SHNL 13. kolo, Rijeka - Osijek, nedjelja 10.11.2024., 17:45h

Started by Zelko Maler, 06.11.2024, 09:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Silvio Dante on 10.11.2024, 16:32Prisjelo mi skoro nakon što sam vidio sastav koji starta. Pa Đaloviću btj ti zaista nisi normalan čovjek.
Selahi, Ilinković i Petrović  :svakacast:
Samo 3 ofenzivna igrača i bez špice  8).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

K
S tribine mi izgleda Petrović najbolji, Smolčić dobar isto.
Fruk koji želi loptu što više u nogama i od kojeg želiš da ima najviše dodira, ima samo 11 najmanje u ekipi.
Osijek nam ne može ništa

R
Daj Tir molim te
Svi smo mi poceli pratit Rijeku 2017 ili jos u jugi ako ne pocetkom ili krajem 90, tada smo stvarno igrali ...nemamo gdje sa kantama
Ako idemo na tekme jer volimo gledati kvalitan nogomet onda ne trebamo pratit HNL

Quote from: TIR on 10.11.2024, 12:19Nećemo se lagati da i razina kluba nećem vrijedi, zašto ne gledamo Grbci vs Dedal ako je kvaliteta nebitna...

10.11.2024, 18:42 #123 Last Edit: 10.11.2024, 18:43 by Silvio Dante
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 10.11.2024, 17:36Samo 3 ofenzivna igrača i bez špice  8).
Što je najgore, nije to čak ni toliko loše izgledalo. U prvom dijelu prvog poluvremena barem, drugi dio već smo pogubili nit i krenulo je klasično napucavanje i odrađivanje samo posla.
I na sve to, dođe ti kao "naručena" ozljeda Ilinkovića koji se inače nije vidio, di možeš malo okrenuti sustav, vratiti Fruka i staviti Dogana naprijed. Ali ne, ide igrač za igrača, i sve po starom.
Rukavina potpuno blijed i nevidljiv, Fruk se troši na beznačajnim stvarima, Pašalić u nekom svom filmu iako izgleda čak i raspoložen danas. Bekovi potpuno sterilni put naprijed, Devetka je bolno gledati.
Ali s lanjskim Mirkom Marićem u špici, i nekim normalnim sistemom mi ovog Osijeka metemo. Ovako će bit drž ne daj, i bod kao kuća na kraju.

I
Selahi odličan...nešto se desilo ovaj tjedan ? Al gol mozemo zabiti samo slučajno. Ako neće staviti dogana, makar đuahru umjesto gabija ?

K

Tako je Nais, konačno netko  :svakacast:

K
Ko kaže da se Selahi ne veseli  ;D  :svakacast:

10.11.2024, 18:55 #128 Last Edit: 10.11.2024, 19:49 by Starless
Sve ima svoje granice i istrpio sam blamažu protiv Olimpije ali me Djale neće vise zajebavat da dolazim na Ruju.Tramezzani bi pomeo Šarane s ovom ekipom.Čekamo drugo poluvrijeme i nadu u nešto bolje a ako ne ADIO.
Volim grad koji teče

10.11.2024, 19:01 #129 Last Edit: 10.11.2024, 19:02 by Fornax
Koliko je Đuhra kvalitetniji od Rukavine, to nije normalno. Oni ne igraju isti sport uopće.
#degenerik

I sad nek netko kaže nešto Mišku 😁
Taj ne trola samo navijače, on vrlo uspješno trola cijelu ligu  :neretljak:
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

K
Nama je ozljeda Ilinkovića najbolja stvar koja se mogla dogodit danas.
Gojak je Cro Cop za njega

Koji qrazz imamo kapetana koji ne staje u obranu svojin suigračima ????
Ovi nas razbijaju, takozvani sudac ne šviće a kapetan niš ????
krepat ma ne molat

R
Quote from: rhonny on 10.11.2024, 19:11Koji qrazz imamo kapetana koji ne staje u obranu svojin suigračima ????
Ovi nas razbijaju, takozvani sudac ne šviće a kapetan niš ????

Ne da gazda?

Jesam ja slijep, na šta se tu itko žali!? :o  :o  :o
#navodninavijač