Radomir Đalović

Started by tomyrijeka, 23.09.2024, 16:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

A
Bitno je da smo pobijedili i prošli. Stručnjaci kritiziraju al kako smo trebali igrat protiv parkiranog autobusa pred njihovim golom s kadrom kojeg imamo?

R
Ne nisam Vukušić. I mislim da je trenera pukla slava pa ga ni novinari ne smiju ništa pitat. Ako je vama OK da Latvijac sjedi na klupi i da se Jurić vadi van super. Za mene Đalović pila stalno isto. Ima momčad kakvu ima ali još više se patimo zbog tvrdoglavosti.
Ako ne smijem napisati što mislim o njemu možete me banirati trajno. Živjelo jednoumlje.

L
Quote from: robil on 13.08.2025, 11:10Ne nisam Vukušić. I mislim da je trenera pukla slava pa ga ni novinari ne smiju ništa pitat. Ako je vama OK da Latvijac sjedi na klupi i da se Jurić vadi van super. Za mene Đalović pila stalno isto. Ima momčad kakvu ima ali još više se patimo zbog tvrdoglavosti.
Ako ne smijem napisati što mislim o njemu možete me banirati trajno. Živjelo jednoumlje.
Pa mislim da uopće nije problem napisati kritiku na rad trenera, više manje svi slično mislimo. Međutim radi toga ga ne trebaš baš gadno vrijeđati.

Grci su na Euru 2004. priredili možda i najveće iznenađenje u povijesti nogometa i pod rukom Otta Rehhagela postali prvaci. Igrali su ružan, negledljiv nogomet ali su na kraju osvojili Euro.

Đale trenutno igra ružan, negledljiv nogomet. Sve nešto na silu, tvrdoglavost, bez nekih ideja... Slično je bilo i prošle sezone.

Pustite ga dok ide. Ne vrijeđajte ga. Iako i meni ide na žice!
Na dvije strane dijeli se svijet - Il' si za Rijeku ili ne!

R
Nijemca je  posralo kao Dalića npr. a tako i naš pili po istom već dosta vremena.

Baš mi daje na Dalića.

Quote from: kircipijanci on 13.08.2025, 08:22Dal su ovo Klopp, Murinho i Ištuk na forumu pa si daju za pravo negativno komentirat ulazak u skupine nakon 5 godina??

Da se razumijemo ni meni se previše ne sviđa način kako Đale vodi utakmicu ali ljudi moji mi igramo bez krila koja obilježavaju današnji način nogometanja, samim time nema prolaza 1 na 1, nema probijanja po strani pa povratna lopta koja je pol gola, nema izvlačenja na jaču nogu pa praćka (ono Jankovićevo neću komentirat jer ga ne smatram krilom) nema duplih paseva sa bekovima. Nažalost momčad je limitirana i bez individualnih akcija mi smo teski k.
To sve nabrojano nije Đaletova krivica i nadam se da će mu dopeljat ta krila i adekvatne zamjene za odlaske jer nam se pruža dobra prilika za zaradu i za budućnost ulaska u skupine europe, i ako onda pokaže tvrdoglavost i nesposobnost ja sam prvi za promjenu trenera.

dinamovcu Sopiću se skandiralo nakon šta je sa onakvom ekipom podudlao dinamu u par dana i izgubio kup i prvenstvo, a Đaleta se tjera radi loše igre i povjesnih rezultata.

FOF

Slažem se ne treba ga vrijeđat iako sam i dalje više za odlazak i pronalazak trenera koji više odgovara ovom klubu, a to je da igrom prodaje igrače.
Znao je trener da nema krila i da ima limite pa ništa u igri nije prilagodio. Ne igraju svi 4 2 3 1 niti svi igraju sa pravim krilima to su gluposti, imao je 2 mjeseca da napravi plan B - to je isključivo njegova krivica.
Ne kažem da neće uspjeti popraviti lošu igru, ali to stvarno mislim jer nema vremena, tek se na zimu može nešto veliko mijenjati na treninzima.

Velike pohvale još jednom - kondicijskim trenerima
Europa je jedino mjerilo!

Quote from: MaČaĆeToMane on 13.08.2025, 12:23
Quote from: kircipijanci on 13.08.2025, 08:22Dal su ovo Klopp, Murinho i Ištuk na forumu pa si daju za pravo negativno komentirat ulazak u skupine nakon 5 godina??

Da se razumijemo ni meni se previše ne sviđa način kako Đale vodi utakmicu ali ljudi moji mi igramo bez krila koja obilježavaju današnji način nogometanja, samim time nema prolaza 1 na 1, nema probijanja po strani pa povratna lopta koja je pol gola, nema izvlačenja na jaču nogu pa praćka (ono Jankovićevo neću komentirat jer ga ne smatram krilom) nema duplih paseva sa bekovima. Nažalost momčad je limitirana i bez individualnih akcija mi smo teski k.
To sve nabrojano nije Đaletova krivica i nadam se da će mu dopeljat ta krila i adekvatne zamjene za odlaske jer nam se pruža dobra prilika za zaradu i za budućnost ulaska u skupine europe, i ako onda pokaže tvrdoglavost i nesposobnost ja sam prvi za promjenu trenera.

dinamovcu Sopiću se skandiralo nakon šta je sa onakvom ekipom podudlao dinamu u par dana i izgubio kup i prvenstvo, a Đaleta se tjera radi loše igre i povjesnih rezultata.

