SHNL 12. kolo: Istra 1961 - Rijeka, nedjelja 03.11.2024., 15h

Started by Zelko Maler, 30.10.2024, 08:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

F
Ma nek smo dobili ove kozojebe, bravo ekipa. Nadjite trenera pa smjenite Djaleta, tko su opcije ? Cabraja ? Dajte molim vas

Trobod za produljenje agonije. Katastrofa.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

K
Da su nama ovako sudili spominjali bi Mamića, Tuđmana, Titu a sad ćemo zatvoriti oči i pravit se glupi?

K
Quote from: Finac on 03.11.2024, 17:00Ma nek smo dobili ove kozojebe, bravo ekipa. Nadjite trenera pa smjenite Djaleta, tko su opcije ? Cabraja ? Dajte molim vas
I ti možeš biti trener, isto bi imao 1 udarac u okvir jake Istre

R
Ovo je sramota. Igrači na kraju pokisli kao da su izgubili, Pašalić je na silu htio dobit 2. žuti samo da ne igra protiv Osijeka, Selahi se ponovno šetao kada je ušao, cijelu utakmicu nismo šansu napravili, Dogan treba dobit raskid ugovora. Obrana je opet jedina bila dobra, Đalović je najgore šta se Rijeci dogodilo.
Ide nakon Osijeka pauza, molim boga da se osposobi Andrić i da se nešto promijeni po pitanju igre jer ovo nema nikakvog smisla.  Osim samog Đalovića nitko među igračima nije slavio pobjedu.
Protiv Osijeka nema ni Jankovića. Tužno sve skupa,ne znam ako sam ikada u životu s manje adrenalina dočekao pobjedu Rijeke i to u situaciji kada smo 2.

F
Quote from: Kostrena on 03.11.2024, 17:06
Quote from: Finac on 03.11.2024, 17:00Ma nek smo dobili ove kozojebe, bravo ekipa. Nadjite trenera pa smjenite Djaleta, tko su opcije ? Cabraja ? Dajte molim vas

Ma znam, gledam oci mi krvare i razumijem vas sve. Al dajte popijte pivu bar danas pa sutra nastavite bit cangrizavi. Jedino kog se treba prozvat su Miskovic i DRS, oni su ti koji su odgovorni za ovo. Djale stvarno nije zasluzio nakon svega sto je dao za nas klub da ga se pogrdno naziva i vrjeda. Al stvarno nije decki

B
Ja se nadam da "struka" traži trenera? Jer realno kako je liga loša sa dobrim trenerom bi opet bili u borbi za naslov.

Ova pobjeda ne mijenja ništa i dalje je to katastrofa, gol možemo zabiti samo na potez individualca...
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

M
03.11.2024, 17:13 #112 Last Edit: 03.11.2024, 17:16 by moreplovac
Quote from: Kostrena on 03.11.2024, 17:03Da su nama ovako sudili spominjali bi Mamića, Tuđmana, Titu a sad ćemo zatvoriti oči i pravit se glupi?

Cek, koliko sam ja vidio Istrini igraci su nas tukli ko macice. Blagojevic je tukao po nasima, Lawal je prije nego je dobio zuti nagazio Radeljica nije dobio zuti, a bilo je jos situacija. Jedino sto je meni sumnjivo s nase strane je da je oprostio Devetku drugi zuti duboko u nadoknadi za povlacenje,i to bi bio iskljucujuci.

K

L
Quote from: moreplovac on 03.11.2024, 17:13
Quote from: Kostrena on 03.11.2024, 17:03Da su nama ovako sudili spominjali bi Mamića, Tuđmana, Titu a sad ćemo zatvoriti oči i pravit se glupi?

Cek, koliko sam ja vidio Istrini igraci su nas tukli po macice. Blagojevic je tukao po nasima, Lawal je prije nego je dobio zuti nagazio Radeljica nije dobio zuti, a bilo je jos situacija. Jedino sto je meni sumnjivo s nase strane je da je oprostio Devetku drugi zuti duboko u nadoknadi za povlacenje,i to bi bio iskljucujuci.

Slažem se s tobom, oni su igrali prljavo a nama je davao kartone. Ne znam gdje je našao 7 minuta nadoknade, s tribina je djelovalo kao da žestoko navlači za Istru.

K
Quote from: Finac on 03.11.2024, 17:08
Quote from: Kostrena on 03.11.2024, 17:06

Ma znam, gledam oci mi krvare i razumijem vas sve. Al dajte popijte pivu bar danas pa sutra nastavite bit cangrizavi. Jedino kog se treba prozvat su Miskovic i DRS, oni su ti koji su odgovorni za ovo. Djale stvarno nije zasluzio nakon svega sto je dao za nas klub da ga se pogrdno naziva i vrjeda. Al stvarno nije decki
Ide mi na k... što slavi OVO?! Daj nas nemoj jebat u mozak. Mi možemo slaviti jer mrzimo tovarske sluge i gadi nam se Istra ali jedan Kek bi se okrenu i čekao ih u svlačionici sa mačetom, a ne se kreveljio po terenu

Strahota...strasno...

Strasno za obje ekipe sta rade.

Strasno za Istru sta je jedini gameplan da se mlati. Ne borba, ostavljanje jaja na terenu itd., nego kung fu.

Strasno za nas sta moramo simulirat, bunkerirat, radit namjerne faulove u nikakvim situacijama i stavljat Godu za Janka da sacuvamo bodove.

Strasno za oba trenera sta im igraci rade na terenu.

Strasno za Djaleta sta se veseli.

I najvise od svega, strasno za nogomet sto je tu netko dao gol i dobio ikakvu nagradu, bodove, satisfakciju... Ko da sam gledao utakmicu na bufferingu, prekid svakih 7-10 sekundi.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

L
Quote from: Kostrena on 03.11.2024, 17:16A Smolčiću?
Kada je trebao biti taj drugi žuti? Nakon našeg gola ili prije?

K
Quote from: LenRi on 03.11.2024, 17:19
Kada je trebao biti taj drugi žuti? Nakon našeg gola ili prije?
Nakon gola odmah

M
03.11.2024, 17:26 #119 Last Edit: 03.11.2024, 17:26 by moreplovac
Iskreno se ne sjecam.
Uglavnom utakmica je bila na visokoj razini grubosti,mislim da je oprostio puno toga Istri. Prvo poluvrijeme svaki drugi ili treci kontakt nasih igraca s loptom je bilo zestoko ulazenje u noge ili bodicek, ako je drzao takav kriterij za njih onda je trebao i za nas. Dok god sto sudi ili ne sudi jednima jednako kao i drugima je u redu je,problemi nastaju kompenzacijama i neujednacenim kriterijima.

Cekaj,sjetio sam se,mislis na start Smolcica kad kad presjece loptu i lik skoci i pocne se kotrljat kao da ga je udario.Situacija je snimljena iz vise kuteva i iz jednog se vidi da Smola povuce obje noge prije kontakta ali lik skoci i nastavi kao da ga je pokosio,a druga stvar je da je sudac bio dva metra iza i mogao je jasno vidjet, a mozes vidjet i po reakciji igraca oko te situacije,cak je neko od nasih trazio zuti za simuliranje. Po svemu sudeci u toj situaciji je oprostio igracu Istre za simuliranje.