SHNL 12. kolo: Istra 1961 - Rijeka, nedjelja 03.11.2024., 15h

Started by Zelko Maler, 30.10.2024, 08:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nije @Kostrena, zabrijao si stvarno.
Utakmica je bila muška, fajterska, sudac je zadnja osoba od njih skoro 30 danas na terenu koji bi temom nekom specijalnom trebao biti.
Meni je zapravo vrlo ok odsudio. Utakmicu koju bi mnogi "ispustili uz ruku" s razvojem događaja i stvarno žustrom utakmicom.

K

K
Kaže šef da su momci danas napravili odličnu utakmicu, ja im na tome čestitam

I
Quote from: Kostrena on 03.11.2024, 17:55Znači ni Devetak nije trebao dobiti crveni? Ok
Zapamtit ću ove upise do sljedeće utakmice protiv dinhaj
Cijela Hrvatska vidi samo mi pravdamo
Zasljepila nas 3 jadna boda i odjednom je sve super
Nista nije super, al kako je sudio nama, tako i njima.

M
Ne zelim pisati samo lose, a svi su vidjeli sve. Probat cu pozitivne stvari.
Da,i mene je ubilo Goda za Jankovica, grcevito branjenje za tu pobjedu, cilj opravdava sredstvo ali je i tu pokazatelj gubitka renomea,garda koji je u doba Keka gradjen pomno i dugo,kad se sjetim utakmice s Osijekom na Ruji ,nama crveni a mi i dalje drzimo Osijek zbijen u 16m. Gard,ali kazem,opet, iz perspektive Djaleta,bila mu je potrebna pobjeda, ta nekakva slamka da mu da malo mira i pokusa dobit pozitivu. Opasnije sanse nismo imali, ali ajde,ne usporedjujuci njega s Kekom, gradili smo i snjim jedno godinu ,dvije nekakvu igru, nekakav stav,i bez da se lazemo bilo je utakmica u kojima je Rijeka izgledala jako lose i spasavala se cudesima Benka, Cesarca ili nekog treceg. Ako ima neceg trenerskog u Djaletu, vrijeme je da pocne davat rezultate ili bar pobijedjivat losom igrom da dobije na kreditu.

Igraci,borili su se,bilo je vidljivo da je i kod nasih bio pristup na visem intenzitetu, da ne kazem ostriji. Cak ovako neki koje bih naveo ali nisu jedini nego sam ih primjetio,recimo Rukavina,nabrijan, Butic nije puno imao kontakta ali mali je par puta usao zestoko u duel,i zuti koji je napravio je u onoj domeni"kad je vec zuti nek bude kako treba", mislim da su i ovakve utakmice potrebne da mladci ocvrsnu,samo bi trebale bit rijetkost a ne pravilo.
Dogan,par kontakata s loptom,dobrano se odbila od njega,cekamo ga,jos uvijek sam pri onome sto sam rekao za Pericu,Andrica i njega,u drugom djelu nakon priprema zelim vidjet sta je od njih,sad ako bljesnu je bonus. Gojak velika zelja,vidi se da zna,ali nekad ima poteze cudne,ali opet kazem,doveden pred kraj, ko zna u kakvom stanju,posle pauze cemo vidjet. Rukavinu su ko topovsko meso bacali ali imao je par poteza koji su zanimljivi i on sam se nebi smio zadovoljavat samo s time,doveden je pod hipotekom i ocekivanjima Pjace i od njega se puno vise ocekuje. Pasalic je odradio svoj dio truda i zelje, ali nije islo.
Nevjerojatno mi je da pored Galesica u repku se pozivaju likovi koji su kao perspektivni a imaju par utakmica u HNL-u  i to ove godine a ovaj klinac igra stalozeno i smireno. Moram spomenuti i Ilinkovica i odmah na pocetku je izgledao kao da ce bit prevaga, prvi kontakti,prvi pasovi,nakon 15-tak minuta se utopio u sivilo batina.Mislim da mu se treba dat vise sansi.
Primjetio sam vec nekoliko utakmica Smola pada,valja se,ok nek je takticki, nije svaki put ozljeda ali ako sam ja primjetio,primjetit ce i suci pa mu nece suditi kad bude stvaran faul ili kontakt.

R
Tovari gube, ne vjerujem da će dobiti, maksimalno bod. Opet smo na -3/4. Kada bi maknuo Đalovića, mi bi se borili za prvaka ove sezone s obzirom da Dinamu očito ne ide igrat 2 puta tjedno.

K
Quote from: R13KA on 03.11.2024, 18:20Tovari gube, ne vjerujem da će dobiti, maksimalno bod. Opet smo na -3/4. Kada bi maknuo Đalovića, mi bi se borili za prvaka ove sezone s obzirom da Dinamu očito ne ide igrat 2 puta tjedno.
Milijun posto, i zato sam tolko ljut.
Sjebali smo Europu iz istog razloga ili sličnog i sada opet gledamo i čekamo da se nešto desi, neki mirakul

D
Strašan fajt, dugo nije naša ekipa uspjela odgovoriti na batine i ovo danas je veliki uspjeh. Natjerao ih je da ginu i da ne budu pickice i to mu treba priznati. Ilinkovic u prvih jedanaest je osvježenje, napokon malo jaja i malo promjene. Treba i nastaviti tako..

