Radomir Đalović

Started by tomyrijeka, 23.09.2024, 16:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: Baross on 19.08.2025, 18:36Sva sreca da Djale nema lopovsko sudjenje...

Pa nije ga imao prošle sezone.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 19.08.2025, 18:43
Quote from: Baross on 19.08.2025, 18:36Sva sreca da Djale nema lopovsko sudjenje...

Pa nije ga imao prošle sezone.

Pa je digao sve.  ;D

D
Quote from: TIR on 19.08.2025, 10:23Aljoša Vojnović možda?

Đaloviću nije lako i prirodno je u situacijama pritiska ili straha odigrati sigurniju kartu. Zato je igrao u punom sastavu protiv Neretvaneca u Kupu, zato ne riskira puno protiv Shelbournea. Na taj način neće postići najbolji mogući rezultat, ali će si kupiti dovoljno vremena da ga stigne ostvariti dogodine, ili za 3 godine, tko zna. Gledajući samo rezultat, ta metoda je 100% ispravna.

Teško je kad ti je prvi trenerski posao potencijalno i vrhunac karijere. Teško je znati da vjerojatno ideš s konja na magarca kad se rastaneš s Rijekom, i onda želiš produljiti honeymoon period. I tko zna kako bi izgledala Rijeka da se nekome da 365 dana potpunog mira. Dakako tu treba postojati strategija koja danas ne postoji tako da to se neće dogoditi, ali iako imam svoje zamjerke na njegov rad, ne mogu znati da li bi on za 2 godine rada u miru i tišini - sa stožerom koji zna nešto a ne da su mu frendići iz igračkih dana itd itd - postao megatrener.

mislim da je na njegov kontunirani strah utjecala ljubljana i 0-5. to je jako odredilo njegov trenerski put. vidi se to svaki put kad krene histerično mahati i hodati oko aut linije. jednostavno ne može tu paniku sakriti.

I
Najjači Dinamo sa Petevom na klupi i Pavetom i Antolicem u veznom redu 😂.
Ako zašteka tu su Sovsic Fiolic i Bojan Knežević.
Brrr...

Najjači Dinamo je deklasirao Igor Biscan u finalu kupa u Puli,

K
Quote from: ispod stijena on 21.08.2025, 14:38Najjači Dinamo sa Petevom na klupi i Pavetom i Antolicem u veznom redu 😂.
Ako zašteka tu su Sovsic Fiolic i Bojan Knežević.
Brrr...

Smijenili smo Cicu Kranjčara tada

Orilo se Cico ostani

R
Trener plače za Petrovićem. Šafarić ne spominje Bočkaja.

Z
Đale, hvala na svemu, odlazis ko legenda!!
Nevezano za Paok i hadjuk.

Nisam siguran je li vrijeme da ode. Možda i je. Ali, nažalost, nismo dobro ušli u prvenstvo, a ni u europskim utakmicama se nije pokazalo bog-zna-što.
Momčad mu je nebalansirana, s puno rupa, nije bilo sreće, čak možemo reći da je bilo i podmetanja jer ovo što se dogodilo s Petrovičem je zaista prljavo. No, opet i u tim okolnostima se moralo bolje reagirati. Mislim da se nije dobro odradila rotacija igrača pa se vidi da svježine protiv Varaždina baš i nije bilo. Zatim, u toku utakmice se previše šara s pozicijama pojedinih igrača, ne može Janković tri pozicije tokom utakmice promijeniti. A to je stara boljka. Sjetimo se što je sve Menalo morao igrati prošle sezone. Ima još, ako znaš da ti fali šestica (Petrovič), onda bar napuni srednji red pa da više igrača može doći do lopte. Ne guraj igrače na njima neprirodne pozicije. Korisiti ono što imaš: gdje su Kreilach? Jankov? pa i Gojak? Nema igre u napadu. Nema napadačkih automatizama. Puno je tu problema.
Ima i nekih dobrih stvari. Ali...

Ponavljam, ne znam je li vrijeme da ode. I da, bilo je puno toga što Đaloviću ne ide u korist, ali dosta se grešaka napravilo. A lako se može dogoditi da izgubimo i od Paoka i od Hajduka jer nismo u dobrom ritmu. Štoviše uopće nemamo ritma.

Volio bih da se izvuče jer je osvojio duplu krunu, jer mu treba dati vremena, ali... malo toga ide na bolje.  Prolazak Paoka bi kupio puno vremena, ali bi još više vremena kupilo da konačno počnemo ličiti na pobjedničku momčad. Za sada to nismo. A prvaci smo.  :bo:

D
Još jedna pozitivna crtica oko novog vlasnika jest što će nas poštediti situacije u kojoj se moraš zahvaliti čovjeku koji je dokazao kako se voli Rijeka i kao debitant uzeo duplu krunu. Ruku na srce to ne bi bilo lako, a za njega i njegovu dugoročnu karijeru će puno bolje na van izgledati da ga novi vlasnik nije vidio nego da smo ga sami špedili jer je uletio u broj veće cipele za ovu fazu svoje karijere.

Vjerujem da ćemo svi pamtiti Lille i ljudsku veličinu koju je pokazao u događajima koji su prethodili.

Ako do rastanka i dođe ja mu od srca želim sve najbolje.

PS. na konto lojalnosti po meni zaslužuje možda neku drugu ulogu u klubu, ali nisam siguran kako bi to išlo obzirom na njegove ambicije, a i sa politikom novih vlasnika

V
Ja bi stvarno volio da dobije neku novu ulogu u klubu ako vec nece trener bit jer to definitivno zasluzuje,a rekao bi da ima i kapaciteta za tipa dahtanje

K
Ne treba se brinuti za Đalovića. "Bivši" gazda je još uvijek utjecajan u HNS-u a tu ima bezbroj U reprezentacija.

Crnogorac će preuzet neku "U" reprezentaciju...

#degenerik

M
Quote from: Fornax on 26.08.2025, 20:05Crnogorac će preuzet neku "U" reprezentaciju...

;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

Đale mi djeluje ko bivši nakon ovog maratonskog minutnog intervjua