Radomir Đalović

Started by tomyrijeka, 23.09.2024, 16:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: TIR on 08.08.2025, 11:26Ajmo stat na loptu. Prebroji na prste jedne ruke tko želi poraz od Osijeka pa da Đale dobije pedalu, jer ja sam od srijede do danas našao dva takva upisa u moru ostalih.

A i prozivanje od strane svih... čemu generaliziranje kad znamo da ga je prozivao jedan kolega. Ma neka su i dva. i tri. To je daleko od svih. Ne ulazim u to jel ga s pravom prozivao samo mi ide na živce kad se generalizira.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

K
Ja sam napisao kolega, znači jedan ne ni 2 ni 3 ni 10

"Odjednom svi žele poraz svome klubu zbog smjene"

Za ovo te pitam, tko svi? :bo:

Ovo što D10S kaže, učimo se i dalje. Polarizacija nas i vas od prošle sezone je bila apsolutno pogrešna.
#navodninavijač

K
Ove godine nije polarizacije tolika, ove godine je 90% naprema 10% prošle je godine Mišković bio glavni krivac polarizacije

D
Quote from: aahzinho on 08.08.2025, 11:26
Quote from: Kostrena on 08.08.2025, 11:16Odjednom svi žele poraz svome klubu zbog smjene a kad je kolega ti napisao prošle sezone onda su se svi zgražali i prozivali ga mjesecima nakon toga

Ne znam tko ovdje želi poraz klubu...knjižnice imaju odjeljak s fikcijom pa se tamo mogu naći izmišljene priče.

To što su neki forumaši pesimisti pa ne očekuju pobjedu i prolaz protiv Shelbourna (uključujući i mene) ne znači da priželjkuju poraz. Pa čak ni da dobiju Đaletovu glavu na pladnju. Mene ni prolaz protiv Shellbournea neće uvjeriti da on u sebi ima štofa za novo odijelo.

Vruce su bile glave nakon poraza od Shelbournea, moja prva :bo:

Ne brinite se, nije vlasnik kluba retard kojemu je ovo usputni job, on živi od i zbog Rijeke.
Damir Mišković vrlo dobro zna koliko mu trener Đalović može naštetiti eventualnim ispadanjem iz europe, ne samo njemu nego i cijelom klubu.
Utorak je dan D za trenera Đalovića, ako prođe dobiti će još kredita, ali zec u šeširu će biti na brzom biranju
Europa je jedino mjerilo!

Ovo se moralo dobit bez obzira na dovedeni kadar.

M
Quote from: D2 on 08.08.2025, 00:48
Quote from: moreplovac on 07.08.2025, 22:31Ja se samo nadam da Djalovic zeli napredovat i zeli usvojiti neke druge stvari,ali kad vec gledamo kako je krenuo prosle godine i osvojio prvenstvo a kako sad ne ide sjetim se Elvisovog (Scoria) prvog mandata. Isto hrabro zestoko i beskompromisno,a nakon rezultata poceo je sa ziheraskom igrom koja mu je presudila.
Da malo kako je i red zastranimo. ;)
Ipak ću te malo vratiti u to vrijeme pa te podsjetiti da je Scoria otišao sam davši otkaz nakon utakmice na kojoj je doživio skandiranje Kantride o Riječkom Guy Roux. Nitko njemu nije presudio. ;)

Sjecam se da su mu navijaci skandirali i da je sam otisao, ali se isto sjecam da je on lagano pucao po savovima jer Vranic (koji je tada pisao za Novi List) prakticki nije dao disati,kao i drugi novinari, a i medju forumskim pukom (koji ajmo rec je kap u moru ) je vladalo nezadovoljstvo. Armada  mu je skandirala, medjutim vladalo je veliko nezadovoljstvo. Nije otjeran ali rezultati uzrokovani tom igrom su mu presudili, kao sto ce se moci reci da je Djaletu presudila igra koju je njegova momcad prikazivala  cak iako sam odluci otici.

