio se prozivati igrače s klupe koje je ubio u pojam svojom tvrdoglavošću.
Nadam se da će biti drugi nakon Keka koji će dignuti kantu, ali daj se malo trgni.

Da vidimo te igrače s klupe koje proziva  8):

Gojak 24 utakmica 1065' (Jedina provjerena kvaliteta)
Gabica 29 utakmica 1020' 
Menalo 9 utakmica 245'
Ilinkovic 12 utakmica 334'
Manev 4 utakmice 69'
Dogan 12 utakmica  225' 
Butić 17 utakmica 237'

Možda bi netko od ovih opravdao očekivanja da su dobili pravu priliku. Da, znam, ganja se titula pa nema puno prostora za kemijanje, ali Đale obrati se onda gazdi  :neretljak:.

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: TIR on 31.03.2025, 15:50Vratile su se floskule i manjak samokritike.

Bit će toga sve više prema kraju, kako će rasti nervoza
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

R
Možemo reći da su ove godine od rezervista u prvotimce evaluirali Bogojević, Majstorović i Djuahra. Prva dvojica kao posljedica prodaja, a za Naisa treba reći da se baš izborio za mjesto. Rekao bi da je to ipak premalo.

Možda bi igrači s klupe dali više, ali već mjesecima ne startaju i nemaju minutažu osim Gojaka
Upravo zbog tanke klupe treba dvojicu ubacit u prvih 11 da imaš dvojicu za uvest
Europa je jedino mjerilo!

B
Dodao bih i Radeljica kao primjer sto znaci kad se daje prava prilika a ne 'prilika' od 5 min po utakmici na krivoj poziciji. Hvatali smo se za glavu kad bi ulazio kod Sope na cuvanje rezultata i promjenu formacije zadnjih 5 min. Kad je dobio par urakmica u kontinuitetu na svojoj poziciji- najbolji stoper HNL.

31.03.2025, 23:39 #279 Last Edit: 31.03.2025, 23:56 by MaČaĆeToMane
Ilinković meni osobno ima zanimljive lopte i proigravanja
Taj Rukavina ako nista nek ti trci prvo poluvrijeme na desnom krilu samo nemoj tamo Jankovića stavljat i odma ga izvadi na halfu
Dogan? Pa zasto ne moze igrat 1.half protiv Sibenika, Gorice itd, sta nam je tu točno Čop donio više, ništa, ime.
Dakle, imaš šta imaš. Koristi to pametnije da možeš bolje raspolagat zamjenama. Ja se ne slažem da moraju startati uvijek najbolji ako će ti ubacivanje jednog, dva igrača donjeti nekakav odmor nekome, a možda nešto donesu i njima samima, možda daju gol. Ovako u zadnjih 10 minuta u panici i pritisku neće sigurno ništa napraviti. Ako ne znaš sakriti slabosti jednog dva igrača onda ga jebi, ali rađe bi završio utakmicu s Čopom nego Doganom

Zaključak - da klupa je tanka, ali realno nitko nije ove sezone dobio neku veću priliku osim Rukavine. Ali ako taj Rukavina nije za ovu ekipu, makni ga, ubaci Thaqija. Jebiga Ðale, ne može i jare i pare, ali netko mora dobiti priliku da bi nešto napravio, a ti bi da zamjene u zadnjih 10-15 minuta okreću utakmice.
Čak to nije ludo, ali onda nemoj stavljati najbolje nego Čopa i Djouahru ubaci u 60' ili na halfu. Dakle, sindrom loše klupe preokreni u svoju korist.
Europa je jedino mjerilo!

Đaletu treba uzet kao olakotnu okolnost užasan prijelazni rok, ali isto se ne smije zaboravit da se od čovjeka očekuje titula dok mu u prvoj postavi igra Bogojević i Janković na desnom krilu..

To je bez dileme najlošija desna strana u ligi.

Šta reć za klub koji proda Smolčića i 2 dana prije kraja prijelaznog roka mora dovest desnog beka kojem je jedini i najbitniji kriterij da odmah može zaigrat a ti dovedeš Oreča koji do danas ima 0 odigranih minuta.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

K
Od svih "pojačanja" na zimu njih 3 ne igra uopće, a ova dva šta igraju bolje da ne

Quote from: vMario87 on 03.04.2025, 08:12a ti dovedeš Oreča koji do danas ima 0 odigranih minuta.
I jos ga platis. To je valjda pojacanje za iducu sezonu, jebes ovu 😄.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
trebali su doći Karačić umjesto Maneva i Oreča ( imao bi pravog desnog bočnog i stopera po potrebi), puno kvalitetniji od Maneva.
Stipe Lončar, imao bi odličnog veznjaka u rotaciji + desno krilo po potrebi što nam jako fali.
Čop mi je ok
Milanović, desno krilo, ako ništa opet imaš jako dobro igrača na klupi.

Quote from: Zelko Maler on 03.04.2025, 08:33....
Čop mi je ok
...
Za sada baš i ne opravdava taj OK.
Daleko od toga da i sam ne mislim kako nam je Čop u formi falio, ali .....
Zamišljam upise na ovom forumu da je isto kao on jučer odigrao Dogan.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo