Radomir Đalović

Started by tomyrijeka, 23.09.2024, 16:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

D
Ja gledam ovako, u 2 od 10 utakmica kakve su bile u srijedu bi prosli mi, a u 8 istra.

Taj plan da ih se drzi na njihovoj polovici je ostao samo plan, jer oni su itekako sprovodili svoju ideju dolaska kroz pas igru do naseg gola te kreirali nekoliko ozbiljnih sansi, i ako mene pitas nebi bilo nepravedno da su oni bili ti koji su prosli, jednostavno su bili bolji, brzi i jaci. Zato bih prije rekao da je Garcia školovao našeg Đaleta.

Slazem se da ne pobjeduje ljepota i da cilj opravdava sredstvo. Neka mi odigramo i losije do kraja i pobjedimo sve do kraja 1:0, draze mi je to nego igrati dobro  pa zavrsiti 2 ili 3. Samo puno je vjerojatnije da cemo postici bolje rezultate ako imamo igru.

U biti sve sto sam htio reci stane u ovo sto je d2 napisao, a to je da Đale mora nesto poduzeti i mjenjati. Ako cemo svi skupa sami sebe uvjeriti da je ovo u srijedu bilo dobro, a onda nek ne mjenja nista pa cemo vidjeti di ce nas to dovesti. Moju podrsku ce imati kako god.

Quote from: Snjesko on 04.04.2025, 22:22Moje mišljenje je da desno u ovoj situaciji gdje nemas pravo rjesenje ni za beka ni za krilo trebaju startat i Bogojevic i Menalo da bar dobijemo neophodne dubine s te strane. Nisu ni blizu idealni, ali zahvaljujuci Miskovicu, oni su jedino rjesenje koje imamo.
Pa onda neka se overlapaju, izmjenjuju mjesta i tako stvaraju opasnost, jer lopta od Fruka ce doc. Jer ovako svi znaju da Jankovic ide u sredinu i koncentriraju se na Naisa na drugoj strani. OK, kad igras protiv Dinama moze Janko desno, ali ne mora protiv Sibenika i Varazdina.
A onda neka se veznjaci rotiraju - imas Fruka, Selahija, Jankovica, Petrovic i Gojaka. Izaberi 3, imas 2 na klupi. Moze i Jankovic na lijevo krilo, pa imas Naisa kao zamjenu. Moze Fruk u spicu, pa da  ulazi Cop. Nekakvu takticku prilagodbu i oznenađenje bi trebalo vidjet, a to Đalovic nikad ne radi.
Citirao sam sve jer sam u par postova pisao o istom pa da malo prisnažim (ali bez Jankovića na krilu umjesto Naisa ;) )
Mene brine boldano. Frukom kao napadačem je u jednom trenutku napravio boldano i pogodio, neka ga ne bude strah ponovno posegnuti za nekakvom promjenom jer ovo kako sad izlazimo na teren nas je koštalo minimalno dvije pobjede protiv ovih s dna ljestvice, a neka 4 boda plus ne bi bila za baciti.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
Već sam ovo pisao prije koji tjedan, pišem opet, popljujte me koliko hoćete, ali svoje mišljejne mogu napisati.
kako god ova sezona završi nas čeka otrežnjenje iduću sezonu.
Daj Bože da s varam, ali sve mi upućuje na to.
Ne idem u toliku krajnost da mislim da nas čeka nešto ko Osijek ove sezone, ali nas vidim ispod 4. mjesta s Đaletom.

O
Đale skuplja iskustvo i ući se tu kod nas, pa će valjda jednog dana biti i selektor Crne Gore .😀

R
Quote from: Zelko Maler on 20.04.2025, 12:13Već sam ovo pisao prije koji tjedan, pišem opet, popljujte me koliko hoćete, ali svoje mišljejne mogu napisati.
Ne idem u toliku krajnost da mislim da nas čeka nešto ko Osijek ove sezone, ali nas vidim ispod 4. mjesta s Đaletom.
Tebi je problem Đale koji najslabiju ekipu u povijesti Rijeke drži na prvom mjestu 6 kola prije kraja. A nije ti problem štacsvaki prijelazni rok odlze bas svi koji 2 puta točan pas odigraju, šta Djuahra i Selahi nemaju ugovor, šta će opet otići Fruk i šta će Đalović biti prisiljen gurati Čipa na krilo umjsto Djshre jer će alternativa biti Rukavina koji ne može igrati ni u Orijentu.
Pitanje za sve na forumu, da li netko misli da bi bilo koji HNL trener bio prvi s ovom ekipom koju mi trenutno imamo?

Quote from: R13KA on 20.04.2025, 13:46Tebi je problem Đale koji najslabiju ekipu u povijesti Rijeke drži na prvom mjestu 6 kola prije kraja.

Dobraaa... Imamo prvih 11 u naponu snage i iskustva, svi redom spremni za iskorak u jaču ligu. Prošle je bila najjača od Kekove, ova je druga najjača, a ne najslabija.

Đale je najlimitiraniji u aktualnom kadru, ali to ne čudi jer je na početku karijere.
#navodninavijač

Z
Quote from: R13KA on 20.04.2025, 13:46
Quote from: Zelko Maler on 20.04.2025, 12:13Već sam ovo pisao prije koji tjedan, pišem opet, popljujte me koliko hoćete, ali svoje mišljejne mogu napisati.
Tebi je problem Đale koji najslabiju ekipu u povijesti Rijeke drži na prvom mjestu 6 kola prije kraja. A nije ti problem štacsvaki prijelazni rok odlze bas svi koji 2 puta točan pas odigraju, šta Djuahra i Selahi nemaju ugovor, šta će opet otići Fruk i šta će Đalović biti prisiljen gurati Čipa na krilo umjsto Djshre jer će alternativa biti Rukavina koji ne može igrati ni u Orijentu.
Pitanje za sve na forumu, da li netko misli da bi bilo koji HNL trener bio prvi s ovom ekipom koju mi trenutno imamo?

Upravo si napisao zašto nas čeka otrežnjenje iduće sezone.
Kakav god roster Đale imao, opet je bolji od Goričinog, Šibenikovog, Varaždinovog, Slavenovog, a s tim momčadima ne može na kraj ili jedva izađe na kraj. A šta će biti iduće sezone?

R
Quote from: david_ri on 05.04.2025, 11:30Ja gledam ovako, u 2 od 10 utakmica kakve su bile u srijedu bi prosli mi, a u 8 istra.

Taj plan da ih se drzi na njihovoj polovici je ostao samo plan, jer oni su itekako sprovodili svoju ideju dolaska kroz pas igru do naseg gola te kreirali nekoliko ozbiljnih sansi, i ako mene pitas nebi bilo nepravedno da su oni bili ti koji su prosli, jednostavno su bili bolji, brzi i jaci. Zato bih prije rekao da je Garcia školovao našeg Đaleta.

Slazem se da ne pobjeduje ljepota i da cilj opravdava sredstvo. Neka mi odigramo i losije do kraja i pobjedimo sve do kraja 1:0, draze mi je to nego igrati dobro  pa zavrsiti 2 ili 3. Samo puno je vjerojatnije da cemo postici bolje rezultate ako imamo igru.

U biti sve sto sam htio reci stane u ovo sto je d2 napisao, a to je da Đale mora nesto poduzeti i mjenjati. Ako cemo svi skupa sami sebe uvjeriti da je ovo u srijedu bilo dobro, a onda nek ne mjenja nista pa cemo vidjeti di ce nas to dovesti. Moju podrsku ce imati kako god.

