Radomir Đalović

Started by tomyrijeka, 23.09.2024, 16:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

I
Opet se  ukljucila  žena od    Culine 😁.

Gospodjo Čulina, bavite se dicon', a ne spletkama

8) 

Quote from: Bred on 10.08.2025, 22:06Ne razumijem sam sebe si citirao i negirao u jedan dan.
Schrodingerov insider.
#degenerik

Ukratko, nema prave ponude za badžet.
Ri Or Die

Onda će Đale dobiti pedalu od Miška zato jer mu je upropastio ovu kupovinu Frukovih 50% i potencijalni mega transfer?
Da ne bi na kraju Janković ispao najveći odlazni transfer ovo ljeto...
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

B
potjerat ce Đalovića i dovest Zekića koji ce nakon mjesec dana dobit pedalu

L
Quote from: Brzina92 on 11.08.2025, 09:29potjerat ce Đalovića i dovest Zekića koji ce nakon mjesec dana dobit pedalu
[/quote
Quote from: Brzina92 on 11.08.2025, 09:29potjerat ce Đalovića i dovest Zekića koji ce nakon mjesec dana dobit pedalu
Info ili nagađanje?

V
Ovo je teška "Pošto kupio poto prodo" priča, ali...

Krizmanić je navodno otpao jer se određeni nisu mogli utaliti u taj deal, odnosno nisu mogli imati koristi.

Izvor isti koji mi je rekao da je Đale tražio njegov broj.

K
Krizmanić je jedan od razloga svađe, ima ih još nekoliko

-

"Ovo je pobjeda za naše navijače, jer nisu mogli biti s nama zbog kazne. Obećao sam da ćemo im omogućiti gostovanja i ja se nadam da će to biti četiri, a ne tri utakmice"

Đale vam sve omogući i opet niste zadovoljni.

R
Možeš ti obećat što hočeš. Bahati stvore. Prošli smo na 2 super udarca koji jednom uđu a 15 pita ne.

Dal su ovo Klopp, Murinho i Ištuk na forumu pa si daju za pravo negativno komentirat ulazak u skupine nakon 5 godina??

Da se razumijemo ni meni se previše ne sviđa način kako Đale vodi utakmicu ali ljudi moji mi igramo bez krila koja obilježavaju današnji način nogometanja, samim time nema prolaza 1 na 1, nema probijanja po strani pa povratna lopta koja je pol gola, nema izvlačenja na jaču nogu pa praćka (ono Jankovićevo neću komentirat jer ga ne smatram krilom) nema duplih paseva sa bekovima. Nažalost momčad je limitirana i bez individualnih akcija mi smo teski k.
To sve nabrojano nije Đaletova krivica i nadam se da će mu dopeljat ta krila i adekvatne zamjene za odlaske jer nam se pruža dobra prilika za zaradu i za budućnost ulaska u skupine europe, i ako onda pokaže tvrdoglavost i nesposobnost ja sam prvi za promjenu trenera.

dinamovcu Sopiću se skandiralo nakon šta je sa onakvom ekipom podudlao dinamu u par dana i izgubio kup i prvenstvo, a Đaleta se tjera radi loše igre i povjesnih rezultata.

FOF

D
13.08.2025, 08:40 #701 Last Edit: 13.08.2025, 08:42 by deo123
Jebote ovdje bas ima pacijenata.. a ja se cudim kako na istoku jebu majku igracima.. ovaj trenera ekipe naziva bahati stvore i to je ok.. mila majko..

Da je stranac sa dva zz i tri t u imenu sad bi mu dudlali. Ljudi zaboravljaju kako je Kek igrao do 2015.....dok nije dobio milionsku ekipu... mozemo se ne slagati kako igramo i svasta ali ova vrijedjanja su bas za terapiju

P
13.08.2025, 08:58 #702 Last Edit: 13.08.2025, 09:00 by patrik-mrsnik
Quote from: robil on 13.08.2025, 07:50Možeš ti obećat što hočeš. Bahati stvore. Prošli smo na 2 super udarca koji jednom uđu a 15 pita ne.

Vukušiću sve ti je oprošteno, osim ako ovo za Đaleta ne pišeš ti s par različitih profila...

B
Sjećam se one lijepe slike iz Lillea, Đalovića i Pašalića.

..volpi crew strikes hard.. :neretljak:
#vranićuizdrži