Sve u svemu, tri boda protiv dobre ekipe, strašno motivirane da nam uvali kajlu, i sve to bez ijednom napadača koji bi trebao igrati prvoligaski nogomet

Quote from: moreplovac on 03.11.2024, 18:18Primjetio sam vec nekoliko utakmica Smola pada,valja se,ok nek je takticki, nije svaki put ozljeda ali ako sam ja primjetio,primjetit ce i suci pa mu nece suditi kad bude stvaran faul ili kontakt.

Ja volim Smolu kao lika, al nije to zadnjih par tekmi, nego oduvijek. Ispocetka bi uvijek zalegao i imao grceve (tj. "grceve") zadnjih 10min, a otkad ima vecu ulogu u igri - igra moderno. Prenaglasavanje kontakata, valjanja, zavijanje pa brzo ustajanje itd.

Ljutio bih se kad ne bi cijeli svijet igrao tako. Da mi se svidja - nimalo. Posebno jer ovo sve postaje ko vaterpolo - pridjes igracu, dodir, fuuuuć. Dovoljno da igtac klekne, kao sto vaterpolist zaroni.

C'est il football.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

M
@Kostrena nista osobno. Ja sam to vidio drugacije a pogotovo na usporenim snimkama.
da se razumijemo,drugi zuti Devetku je cisti,tj bio bi cisti,i to je bila negdje 90+ minuta,i niko sudiji nebi mogao reci da mu je krivo dao. Medjutim ono mesarenje Istre je trebalo ishendlat od strane sudije.

Mene je vise Devetak raspizdio,pa dobro covjece,blizi si centru nego svom golu, sa saznanjem da imas vec jedan zuti ides evidentno vuci tipa. Jebiga.

Molim da se sucu koji dosudi 40 (!!!) faula ne dijele epiteti poput "dobro" odsudio, hvala :nisamja:

Slična obzervacija oko Smole kroz pitanje što radimo kako bi učinili naše nogometaše boljima, prije nego što to učini kakav Westerlo ili USG... Smola se kotrlja od prve minute svake utakmice, ružna karakteristika za svakog nogometaša, a on kao da ju još češće koristi. Isto kao i njegov dugački aut, koji nema apsolutno nikakav napredak, nikakav. I onda dođe Europa, neki generični crnjo u Elfsborgu i odmah panika kad ubacuje u 16m, a tu Smola duga lopta na prvog stopera. Sve sitnice na kojima bi se inače radilo, al nama je to SF.
#navodninavijač

I

Quote from: Boy1da on 03.11.2024, 18:26
Quote from: moreplovac on 03.11.2024, 18:18Primjetio sam vec nekoliko utakmica Smola pada,valja se,ok nek je takticki, nije svaki put ozljeda ali ako sam ja primjetio,primjetit ce i suci pa mu nece suditi kad bude stvaran faul ili kontakt.

Ja volim Smolu kao lika, al nije to zadnjih par tekmi, nego oduvijek. Ispocetka bi uvijek zalegao i imao grceve (tj. "grceve") zadnjih 10min, a otkad ima vecu ulogu u igri - igra moderno. Prenaglasavanje kontakata, valjanja, zavijanje pa brzo ustajanje itd.

Ljutio bih se kad ne bi cijeli svijet igrao tako. Da mi se svidja - nimalo. Posebno jer ovo sve postaje ko vaterpolo - pridjes igracu, dodir, fuuuuć. Dovoljno da igtac klekne, kao sto vaterpolist zaroni.

C'est il football.

Napomenuo bi uz njega i Jankovića. Brz je i krakat pa nekad stvarno bude sapleten, ali isto voli poletit. Danas je bezveze ležao i Istra nije htjela prekinut igru i neka nisu. A i događalo se da dobije karton za simulaciju, šta mi je možda najgori način za pokupit karton. Što kažeš to je do toga što im se može, a i sugerira im se jer i suci sami potegnu opravdanje da nije bio naglašen faul ili reakcija igrača.

Quote from: Kostrena on 03.11.2024, 18:11Kaže šef da su momci danas napravili odličnu utakmicu, ja im na tome čestitam

OK jel šef hendikepiran? Jbt ne želim vrijeđati čovjeka ali ako je njemu ovo odlična utakmica nisu mu sve čiste.

I
"odlična" u navedenim okolnostima. Kako je netko gore primijetio "bar smo se potukli".

Inače bi dobili po pi...ovaj put nismo ostali dužni, zato je i bilo 40 fulova.

Sve govori ono kad je na Kadušića (pomalo i nespretno) u prvom poluvremenu u 16 metara istrčalo 3 igrača u blok. Još je bilo tih situacija

To zaslužuje proplaznu ocijenu. O drugome se da raspravljati...