Šta će mijenjati, sustav, igrače? Koje igrače? Događa da stavi, Ilinkovića? Pa pročitaj šta smo na forumu pisali nakon svake utakmice koju je Ilinković igrao. Pa svatko nekada pogodi 2 pasa kao jučer Ilinković, Rukavina je zabio autogol Istri i zabio Gorici u onoj ludnici, to je puno konkretnije od Ilinkovića. To znači da i on mora igrati?
Svi bičete da nešto treba mijenjati, a Đalović nema šta mijenjati. Realno ekipa koju ima je za sredinu tablice, klupa je za 2. ligu. Ali važno da svi viču da treba mijenjati, pa tako jedno kolo mora igrati Dogan -krizerij je da su uspio naći u šansi, drugo kolo ilinković-kriterij je da je uspio poslati suigrača ušansu, ili Rukavina jer je uspio jednom od 100 puta oredriblati suigrača. Svi ti dečki treniraju svaki dan, ne možeš se oslanjati na nekoga tko 10 utakmica izaziva Frustracije kod navijača, pa jednu utakmicu uspije pogoditi 2 točna pasa.
Ni kod Sopića Ilinković nije bio u nikakvim kombinacijama, dobro rada smo imali puno jaču ekipu. Do pred par kola smo svi hvalili Đalovića kako je gurnuo Djuahru, a Sopića ga nije prepoznao. Uzorak nam je bio  2 dobre Djuahrine utakmice, ostalih 10 izgleda kao strano tijelo na terenu.
Mi nemamo bolje od ovih 10-11 koje Đalović forsira, to je jedina istina.

R
20.04.2025, 14:01 #323 Last Edit: 20.04.2025, 14:02 by R13KA
Quote from: Zelko Maler on 20.04.2025, 13:53

Kakav god roster Đale imao, opet je bolji od Goričinog, Šibenikovog, Varaždinovog, Slavenovog, a s tim momčadima ne može na kraj ili jedva izađe na kraj. A šta će biti iduće sezone?
Da, ali isto tako daj Đaloviću sadašnji roster igrača Istre i bit će hladno 2. Kažem 2., jer Dinamo ovo više neće dozvoliti idućih 50 godina. To znači da ni Guardiola ne može ništa uz ovakvog Miškovića, upravo to pokušavam dokazati cijelo vrijeme

S
Quote from: R13KA on 20.04.2025, 13:46Tebi je problem Đale koji najslabiju ekipu u povijesti Rijeke drži na prvom mjestu 6 kola prije kraja.

Odakle nadahnuće za ove hiper-bombastične procjene?

R
Quote from: TIR on 20.04.2025, 13:52

Dobraaa... Imamo prvih 11 u naponu snage i iskustva, svi redom spremni za iskorak u jaču ligu. Prošle je bila najjača od Kekove, ova je druga najjača, a ne najslabija.

Đale je najlimitiraniji u aktualnom kadru, ali to ne čudi jer je na početku karijere.
Aha, ok.. Pašalić, Pjaca, Ivanović, Galešić, Smilčić, Obregon, Marić,Mitrović, Dilaver, Hodža. Zamijenili su ih Devetak, Orel koji je došao ozlijeden na polusezoni igra tek 2 utakmicu, Čop, Škorić i četnobSaho. Nema šta, tu je to negdje  ;D  O onim prijašnjim Kekovim pa i Rožmanovim, Tomićevoj i Bišćanovim ekipama ne želim usporedivost jer sam smiješan sam sebi i imam osjećaj da me sprdaš. Onda je dolazio Drmić kada bi itekako u napadu

Quote from: R13KA on 26.02.2025, 19:04Ovo je najača Rijeka u povijesti HNL-a, jača od one šampionske.

Svašta..

Fruk i 10 igrača Orijenta ti je dosta za dobit Šibenik a mi to nismo uspili na domaćem terenu, jedini od svih kandidata za naslov.

Zaslijepljuje nas koliko su drugi loši pa mislimo da Rijeka igra iznad očekivanja a u biti smo i mi veliko razočarenje i trebali bi imat 70 bodova do sad.