08.08.2025, 15:53 #653 Last Edit: 08.08.2025, 16:17 by George Bush
Ovog boli noga, ovaj povraca, menalo dobio bebu, chop ce dobiti bebu, 5 ih nije spremno, krajlah dosao dijeliti savjete, đalovic nervozan, ostali su umorni od priprema, tezak ritam i teske noge
Nogometni Expert

A
Quote from: TIR on 08.08.2025, 11:45"Odjednom svi žele poraz svome klubu zbog smjene"

Za ovo te pitam, tko svi? :bo:

Ovo što D10S kaže, učimo se i dalje. Polarizacija nas i vas od prošle sezone je bila apsolutno pogrešna.
Smatram da nemamo nikakvu igru( ni prošle nismo imali nešto posebno dobru al smo osvojili sve) ali zelit Rijeci poraze da bi netko dobio otkaz je uzas

Neka Dale ostane cijelu ovu sezonu na klupi,pogotovo što imaš neki izbor Čabraje ili sad Zekića.

Za neku budućnost njegovog rada bilo bi mu dobro da počne raditi s nekim koji će mu objasniti komunikaciju a pogotovo psihologiju.

Ajde izjave nakon utakmice, vruć si, ali onda kad se ohladiš izjaviš sljedeće:

"Da je u igri ostao Majstorović nebi gola dobili."

Da sam Majstorović, lijepo čuti. No da sam Husić, zakopao si me stari, stavio uteg. A taj Husić će morati kad tad opet na teren.

Z
Ljudi moji, pa nismo mi Hajduk da mijenjamo trenere nakon dva loša tjedna.
Nogomet je ovo – imaš uspone, imaš padove.

Radomir Đalović nam je donio dvostruku krunu, zna klub iznutra i ima autoritet svlačionice.
Ali nemojmo zaboraviti – najveći problem nije Đale, nego to što nemamo profi kondicijskog trenera kakvog zahtijeva moderan nogomet.
To je rupa koju klub mora hitno popuniti.

Ne krivimo čovjeka za ono na što ne može utjecati.
Podržimo ga – i tražimo od uprave da mu da uvjete za uspjeh.

Kad gubimo – držimo se.
Kad pobjeđujemo – slavimo.
Ali uvijek – zajedno. 💪⚪🔵

Quote from: Z9 on 09.08.2025, 08:42Ne krivimo čovjeka za ono na što ne može utjecati.
Planiraš se pridružiti Orpatovom štrajku glađu?
#degenerik

Autoritet očito nema kad igrači dobiju slobodno kako se kome digne kurac, a pokušava ga steći debilnim izjavama di nekog igrača diže u nebesa (da bi valjda drugog zakopao?).

Fruk je tako bog otac, najbolja devetka u klubu a Čop i Jurić su šta, za otpad?
Kaže primili smo 2 gola jer je izašao Majstorović, dakle Husić, Kitin, Manev ja ne znam šta vi radite ovdje.
Yankov je zakucan igrač, nespreman, nije onaj kojeg je htio.

Bit će tu svega, što duže na klupi to gore. Ovako ga još ljudi vole, svi ga vole. Bolje to riješiti dok se ne zaokrene situacija jer znanje i igra neće napredovati...
Europa je jedino mjerilo!

M
Quote from: Z9 on 09.08.2025, 08:42Ljudi moji, pa nismo mi Hajduk da mijenjamo trenere nakon dva loša tjedna.
Nogomet je ovo – imaš uspone, imaš padove.

Radomir Đalović nam je donio dvostruku krunu, zna klub iznutra i ima autoritet svlačionice.
Ali nemojmo zaboraviti – najveći problem nije Đale, nego to što nemamo profi kondicijskog trenera kakvog zahtijeva moderan nogomet.
To je rupa koju klub mora hitno popuniti.

Ne krivimo čovjeka za ono na što ne može utjecati.

Kad gubimo – držimo se.
Kad pobjeđujemo – slavimo.
Ali uvijek – zajedno. 💪⚪🔵

Ja ne vidim da nemamo snage..možda ne razumijem...ali vidim da nemamo igre...Al možda ni to ne razumijem...nemamo igre...trke nisam prijmjetio da nedostaje. Nismo je imali  i protiv Belupa a o ovim iz Irske da ne govorim..