SHNL 8. kolo: Rijeka-hajduk, nedjelja 29.09.2024, 20:00h

Started by Marin_ri, 27.09.2024, 08:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dan prije derbija punog tenzija prolazi u nikad mirnijem ozracju. I to sa obje strane. Citam malo sta pisu oni i totalno sve kontra uobicajene njihove prakse. Bez ludih najava,bez omalovazavanja.
Jako cudno.
nananana... rijeka je najbolje od svega...

S
Quote from: sthlm1987 on 28.09.2024, 10:06
Quote from: Marabunt Campetto on 28.09.2024, 09:24https://youtu.be/LJrcCmQ5EqM?si=MiKnsMF4wpgzdRWN

Malo povijesti...
Poslije je bila Bela Nedeja...

Matejna. Izlazi Daleka obala na stage i govori Ban svaka cast na pobjedi, pomeli ste nas. Dozivio ovacije.

Svaka njemu čast, legenda nad legendama... ali znao je on i dobro srat. Taj put se učmario valjda.

R
Da ne navijam za nikoga, miriše mi na x.  Sezona bas jako podsjeća na prošlu, Dinamove lagane turbulencije, tovari dobri, mi iznenađujuće na vrhu. Ali  Dinamo je trenera dobio, sada će tamanit sve redom, kako to već uvijek bude. Mislim možemo se svi mi jebat ako ne pobjeđujemo u kontinuitetu, neće ti nažalost biti puno pomoći od drugih. I to šta je Belupo napravio je dovoljno i neočekivano. Ovo sve pišem u kontekstu borbe za prvaka. Da bi o tome mogli uopće razmišljati na polusezoni moramo imati minimalno 6-7 bodova više od Dinama, a vidjeli smo prošle sezone da ni to nije jamac. Ako ne pobijedimo, sve drugo je jednako porazu. Europu ćemo ionako izborit, treba se baviti na glavu, na sve ili ništa. Ako bude neriješeno zadnjih pola sata treba sve u napad, ako popušimo popušimo. Znam da će neki sad dobit fobiju od toga bi bi tovari mogli bit prvaci, ali neće bez brige. Bas nikako ne želim gledati ono kao protiv Dinama izležavanje i čuvanje boda. Nemamo šta izgubiti, samo pobjeda se broji.  Raketiranje i pritisak od 1. minute. Meni je ova suradnja utakmica test za đalovića, može izgubiti, ali želim vidit da se igra na pobjedu.

Kako mi je jedan moj frend koji nije zaleđen nogometom rekao bolje da to nista ne pratimo kada je sve isto bolje po nas al nemos ti protiv toga definitivno
Forza Fiume ale!

S
Jel' ima neki novi topic o navijačima, da ne gadim ovu stranicu... Torcida se kurčila malo prije po Kantridi?

Nisu se teleportirali na Kantridu
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Quote from: SandroB on 29.09.2024, 11:58Jel' ima neki novi topic o navijačima, da ne gadim ovu stranicu... Torcida se kurčila malo prije po Kantridi?
Nije mi jasno zašto će ih prebaciti na Rujevicu? Takvima bi preventivno trebalo odmah zabraniti posjet ovoj utakmici i gotovo.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: sthlm1987 on 29.09.2024, 12:21Nisu se teleportirali na Kantridu
Pa što bi cijeli grad trebalo zatvoriti i u karantenu staviti jer se igraju utakmice.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K
Jadni su, da su htjeli frku znali su gdje trebaju doći, ali ih nije bilo 20 puta više pa je najbolje zvat muriju

Opet, bez da me se tiče, radi se o Kantridi. Ne Rešetarima, ne Drenovi, ne Sv. Kuzmu. Nego Kantridi. Simbolu, i važnoj komponenti cijelog našeg bića. I vrlo dobro znaju zašto su upravo Kantridu odabrali. I nije prvi puta.
Tako da. Rekoh, nije da me se pita, i nije da me se nešto pretjerano tiče, ali u ultras svijetu i u ultras dosezima, ovo je ipak akcija u punom smislu s njihove strane. Legitimna. Razumijem da se ne može sve pokriti i staviti pod nadzor, ali par strateških točaka kad su dvoboji s njima u pitanju, očito se uvijek moraju reći ćemo čuvati i pokrivati. Dva stadiona, centar grada, Korzo, ura, prostorije kluba navijača. Da, znam, lakše reći nego učiniti, jer ti za svaku točku treba 50, 100 ljudi ili više ljudi.

Jebiga, nakon Fužina sad i ovo. Očito se nameračili na naše, jer im se u prošlosti par puta stalo na žulj. Ali nikad ih ne otpisati niti se opustiti kad su oni u pitanju. Imaju ekipu za ulicu, dovitljvi su, imaju uvijek par stotina janjadi spremne za žrtvovati se i pasti, i s tim treba računati.

Quote from: Silvio Dante on 29.09.2024, 13:22Opet, bez da me se tiče, radi se o Kantridi. Ne Rešetarima, ne Drenovi, ne Sv. Kuzmu. Nego Kantridi. Simbolu, i važnoj komponenti cijelog našeg bića. I vrlo dobro znaju zašto su upravo Kantridu odabrali. I nije prvi puta.
Tako da. Rekoh, nije da me se pita, i nije da me se nešto pretjerano tiče, ali u ultras svijetu i u ultras dosezima, ovo je ipak akcija u punom smislu s njihove strane. Legitimna. Razumijem da se ne može sve pokriti i staviti pod nadzor, ali par strateških točaka kad su dvoboji s njima u pitanju, očito se uvijek moraju reći ćemo čuvati i pokrivati. Dva stadiona, centar grada, Korzo, ura, prostorije kluba navijača. Da, znam, lakše reći nego učiniti, jer ti za svaku točku treba 50, 100 ljudi ili više ljudi.

Jebiga, nakon Fužina sad i ovo. Očito se nameračili na naše, jer im se u prošlosti par puta stalo na žulj. Ali nikad ih ne otpisati niti se opustiti kad su oni u pitanju. Imaju ekipu za ulicu, dovitljvi su, imaju uvijek par stotina janjadi spremne za žrtvovati se i pasti, i s tim treba računati.

Torcida enter in morning in Rijeka with 50+ lads near Rijeka old stadium Kantrida, Riot police stop them from walk. Armada also stopped by police few hundred meters nearby street from them in last moments. Armada also 70-100 lads
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Opet ti migranti,tako su dolazili i šezdesetih,sedamdesetih godina i ostali tu.
Volim grad koji teče

Quote from: Silvio Dante on 29.09.2024, 13:22Opet, bez da me se tiče, radi se o Kantridi. Ne Rešetarima, ne Drenovi, ne Sv. Kuzmu. Nego Kantridi. Simbolu, i važnoj komponenti cijelog našeg bića. I vrlo dobro znaju zašto su upravo Kantridu odabrali. I nije prvi puta.

Potpisujem. Sve ostalo su puste rijeci
Rijeka u srcu, Armada do groba!