Đalović je trenutno veći problem od igračke (ne)kvalitete.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

R
Quote from: SandroB on 20.04.2025, 14:03

Odakle nadahnuće za ove hiper-bombastične procjene?
Pa dobro odakle nadahnuće da se svakog kurca hvataš/te ko dlake u jajetu. Kvalitetom najslabija u Miškovićevoj eri, osim možda onog s Cosmijem. Valjda je sada malo lakše. Ne znam koji stilsku figuru više upotrijebiti da ljudi bar pokušaju shvatiti da se Mišković ovako nije nikada ponašao i da je u godinu dana otišao bas svaki dobar igrač kojeg smo imali osim Fruka  Neka mi neko kaže koje smo mi to pojačanje doveli u godinu dana, Devetak i???  Šta ćemo stvarno pušiti one njihove mantre o "unutarnjim rezervama"? To vam ljudi Đalović govori jer mora. Da te unutarnje rezerve valjaju, igrale bi i kod Sopića i Jakirovića, bez brige

O
20.04.2025, 14:14 #328 Last Edit: 20.04.2025, 14:17 by Orpat
Quote from: R13KA on 20.04.2025, 14:01
Quote from: Zelko Maler on 20.04.2025, 13:53

Da, ali isto tako daj Đaloviću sadašnji roster igrača Istre i bit će hladno 2. Kažem 2., jer Dinamo ovo više neće dozvoliti idućih 50 godina. To znači da ni Guardiola ne može ništa uz ovakvog Miškovića, upravo to pokušavam dokazati cijelo vrijeme

Da li će Dinamo dozvoliti ili ne ovisi da li će ostvariti 40-50 milijuna eura od LP, i ako osvoji prvenstvo ima još jednu stepenicu do tih famoznih 40 mil. Eura koliko znam ne ide direktno u skupine LP nego ima play od tako da treba pričekati šta će sve biti. Ništa se ne zna. I da  i ove godine su imali od LP 40 -50 mil eura, pa se muče u prvenstvu.

R
20.04.2025, 14:21 #329 Last Edit: 20.04.2025, 14:30 by R13KA
Quote from: vMario87 on 20.04.2025, 14:12

Quote from: R13KA on 26.02.2025, 19:04Ovo je najača Rijeka u povijesti HNL-a, jača od one šampionske.

Svašta..

Fruk i 10 igrača Orijenta ti je dosta za dobit Šibenik a mi to nismo uspili na domaćem terenu, jedini od svih kandidata za naslov.

Zaslijepljuje nas koliko su drugi loši pa mislimo da Rijeka igra iznad očekivanja a u biti smo i mi veliko razočarenje i trebali bi imat 70 bodova do sad.

Đalović je trenutno veći problem od igračke (ne)kvalitete.
Super da. Neka si mi objasnio.. I dalje mislim da je najjača Rijeka u povijesti, prvi smo. Ako smo prvi s ovakvim predsjednikom smo najjači. Najjači kolektiv s najboljim trenerom. Pojedinačnom kvalitetom sigurno najlošija u Miškovićevoj eri. Eto, mislim da nema kvalitete, mislim da su kvalitetom debelo debelo daleko iza Hajduka, Dinama, pa i Istre, ali mislim i da imamo trenutno najboljeg mogućeg trenera koji je izvukao debelo iznad maksimuma od ekipe i da ta simbioza ovih igrača i Đalovića očito ide iznad mogućnosti koje objektivno ekipa može. Ovo je jebena Grčka iz 2001 ili koje već godine. Da li su kvalitetom bili najbolji, nisu? Da li su najbolji jer su osvojili euro, jesu. Ponekad je kolektiv ispred pojedinačne kvalitete ako je trener pravi. Taj kolektiv je u ovom trenutku i iznad predsjednika i navijača. 
Uostalom, u ljubavi, ratu i borbi za prvaka voljenog kluba sve je dopušteno, pa čak i vrtlog emocija koji ide od toga da urlamo od sreće, pa da kolo poslije pijemo praksitene da bi mogli zaspati.