Radomir Đalović

Started by tomyrijeka, 23.09.2024, 16:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sretno Đaletu u daljnjoj karijeri. Zlatnim slovima će ostati upisan u svim našim monografijama i još važnije, živim sjećanjima.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Samo mu želim da sadašnji angažman potraje barem do kraja sezone, da se ipak ispere neugodan okus od ove nesretne epizode u Mariboru...

CV mu je doživotno okrunjen, i to duplo... tako da za to nema brige... a u Turskoj mu želim sve najbolje.
Dobro, dobrooo! Fuć!

Z
Đaloviću je Kayseri potpuno nepotreban. Razumijem da nije htio nakon Rijeke i ovog nesretnog Maribora dugo čekati, siguran sam da bi bilo boljih ponuda za samo mjesec-dva dana. Sad je period kad treneri dobijaju otkaze. Neki Poljaci bi sigurno zagrizli.

Quote from: Zelko Maler on 21.10.2025, 08:51Đaloviću je Kayseri potpuno nepotreban. Razumijem da nije htio nakon Rijeke i ovog nesretnog Maribora dugo čekati, siguran sam da bi bilo boljih ponuda za samo mjesec-dva dana. Sad je period kad treneri dobijaju otkaze. Neki Poljaci bi sigurno zagrizli.

Zato sam i postavio bio to pitanje u podcastu je li za njega dobra ili losa odluka sto je otisao u Tursku ja mislim da nije ali Ce sve vrijeme pokazati nadajmo se najboljem s obzirom da je jos uvijek aktualni trenerski prvak ove sezone
Forza Fiume ale!

Ne slažem se nimalo. On je i u karijeri letio posvuda, između ostalog je bio i u Kayseriju godinu dana, tako da tamo nije baš čisti stranac.

Nema on razloga čekati s ničim, jer u HNL-u nema kluba za njega. Kao ni na Balkanu. Realno to je sve razina ispod Rijeke koju je vodio, dakle može si samo neuspjehom (npr neosvajanjem naslova sa nekim Sarajevom) pucati u koljeno. U srpske državne klubove sigurno neće, a trenere njegovog stila uzimaju Grci i Turci, ne Poljaci i Portugalci.

Tako da je on gdje i pripada, u jačoj ligi od HNL-a, ali ipak malo divljoj u svim aspektima.
#navodninavijač

Z
Ne slažem se nimalo. Jedan Klafurić je dobio šansu u Legiji.

Je, na tri ljetna mjeseca jer je bio asistent Jozaku koji je dobio nogu, morao je bježat od navijača ako se dobro sjećam. A on je ipak došao kao proslavljeni Dinamov voditelj akademije i šta sve ne. Đale ima više veza po svijetu nego njih dva pa je birao odmah mijenjati klubove i ostati "unutra".
#navodninavijač

Z
Trener Maribora: Đalović nije otišao zbog tučnjave. Vidio je neke stvari i samo čekao - Index.hr https://share.google/E4fPwgn5l5zq6bNRL

K
Djale još jedna pobjeda, i prvi crveni u Turskoj, vidi se da su napeti odnosi Turska CG u zadnje vrijeme...
Po sažetku i na začelju turske lige se igra odličan nogomet...uglavnom isplivali su iz zone ispadanja za sad....

L
Ako se ne varam ovo mu je prva prvenstvena pobjeda u turskoj

Pod Đalovićem Kayseri ima 2-4-3 u prvenstvu uz 11:16 gol razliku.
Prije njega 0-5-3 uz gr 5:17.

Ispali su iz kupa u 4. kolu u produžecima, od drugoligaša sa sredine tablice (inače strijelac je bio i Odise Roshi).
#navodninavijač

Z
Quote from: TIR on 20.12.2025, 19:43Pod Đalovićem Kayseri ima 2-4-3 u prvenstvu uz 11:16 gol razliku.
Prije njega 0-5-3 uz gr 5:17.

Ispali su iz kupa u 4. kolu u produžecima, od drugoligaša sa sredine tablice (inače strijelac je bio i Odise Roshi).

njegova trenerska karijera sve više podsijeća na Jakirovićevu, što je jako dobro.
Nadam se da ostavlja klub u ligi i da od ljeta uzima mirniju i normalniju,a samim time i jaču sredinu za trenirati.

R
"Radomir Đalović više nije trener Kayserispora"