SHNL 13. kolo, Rijeka - Osijek, nedjelja 10.11.2024., 17:45h

Started by Zelko Maler, 06.11.2024, 09:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ne, ali ako je kup i ligu osvojio isti klub, onda moze ic i cup runner up.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

EL kvale donosi osvajanje Kupa.

Ukoliko u finalu Kupa izgubiš od tima koji ujedno osvaja i prvenstvo ne dobivaš ništa jer se onda mjesto u EL kvalama prebacuje na poredak u prvenstvu.

Ocito ste se svi uhvatili na to da zelim rijeci poraz a ne na dio da zelim samo pod uvjetom ako bi đalovica zamijenio netko kome to nije prvi posao...
Jer realno mi kao klub opcenito ove sezone nemamo ni a od ambicije...

Europu necu spominjat,gledat svaki četvrtak kako olimpija bere bodove i pare je tuzno. Ali i to smo progutali.

Sada tu netko prosipa patetiku da se klubu ne smije zeljet lose. Znaci teoretski poraz Djalovica u nekim od slj.kola pod uvjetom da dodje neki iskusniji trener je lose? Zadrzavam pravo da ne mislim tako.
Đale je legenda kluba ali ja Rijeku ne dozivljavam kao klub na kojoj se stjecu prva trenerska iskustva nego da ju vodi netko tko je vec negdje necime skrenuo pozornost na sebe.
Iskreno malo tu pocinje smrditi da ima i miskovicevih placenika koji samo stite svaki potez miskovica kao slijepci...

Usporedba lanjske sezone i ove je promasaj slican sivonjica sa gol crte,nema smisla komentirat.
Jedina ista stvar ove i prosle sezone je isti stadion ...
A pozivanje da se ide na tekme,da se zove svih koji hodaju da dodju podržat klub isto je ulazak u tuđe novcanike.
Ove sezone imam pretplatu ali iskreno najveci gust mi je sve prije tekme... Sam ulazak u stadion i gledanje ovoga sto nam ove sezone priredjuju miskovic i ekipa je za bacit pretplatu i gledat doma tekmu ...

Forza Fiume
nananana... rijeka je najbolje od svega...

S
Quote from: ri je najbolje od svega on 12.11.2024, 21:59Ocito ste se svi uhvatili na to da zelim rijeci poraz a ne na dio da zelim samo pod uvjetom ako bi đalovica zamijenio netko kome to nije prvi posao...

Europu necu spominjat,gledat svaki četvrtak kako olimpija bere bodove i pare je tuzno. Ali i to smo progutali.

Sada tu netko prosipa patetiku da se klubu ne smije zeljet lose. Znaci teoretski poraz Djalovica u nekim od slj.kola pod uvjetom da dodje neki iskusniji trener je lose? Zadrzavam pravo da ne mislim tako.
Đale je legenda kluba ali ja Rijeku ne dozivljavam kao klub na kojoj se stjecu prva trenerska iskustva nego da ju vodi netko tko je vec negdje necime skrenuo pozornost na sebe.
Iskreno malo tu pocinje smrditi da ima i miskovicevih placenika koji samo stite svaki potez miskovica kao slijepci...

Usporedba lanjske sezone i ove je promasaj slican sivonjica sa gol crte,nema smisla komentirat.
A pozivanje da se ide na tekme,da se zove svih koji hodaju da dodju podržat klub isto je ulazak u tuđe novcanike.
Ove sezone imam pretplatu ali iskreno najveci gust mi je sve prije tekme... Sam ulazak u stadion i gledanje ovoga sto nam ove sezone priredjuju miskovic i ekipa je za bacit pretplatu i gledat doma tekmu ...

Forza Fiume

Ja sam te pokušao braniti nakon reakcija, ali sad mi se čini da nepotrebno recikliraš prožvakanu temu. Puno se o tome pisalo i postiglo se, po mom sudu, dosta skladno mišljenje o Đaloviću, Miškoviću i Rijeci.

S
Quote from: ri je najbolje od svega on 12.11.2024, 21:59Ocito ste se svi uhvatili na to da zelim rijeci poraz a ne na dio da zelim samo pod uvjetom ako bi đalovica zamijenio netko kome to nije prvi posao...

Forza Fiume

Bez mnogo nerviranja - ako Miško nema dovoljno sportske pameti, bez obzira na rezultate, prije zimskih priprema neće mijenjat trenera i stožer.
A onda se samo treba strpit do prvih kola u proljetnom dijelu kad ćemo imat priliku gledat rezultate priprema Đalovića i ekipe.