Utakmice, sportska događanja svega što nije nogomet i HNK Rijeka

Started by D2, 31.10.2024, 14:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mislim da bi nam dobro došla tema koja bi imala samo jedan cilj. Na jednom mjestu lako pronaći tko, gdje i kada igra neku sportsku utakmicu u našem gradu.
Mnogi sporadično pratimo ostale sportove i klubove osim HNK Rijeke, a možda bi se zaletili pogledati i nešto drugo da nam je netko šapnuo na uhu. Zato evo mjesta za šaputanje na uši.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

L
Quote from: D2 on 31.10.2024, 14:50Mislim da bi nam dobro došla tema koja bi imala samo jedan cilj. Na jednom mjestu lako pronaći tko, gdje i kada igra neku sportsku utakmicu u našem gradu.
Mnogi sporadično pratimo ostale sportove i klubove osim HNK Rijeke, a možda bi se zaletili pogledati i nešto drugo da nam je netko šapnuo na uhu. Zato evo mjesta za šaputanje na uši.  8)
Sutra futsal 2.kolo Rijeka vs novo vrijeme u 18:00 dvorana mladosti

Sramim se što ne znam da postoje drugi sportovi i riječki klubovi osim HNK Rijeka.

Ako mi može tko predložiti zdravu sredinu za pogledati malo, svakako ću prihvatiti. Palac gore za temu!
#navodninavijač

Quote from: TIR on 31.10.2024, 16:52Sramim se što ne znam da postoje drugi sportovi i riječki klubovi osim HNK Rijeka.

Ako mi može tko predložiti zdravu sredinu za pogledati malo, svakako ću prihvatiti. Palac gore za temu!
Možeš li je zakačiti da se lakše nađe? Stvarno čudno da na jednom, ipak sportskom forumu, nismo imali mjesto s rasporedom odigravanja lokalnih sportskih događaja. Nadam se da će zaživiti.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

I
Jel bio tko na futsalu?

Obzirom na datum, nisam otišao, ali svakako namjeravam u dogledno vrijeme. Posebno kontra Pule, Torcide i dinama ;)

Quote from: ispod stijena on 04.11.2024, 21:56Jel bio tko na futsalu?

Obzirom na datum, nisam otišao, ali svakako namjeravam u dogledno vrijeme. Posebno kontra Pule, Torcide i dinama ;)

Ja bio na futsalu kad je bio prijateljski turnir prije cca mjesec dana ali svakako mislim ako ne do kraja onda pocetkom godine posjetiti koju utakmicu  ;)
Forza Fiume ale!

KK Kvarner 2010 - KK Vrijednosnice Osijek

(09.11.2024.) (Subota, 18:00 h) (Sportska Dvorana Zamet)

L
Quote from: ispod stijena on 04.11.2024, 21:56Jel bio tko na futsalu?

Bio sam, štoviše uzeo sam i pretplatu. Liga je izrazito izjednačena, doslovno svaka utakmica će biti neizvjesna.

Svaka vam čast. Pokušao, natjerao se, ali nikakva kemija se nije stvorila između mene i malog nogometa. Futsala, kako već. Jedan iz kategorije sportova lako igrivih, ma šta igrivih, zanimljivih, ali iz perspektive gledatelja nekako mi to sve dosadno, suhoparno, uvijek isto, ne znam objasniti.
Doslovno sam djetinjstvo proveo na igralištu i malom nogometu, ali čim to vidim na tv-u odmah prebacujem kanal. Rekoh, kemije nula. Pikado, bilijar, stolni tenis, hokej, to su mi aktivnosti, super aktivnosti za razbibrigu ali samo kad si ti izravni sudionik, da se natjeram to gledati s pažnjom, ne mogu. I futsal mi je u društvu tih sportova, aktivnosti.

Ali da ne bi bilo zabune, podrška projektu, sretno dečkima, upravi na ovome putu, nadam se i navijam da bude puna Dvorana mladosti.

R
"Program javnih potreba u sportu Grada Rijeke za 2024. godinu ,,težak" 2,375.500,00 eura"

Naletio sam na članak u Glasu Istre pa pogledao "naše brojke."

https://www.glasistre.hr/istra/2024/11/11/porec-za-sport-izdvaja-skoro-pet-milijuna-eura-evo-koje-su-sve-investicije-u-planu-966465

Quote from: robil on 11.11.2024, 22:27"Program javnih potreba u sportu Grada Rijeke za 2024. godinu ,,težak" 2,375.500,00 eura"

Naletio sam na članak u Glasu Istre pa pogledao "naše brojke."

https://www.glasistre.hr/istra/2024/11/11/porec-za-sport-izdvaja-skoro-pet-milijuna-eura-evo-koje-su-sve-investicije-u-planu-966465
Posebno je poražavajuće kad te cifre sagledaš per capita.
#degenerik

Danas, 18:00 h, KK Kvarner 2010 - KK Cibona, Sportska dvorana Zamet.

https://www.novilist.hr/sport/medusobna-podrska-nogometasi-rijeke-najavili-dolazak-na-utakmicu-kosarkasa-kvarnera-2010-i-cibone/

Po ovome možda i oni dođu sutra na Rujevicu, pa prebacimo 4500 gledatelja.

Dolazi li i klupa ili samo prva petorka pa ostajemo na 4505 gledatelja?  :neretljak:

Ne znam gdje drugdje, pa tu da pitam.

Možda bi se zaletio sutra na Opatija - Orijent na Kantridu, nisam dugo bio pa čisto neki info oko ulaznica? Gdje kupit, koliko su?