SHNL 9. kolo: Slaven Belupo - Rijeka, subota 05.10.2024, 18:30h

Started by MaČaĆeToMane, 03.10.2024, 20:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S
Quote from: SandroB on 08.10.2024, 23:53
Quote from: R13KA on 08.10.2024, 21:49@SandroB, možda ipak nisi dobro shvatio. Dinamo je u ovoj ligi jedno 2-3 galaksije daleko. Moj post je bio o precjenjivanju naše ekipe i podcjenjivanju Hajdukove. 1. mjesto s razlogom nisam nigdje niti spomenuo.

Ma shvatio sam, nego se ne slažem s time da je Dinamo 2-3 galaksije daleko, a možda iz mene piše i strah od hajdučke titule.

Samo bi napomenuo kako će zimske pripreme mnogo toga promijeniti što se tiče razmjera jakosti ekipa, a vjerojatno nas čekaju i odlasci i dolasci igrača u sva tri konkurenta za naslov.
Obzirom na iskustva glavnih priprema pomenuta 3 stručna stožera i naše metodologije da se proda sve šta dobije ponudu, mislim da smo izraziti favoriti za lošiji učinak u drugom dijelu sezone.

Stajaznam, Dinamo nema potrebe prodavat, oparili su se s LP, cekat ce vjv ljeto da unovce Baturinu i Sucica. Hajduk ako pomisli da moze u trku za titulu bi mogao krenut nesta dovodit ili bar stopirat odlaske koji su im potrebni za budzet, a to je uvijek latentna opasnost da se samoubiju.

Srecom, nama to kurca ne igra ulogu, jer ako se nesta ne promijeni u strukturi vlasnika/sponzora/investitora - opet nas čeka yardsale na parkingu Ruje.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

I
Quote from: Snowcrash on 09.10.2024, 16:31
Quote from: SandroB on 08.10.2024, 23:53
Quote from: R13KA on 08.10.2024, 21:49@SandroB, možda ipak nisi dobro shvatio. Dinamo je u ovoj ligi jedno 2-3 galaksije daleko. Moj post je bio o precjenjivanju naše ekipe i podcjenjivanju Hajdukove. 1. mjesto s razlogom nisam nigdje niti spomenuo.

Ma shvatio sam, nego se ne slažem s time da je Dinamo 2-3 galaksije daleko, a možda iz mene piše i strah od hajdučke titule.

Samo bi napomenuo kako će zimske pripreme mnogo toga promijeniti što se tiče razmjera jakosti ekipa, a vjerojatno nas čekaju i odlasci i dolasci igrača u sva tri konkurenta za naslov.
Obzirom na iskustva glavnih priprema pomenuta 3 stručna stožera i naše metodologije da se proda sve šta dobije ponudu, mislim da smo izraziti favoriti za lošiji učinak u drugom dijelu sezone.

Slažem se da bi zimske pripreme mogle puno toga promijeniti.
Samo... malo si kontradiktoran.
Prvo.
Lani nismo nikog prodali , a i nekako u zimskom periodu nije bas iskustveno neki veliki egzodus( ako ne računamo Cosmi sezonu)
Drugo.
Da li to znaci da je Sopic ipak dobro odradio pripreme?
Za zimske nije bilo ni Gu ni Mu , za ljetne su opjevane kao " nikakve"

K

Entuzijazam mi je u minusu valjda, koji k se događa :sta:
#navodninavijač

Quote from: TIR on 17.10.2024, 08:33Entuzijazam mi je u minusu valjda, koji k se događa :sta:

Meni je postalo svejedno.
Urnebesno digli cijene karata, izvrijeđali lažima, ispali k'o kreteni iz Europe, igra nikakva.
Zašto bih dao 50€ za loš nogomet, pri čemu imam dojam da me se mulja, a momčad se bori za europu iz koje nepripremljeno ispadne.

Hvala, ali ja ću malo pauzirati od stadiona.

zašto je Galešić out?
Europa je jedino mjerilo!

Z
ono kad ni nakon 2 tjedna bez Rijeke nema nekog entuzijazma zbog današnje utakmice.... :'(
danas utakmica, a nema teme.