SHNL 17. kolo, Hajduk - Rijeka, nedjelja 15.12., 17:45h

Started by R13KA, 09.12.2024, 12:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

H
09.12.2024, 19:05 #15 Last Edit: 09.12.2024, 19:07 by Hrki

Mi smo ga zvali paklena naranča,
[/quote]

8)

S
OK... volim i ja kopati po povijesti, ali sad me više zanima ima li tko kakvu info, hoće li se organizirati neki prijevoz "za javnost", tj. za obične smrtnike koji nisu u Armadi i nisu klupski djelatnici. Ili ako se netko samoorganizirao, pa mu dobro dođe napuniti vozilo. Auto ne uzimam kad se igra u Splitu. Ako netko nešto dozna, please plasirajte. Hvala.

K
Neće biti ništa, pogotovo od KNA jer su busevi pre skupi i ne napune se.
Bojim se i pomislit koliko bi recimo Ariva naplaćivala prijevoz na utakmicu
Eventualno možda ako ima koje mjesto sa starijom ekipom koja ide kombijima od Hodže stari i ta ekipa sa B tribine

Mi smo išli s Arrivom na tri utakmice:Beč,Salzburg i ZG na dizanje bujola a sad ne znam da li organiziraju za dalmoski kalifat treba ih nazvati ali mislim da ne organiziraju.
Volim grad koji teče

B
Bilo je i za tovarland za finale kupa, Arriva. Ali tad smo imali pravo na 6000 ulaznica pa su imali neku racunicu. Za normalno Hnl gostovanje, za poljud se dobije , neznam mozda 1000 ulaznica max pa neznam koliko je isplativo im. Ako nas puno nazove s upitom sljedeca dva dana mozda im nes klikne.

S
Quote from: Bobic on 09.12.2024, 20:14Bilo je i za tovarland za finale kupa, Arriva. Ali tad smo imali pravo na 6000 ulaznica pa su imali neku racunicu. Za normalno Hnl gostovanje, za poljud se dobije , neznam mozda 1000 ulaznica max pa neznam koliko je isplativo im. Ako nas puno nazove s upitom sljedeca dva dana mozda im nes klikne.

Ja posl'o mail na rijeka@arriva.com.hr  ... eto, nek' još 45 ljudi pošalje i imaju razlog organizirati prevoz.

Ajmo!
Jebeš demagogiju "treba podrška"..

S
A da jednom u životu probamo zakupiti forum-bus? Mini bus, neki k... tek toliko da poletimo zajedno na +3.

A
Quote from: Bobic on 09.12.2024, 20:14Bilo je i za tovarland za finale kupa, Arriva. Ali tad smo imali pravo na 6000 ulaznica pa su imali neku racunicu. Za normalno Hnl gostovanje, za poljud se dobije , neznam mozda 1000 ulaznica max pa neznam koliko je isplativo im. Ako nas puno nazove s upitom sljedeca dva dana mozda im nes klikne.
1000 ulaznica? To može jedino nešto kao predzadnje kolo 99e, znaci zadnja kola, borba za prvaka. Split uvjek 200-300 ljudi max nažalost jer se običnim navijačima neda prolazit ono šta St sve donosi nažalost.

Z
dilema je ostaviti stopere Majstor - Galešić, realno Majstorović je sad baš u dobroj formi i dobro je odigrao zadnje utakmice ili ubaciti Radeljića koji je bolji stoper od Majstora, ali se mučio s ozljedom zadnje vrijeme.

Majstor je meni čisto treći stoper pored Galesica i Radelje

R
10.12.2024, 17:51 #25 Last Edit: 10.12.2024, 18:05 by Ro-Ro
Quote from: SandroB on 09.12.2024, 21:37

Ja posl'o mail na rijeka@arriva.com.hr  ... eto, nek' još 45 ljudi pošalje i imaju razlog organizirati prevoz.

Ajmo!
Jebeš demagogiju "treba podrška"..

@SandroB Javio sam ti se sa PM pa pogledaj

Ima ko slobodno mesto ki? 😃
Zivi za taj osjecaj...

F
Jel meni moze netko objasnit zasto je stoka upisana velikim pocetnim slovom? Molim administratora da korigira naslov teme

Korigirao sam naslove tema za hrpu prijašnjih kola. Osobno nisam za ta mala slova pa neću dodavat, ali neću brisati ako netko tako napiše naravno ;D

Ako otvarate topic za nadolazeću utakmicu, ne bi bilo loše da se potrudite u naslovu napisati broj kola, natjecanje, satnicu, a u uvodnom postu pokoju informaciju ili najavu, tko fali i slično. :)
#navodninavijač

Quote from: TIR on 11.12.2024, 11:18.
Ako otvarate topic za nadolazeću utakmicu, ne bi bilo loše da se potrudite u naslovu napisati broj kola, natjecanje, satnicu, a u uvodnom postu pokoju informaciju ili najavu, tko fali i slično. :)
Hear, hear!!!
Nek je i službeno, već mi je postalo neugodno biti dežurna Babaroga.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo