SHNL 9. kolo: Slaven Belupo - Rijeka, subota 05.10.2024, 18:30h

Started by MaČaĆeToMane, 03.10.2024, 20:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Prva moja tema ikad.
Konačno igramo u subotu, Đale je najavio probleme u sastavu, zna netko više o tome, nije govorio o imenima?

Slavenov roster pun bivših igrača (Liber, Murić, Grgić), ne sjećam se da je ikad tako bilo.  ;D
Iskreno, briga me kako ćemo igrat, tko će igrat, samo da završi 0:1
Europa je jedino mjerilo!

M
Također i mene ne zanima dojam, želim samo rezultat i to onaj koji nam daje 3 boda.

Z
nije realno da je Slaven zadnji. Dapače imaju najbolji roster van top 4.

Murić, Šakota, Nestorovski, Butić, Martinović, Dolček.

U vezi Agbekoprnu i Crepulja. Oba odigrali odlično protiv dinama.

Obrana im je loša to im je i najveći problem.

Imaju baš puno napadača. Nije to onaj Slaven od prije 5-10 god.Neće se oni doma braniti protiv nas pod Kovačevićem.

Nije to ni loše za nas.

R
Quote from: MaČaĆeToMane on 03.10.2024, 20:23Prva moja tema ikad.
Konačno igramo u subotu, Đale je najavio probleme u sastavu, zna netko više o tome, nije govorio o imenima?

Slavenov roster pun bivših igrača (Liber, Murić, Grgić), ne sjećam se da je ikad tako bilo.  ;D
Ja se bojim da 0-1 više neće i da ćemo morati igrati nogomet za pobjedu. Ne ide to bas kako oni govore, mi ćemo u blok, pa se uvijek napred nešto slučajno dogodi. Šta ako se njima nešto napred slučajno dogodi?  Ja nemam povjerenja u Đalovića sa može stvoriti napadačku igru, ali neka me razuvjeri. 
Nadam se da nema Devetka, a ostalo kako bude, svi su imali voljeni lošije minute. Zapravo nitko osim stopera ne briljira. No Zlomislić, jer nema puno šta braniti kako nam obrana igra. Kod Zlomislića je izležavanje na centaršut loše i nesigurno, izbijanja su mu lošija od Labrovićevih,a dobar je za obranit 1 na 1.  To se pričalo i prije dok nije branio. Prvi smo, ali nemamo neki postotak osvojenih bodova, jasno je da će Dinamo zaredati s pobjedama, a i tovari su jači nego prošle godine, ako ne niš drugo za Rakitića.  Već su i novi igrači mjesec dana kod nas, od Perice se očekivalo da bude najbolji igrač ove ekipe, ništa od njega za sada, Gojak igra ali ne nešto zapaženo, Dogan očito nije (još) za ovu razinu.  Mi moramo počet pobjeđivati! Đaloviću je šansa sata, ali od Olimpije do sada sve to skromno izgleda, i rezultatski, a posebno igra. S onakvom igrom kako protiv Gorice i Hajduka ne može se pobjeđivati u kontinuitetu.  Ponovno nisam optimist, ali očekujem da im zabijemo 3-4 gola, pa neka zavrsi 2-3 ili 2-4. I mene nije briga koliko je rezultat, samo da pobijedimo,ali ne vjerujem da opet nećemo primiti gol, treba stvoriti napadačku igru i zabijati golove.
Kada budemo spremni pobjeđivati i okrenuti rezultat kada gubimo 1-0 nakon zalutalog metka, onda smo prava ekipa. Dogoditi će se da gubimo, kad tad, valjda neće jedina opcija biti čekati na bombe Jankovića i Pašalića.
I nadam se da se cirkus s kornerima neće ponoviti. Imaš u 16 bandijeru Radeljića i najopasnijeg igrača lige u prekidima Galećića, i super izvođača Pašalića, nadam se da neće raditi gluposti.

R
Puno se ti toga iz ovoga posta nadas ...znas da je nada kurva tako da mi nisi jasan  ;D

Moram priznat da niti ja nisam neki optimista ..bojim se opustanja pred pauzu i kazne ... slicna tekma kao Dinama I Monaca ..mi cemo nesto probavati a oni ce cekati I onda kao stuke napadati mamac  ;)

Srecom necu gledati  :nisamja:

Quote from: R13KA on 04.10.2024, 12:54

Ponovno nisam optimist, ali očekujem da im zabijemo 3-4 gola, pa neka zavrsi 2-3 ili 2-4. I .

Jebote ja kad sam optimist ocekujem pobjedu,kakvu takvu,jedan gol i 3 boda a ti KAD NISI optimist ocukujes 3,4 gola  :svakacast:
nananana... rijeka je najbolje od svega...

R
Quote from: ri je najbolje od svega on 04.10.2024, 19:12
Quote from: R13KA on 04.10.2024, 12:54

Ponovno nisam optimist, ali očekujem da im zabijemo 3-4 gola, pa neka zavrsi 2-3 ili 2-4. I .

Jebote ja kad sam optimist ocekujem pobjedu,kakvu takvu,jedan gol i 3 boda a ti KAD NISI optimist ocukujes 3,4 gola  :svakacast:
A ne znam kako to prevesti.  ;D  Nisam optimist, ali nadam se da ćemo napokon izgledati dijametralno suprotno od ovog do sada i početi zabijati golove, zato jer stvarno ne vjerujem da ćemo vječno ostati na 1 primljenom golu, prošlo je već 8 utakmica

Dobro jutro svima!
Loše spavanje, rano buđenje i prva pomisao kad će više utakmica.
Molim kvalificirane zdravstvene radnike s foruma (mogu i oni bez liječničke licence  ;)  ;D ) ako mogu pojasniti takvo stanje uma. Hvala.
 8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

M
Quote from: D2 on 05.10.2024, 07:54Dobro jutro svima!
Loše spavanje, rano buđenje i prva pomisao kad će više utakmica.
Molim kvalificirane zdravstvene radnike s foruma (mogu i oni bez liječničke licence  ;)  ;D ) ako mogu pojasniti takvo stanje uma. Hvala.
 8)

Zaražen si

https://youtu.be/UKCxOVz8AKQ?si=fAtUOGoSHKfp4VOg

Se zna tko su ozlijeđeni?
Smola je jedini izašao zbog ozljede prošlu.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Vratija se Lindon.

Rijeka: Zlomislić; Smolčić, Majstorović, Radeljić, Devetak - Petrovič, Selahi - Fruk, Janković, Pašalić - Andrić
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: vMario87 on 05.10.2024, 17:13Vratija se Lindon.

Rijeka: Zlomislić; Smolčić, Majstorović, Radeljić, Devetak - Petrovič, Selahi - Fruk, Janković, Pašalić - Andrić
Di je bija....
Volim grad koji teče

Možda me sluša Đale.

U obrani dvije šestice, u napadu Petrović na osmicu sa Frukom

Opet će Galešić morat s klupe da zabije.

Će to bit 4141 ili možda 4231 ovaj put s parom Selahi - Petrovič?