FOF

Slažem se ne treba ga vrijeđat iako sam i dalje više za odlazak i pronalazak trenera koji više odgovara ovom klubu, a to je da igrom prodaje igrače.
Znao je trener da nema krila i da ima limite pa ništa u igri nije prilagodio. Ne igraju svi 4 2 3 1 niti svi igraju sa pravim krilima to su gluposti, imao je 2 mjeseca da napravi plan B - to je isključivo njegova krivica.
Ne kažem da neće uspjeti popraviti lošu igru, ali to stvarno mislim jer nema vremena, tek se na zimu može nešto veliko mijenjati na treninzima.

Velike pohvale još jednom - kondicijskim trenerima
I ja sam zagovarao 3 5 2 sa Orečom i Lasickasom ali on ih trenira, on ih gleda svaki dan i nekako mislim da on zna više nego ja koji ih gledam samo na tekmama. Ako se igra ne popravi i dođe kriza rezultata ja cu prvi zijat nek ode ća ali za sad to nije slučaj

I
Quote from: robil on 13.08.2025, 11:10Ne nisam Vukušić. I mislim da je trenera pukla slava pa ga ni novinari ne smiju ništa pitat. Ako je vama OK da Latvijac sjedi na klupi i da se Jurić vadi van super. Za mene Đalović pila stalno isto. Ima momčad kakvu ima ali još više se patimo zbog tvrdoglavosti.

Ovo bi moglo biti zahtjevno ali da se.
Pogledati postavljanje i kretanje Latvijca kod drugog gola Shelbourna kući i kod centaršuta nakon kojeg je bio penal jučer.
Stručni stožer je s njima svakodnevno i vide više nego mi samo na utakmicama.

Ja se razmisljam.... Jel moguce da netko iznutra busi djaleta....  Meni ono kipanje po djaletu i ekipi od kucnog jako smrdi....

K
13.08.2025, 19:23 #716 Last Edit: 13.08.2025, 21:38 by Krkan
Pa šta ga ima bušit? Sam se buši svojim izjavama i izvedbama na terenu. Vide i u klubu i nisu slijepi na što liči "tko te pita" taktika.
Do jučer u 21:00 bi mu 80-90% foruma reklo hvala i doviđenja. Sad je to na 50%. Ovisno o sljedećim utakmicama, taj će se postotak korigirati.
Uvijek ima neka opravdanja. U slučaju lošeg rezultata protiv dinama će reći da su bili umorni. Pa umoran si, jer nisi riješio u prvoj utakmici ono što si trebao i išao u Irsku kao turist! Umoran si jer ne rotiraš igrače!

Da ne bi bilo da nisam iznio svoj stav. Moje je mišljenje da mu se trebalo zahvaliti na kraju prošle sezone. To se nije učinilo iz razumljivih razloga ( podrška navijača i dupla kruna ).  Iz sličnih razloga nije maknut Sopić na kraju sezone jer je imao podršku navijača,a nije osvojio ništa.

M
Quote from: Krkan on 13.08.2025, 19:23Pa šta ga ima bušit? Sam se buši svojim izjavama i izvedbama na terenu. Vide i u klubu i nisu slijepi na što liči "tko te pita" taktika.
Do jučer u 21:00 bi mu 80-90% foruma reklo hvala i doviđenja. Sad je to na 50%. Ovisno o sljedećim utakmicama, taj će se postotak korigirati.
Uvijek ima neka opravdanja. U slučaju lošeg rezultata protiv dinama će reći da su bili umorni. Pa umoran si, jer nisi riješio u prvoj utakmici ono što si trebao i išao u Irsku kao turist! Umoran si jer ne rotiraš igrače!

Da ne bi bilo da nisam iznio svoj stav. Moje je mišljenje da mu se trebalo zahvaliti na kraju prošle sezone. To se nije učinilo iz razumljivih razloga ( podrška navijača i dupla kruna ).  Iz sličnih razloga nije maknut Sopić na kraju sezone jer je imao podršku navijača,a nije osvojio ništa.

da te samo mrvicu korigiram "ko te pita" taktika

B
Pa logično onda da Đale naš poludi kad ga netko od novinara nešto pita za tu tko te pita taktiku..  :neretljak:

B
Kada netko stane u obranu Djaleta, argument koji i sam Djale daje je: "tko te pita za igru il taktiku, bitan je rezultat i da se pobjeduje".
Ok, ali mi vecinom ne pobjedujemo. Ispali smo Ludogorec i jedva prosli Shelbourna. A da smo ispali jos i Shelburn pa poslije opet jedva prosli Vikingur, sta onda- bi i dalje bili pobjednici jer usli smo u KL?Djale ima kao trener Rijeke omjer 20-12-10. Manje od pola utakmica on pobjedi.

No dodatno iritira sto Djale odaje neki dojam da on u biti nije nezadovoljan igrom, nego novinari ga provociraju kada pitaju zasto nemamo igru, a po njemu imamo jer eto prosli smo Shelbourn u gostima. Nemoze on popravit igru kada on smatra da je ovo najbolja taktika, tako da nece ni pokusati, nije samosvjestan.