Radomir Đalović

Started by tomyrijeka, 23.09.2024, 16:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

A kad će se DRS-u priopćiti ista vijest? Da li će mu se priopćiti i ako hoće, tko će ga potjerati? Ameri ili Miško?

Đale, hvala puno na duploj kruni i europskoj jeseni.

Puno sreće dalje i nadam se ponovnom riječkom angažmanu u budućnosti.
Dobro, dobrooo! Fuć!

Đale sretno dalje u karijeri i hvala na svemu! ♥️
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

K
Kao toliko puta do sad nepresusan je imao informacije prije svih.
Također se za Đalovića i smjenu prvi put napisao ovdje, ne znam točno kad ali sigurno 10 dana prije danas.
Đalović već neko vrijeme zna da je bivši.

DRS isto

I
Hvala i sretno!

Quote from: Kostrena on 01.09.2025, 12:28Kao toliko puta do sad nepresusan je imao informacije prije svih.
Također se za Đalovića i smjenu prvi put napisao ovdje, ne znam točno kad ali sigurno 10 dana prije danas.

DRS isto

Ovo mi je zanimljivije pitanje i od trenera, tko ce njega zamijenit.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

L
Bez obzira na izostanak ikakve smislene igre ostati će upamćen kao naš trofejni trener, nadam se da će u budućnosti naučiti još puno vezano za trenerski posao, te da će se vratiti pod naše stijene. Puno hvala Radomire za sve što si dao za našu Rijeku

Z
Hvala Đale na trofejima , poštenju i ljubavi prema klubu. Zauvijek ćeš imati posebno mijesto u srcima navijača

I
Quote from: Kostrena on 01.09.2025, 12:28Kao toliko puta do sad nepresusan je imao informacije prije svih.

DRS isto

Iskreno mislim da pretjeruješ sa tim stalnim forsiranjem tko je sto prvo.
Totalno nebitan rat.

Relano ako ćemo gledati vijesti one promašene od onih pogodjenih su u odnosu ko PAOK - Rijeka

B
Sretno Djalovicu, sve najbolje od srca u nastavku karijere.

Nadam se samo da DRS odlazi isto danas.

Quote from: Boy1da on 01.09.2025, 12:30

DRS isto

Da, tesko ce bit nac zamjenu za tu, ajmo rec, kvalitetu.

D
Govnar od DRSa smjenjuje covjeka koji je nesto zapravo i napravio.. to ti je pravda..

Ovo je jedan od onih otkaza kad ti je zao ko psu jer ide jedan od nas. Djale hvala prije svega na emociji rezultat je bio samo nagrada.

Koliko god bio limitiran i koliko god se činilo da mora otić, opet teško pada..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: Boy1da on 01.09.2025, 12:30

DRS isto

Tim Jebačenko
Ri Or Die

J
Da nije bilo DRS-a Đale ne bi prismrdio klupi.
Hvala obojici na svemu što su napravili, rezultati su mjerilo. A đale je legenda i bez rezultata. :svakacast: