SHNL 16. kolo, Šibenik - Rijeka, nedjelja 8.12., 15:00h

Started by R13KA, 02.12.2024, 11:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

R
Počelo se pisati na drugoj temi o Šibeniku, a otvorio sam i za Goricu, pa neka bude sretno.
Imamo dosta izostanak:Radeljić, Pašalić, Selahi.
Ali nebi ja puno o nogometu. Mene jebe atmosfera oko kluba. Kužim da je Mišković zajebo s pretplatama, ali ljudi mi se borimo za 1. mjesto, a na tablici vodi južno zlo.  Ako je puno platit pretplatu za domaću utakmicu, otiđimo svi skupa na gostovanje i podržimo ovu ekipu jer Đalović i igrači to zaslužuju. Nije to precijenjena ekipa napuhanaca, nego jeftinija ekipa s trenerom koji je jedini ostao uz Rijeku kada je bilo najteže.
Jebe me i to da iz KN ne prepoznaju moment i organiziraju neku akciju, mobiliziraju i osvijeste ljude. Pa nećemo valjda južnoj gamadi pustiti da tek tako osvoje prvenstvo? Slijedi Šibenik, za 2 tjedna je Poljud, Rijeka je imala i još uvijek ima navijače, odvojite jebenu nedjelju za ovaj važan trenutak. Ne za Miškovića, nego za Rijeku, za dečke koji se bore, i nemaju poraza u 15 utakmica unatoč hrpu problema. Prošle godine Rujevica je bila puna, a gostovanja masovna, ove godine podbacili smo na svim utakmicama i tu izgovora nema. Ako je prkos Miškoviću nedolazak na Rujevicu, na gostovanjima možemo pokazati neki ponos i pripadnost svom klubu.
A ekipu iz KN pozivam da organiziraju  prijevoz u Split na utakmicu sezone..Brod, autobusi, kako god. Prije toga napunimo gostujući sektor u Šibeniku. Ova Đalovićeva Rijeka meni djeluje bas ono Riječki, neovisno o Miškoviću i njegovim postupcima.  2x zaredom igramo nedjelju u Dalmaciji, nedjeljom velika većina ne radi. Zovite sve one kojima je ikada bilo stalo do Rijeke, koji su bili dio priče, stare i mlade, da pokorimo Dalmaciju i srežemo krila tovarima.  Smrad se već širi zrakom, internetom, javnim medijskim prostorom i nekako to moramo zaustaviti.
A nadam se da će dečki iz KN prepoznati moment i pokrenuti neku akciju za predstojeće 3 utakmice. Svi uz Rijeku, na svakome od nas je odgovornost da skupimo ekipu i podržimo našu Rijeku. Izgovora nema.

Quote from: R13KA on 02.12.2024, 11:21Svi uz Rijeku, na svakome od nas je odgovornost da skupimo ekipu i podržimo našu Rijeku. Izgovora nema.
Tko definira navijačke odgovornosti i zašto misliš da si to baš ti?

#degenerik

R
Quote from: Fornax on 02.12.2024, 11:23
Quote from: R13KA on 02.12.2024, 11:21Svi uz Rijeku, na svakome od nas je odgovornost da skupimo ekipu i podržimo našu Rijeku. Izgovora nema.
Tko definira navijačke odgovornosti i zašto misliš da si to baš ti?

Za tebe i takve se ovaj post ne odnosi. Mislio sam na navijače Rijeke kojima je stalo do kluba. Zanemari

Ne živcirajte me prozivanjem, dociranjem I ovim infantilnim svađama u ponedjeljak ujutro, molim vas. Hvala.

Nije se putovalo u Šibenik u tisućama ni u bolja vremena pa neće ni sad. Ali nije na odmet malo optimističnih pogleda i pozitive obzirom da svemu unatoč možemo bit jesenski prvaci, što nam nije baš tako poznat osjećaj.

To šta je Miško digao pretplatu za 112% ne znači da je sve u kurcu za vijeke vjekova.
#navodninavijač

L
Quote from: R13KA on 02.12.2024, 11:21Počelo se pisati na drugoj temi o Šibeniku, a otvorio sam i za Goricu, pa neka bude sretno.
Imamo dosta izostanak:Radeljić, Pašalić, Selahi.
Ali nebi ja puno o nogometu. Mene jebe atmosfera oko kluba. Kužim da je Mišković zajebo s pretplatama, ali ljudi mi se borimo za 1. mjesto, a na tablici vodi južno zlo.  Ako je puno platit pretplatu za domaću utakmicu, otiđimo svi skupa na gostovanje i podržimo ovu ekipu jer Đalović i igrači to zaslužuju. Nije to precijenjena ekipa napuhanaca, nego jeftinija ekipa s trenerom koji je jedini ostao uz Rijeku kada je bilo najteže.
Jebe me i to da iz KN ne prepoznaju moment i organiziraju neku akciju, mobiliziraju i osvijeste ljude. Pa nećemo valjda južnoj gamadi pustiti da tek tako osvoje prvenstvo? Slijedi Šibenik, za 2 tjedna je Poljud, Rijeka je imala i još uvijek ima navijače, odvojite jebenu nedjelju za ovaj važan trenutak. Ne za Miškovića, nego za Rijeku, za dečke koji se bore, i nemaju poraza u 15 utakmica unatoč hrpu problema. Prošle godine Rujevica je bila puna, a gostovanja masovna, ove godine podbacili smo na svim utakmicama i tu izgovora nema. Ako je prkos Miškoviću nedolazak na Rujevicu, na gostovanjima možemo pokazati neki ponos i pripadnost svom klubu.
A ekipu iz KN pozivam da organiziraju  prijevoz u Split na utakmicu sezone..Brod, autobusi, kako god. Prije toga napunimo gostujući sektor u Šibeniku. Ova Đalovićeva Rijeka meni djeluje bas ono Riječki, neovisno o Miškoviću i njegovim postupcima.  2x zaredom igramo nedjelju u Dalmaciji, nedjeljom velika većina ne radi. Zovite sve one kojima je ikada bilo stalo do Rijeke, koji su bili dio priče, stare i mlade, da pokorimo Dalmaciju i srežemo krila tovarima.  Smrad se već širi zrakom, internetom, javnim medijskim prostorom i nekako to moramo zaustaviti.
A nadam se da će dečki iz KN prepoznati moment i pokrenuti neku akciju za predstojeće 3 utakmice. Svi uz Rijeku, na svakome od nas je odgovornost da skupimo ekipu i podržimo našu Rijeku. Izgovora nema.
Odličan post. Većina njih koji nisu uzeli pretplate radi cijena su rekli da će ići na gostovanja, nažalost mislim da mali broj njih ide.

Ako Pašalić ne bude spreman onda će bit teško složit pravu postavu.. protiv Gorice mi se činilo da je Djouahra puno lošiji na desnom krilu nego na lijevom jer mu je teže ubacit se u sredinu a i ako mu to uspije svejedno je na slabijoj nozi za šut.

Vidili smo protiv Gorice da ima dobar ubačaj ali opet nisam siguran da ga se isplati držat na desnoj strani..

Nekako mi se najbolje čini opcija s Frukom na desnom krilu, Jankovićem u polušpici i Djouahrom lijevo.. pogotovo protiv tovara
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

L
Quote from: vMario87 on 02.12.2024, 12:23Ako Pašalić ne bude spreman onda će bit teško složit pravu postavu.. protiv Gorice mi se činilo da je Djouahra puno lošiji na desnom krilu nego na lijevom jer mu je teže ubacit se u sredinu a i ako mu to uspije svejedno je na slabijoj nozi za šut.

Vidili smo protiv Gorice da ima dobar ubačaj ali opet nisam siguran da ga se isplati držat na desnoj strani..

Nekako mi se najbolje čini opcija s Frukom na desnom krilu, Jankovićem u polušpici i Djouahrom lijevo.. pogotovo protiv tovara

Može i bogojević odigrati krilo

Ima Bogojevic i mali Butic desno krilo.

Quote from: LenRi on 02.12.2024, 12:56
Quote from: vMario87 on 02.12.2024, 12:23Ako Pašalić ne bude spreman onda će bit teško složit pravu postavu.. protiv Gorice mi se činilo da je Djouahra puno lošiji na desnom krilu nego na lijevom jer mu je teže ubacit se u sredinu a i ako mu to uspije svejedno je na slabijoj nozi za šut.

Može i bogojević odigrati krilo

Nisam baš oduševljen..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

K

S obzirom da je Gabi zabio gol mišljenja sam da će biti starter kontra Šibenika.
Kako nema Paše, a vjerovatno ga neće ni biti više ove polusezone, ostaje dvojba Nais /Bogi drugo krilo. Butić Đaletu ni ne ulazi tako da ne očekujem njega mada bi ga ja baš sad forsirao kad nema Paše.

Z
Gojak mi nikad nije bio drag, ali je u ovih par utakmica dokazao da se može puno ozbiljnije na njega računati.
U Šibeniku bi morao biti u prvoj.

K
Svaki tjedan pišemo svi za Gojaka i nikako da bude u prvoj

M
polako,potpisao je na dvije godine,doci ce njegovo vrijeme.
dobro je kad imas nekoga za ubaciti ko ima kvalitetu napravit nesto.