HNL sezona 2022/23

Started by 🔵 D10S ⚪️, 31.03.2023, 21:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Gledam malo tablicu i nekako mi se čini da s šest-sedam bodova smo sigurno u Europi. Lako moguće da će zadnja, protiv Osijeka, predstavljati borbu za treće mjesto.

Odokativno to bi moglo izgledati ovako:
Rijeka 51
Osijek 50
Varaždin 48
Istra 48
Lokomotiva 44
Slaven 43

Za Slaven vjerujem da će propasti do kraja pravenstva. Oni imaju više bodova nego li su igrom zaslužili. Primjerice ona pobjeda protiv Osijeka je nezaslužena, dobili su ih jer je Osijek bio sramotno loš, a ne zbog toga što su oni bili bog-zna-kakvi.

Uglavnom, Vjerujem u treće mjesto. Sedam bodova iz idućih pet utakmica nam je dovoljno.

B
Quote from: Projeto Shalom on 27.04.2023, 21:38
Quote from: vMario87 on 27.04.2023, 20:45Posjeta:

Šibenik - Slaven Belupo 517
Osijek - Istra 1961 1.322
Dinamo - Varaždin 2.873
Gorica - Hajduk 3.516
Rijeka - Lokomotiva 4.248

Zakljucak je da je Rijeka jedini grad i klub u Hrvatskoj koji ima tradiciju odlazaka na utakmicu. Ako uzmemo u obzir bazen ljudi koji navijaju za određeni klub, mi imamo nemjerljivo bolju posjetu od svih.

Upravo tako. Uzmi šestar, označi 100km od stadiona, uzmi broj navijača i prosjek posjete i razbio si još jedan fritulaški mit da su oni najgledaniji. Apsolutne brojke jesu na njihovoj strani svakako, ali tko nam je kriv kad jebemo lutke i ne množimo se.

I ja sam nedavno imao slicnu raspravu sa kolegom hadjukovcem...kako njih najvise, pa najvise vole klub blabla...s obzirom na broj navijaca nas daleko najvise dolazi, i sto jos jako bitno-nema prevelikih razlika izmedu najveceg derbija i najmanje atraktivnih suparnika. Protiv gorice ili sibenkka 4000 cca, na din/hajduk 7-8000, znaci 100 posto povecanje. Njima ce doci 6-7 k na goricu, sad protiv dinama ce imati pun stadion 35000, povecanje od 500 posto, od cega ce vecina biti 'navijaci' iz slavonije, bosne dijaspore ili zagreba. Prosjecan navijac hajduka ne dolazi redovno na poljud.

Ja bih se usudio reci da eventualnom našom pobjedom protiv Slavena i porazom bezličnog protiv Varaždina ostajemo na 3. mjestu do kraja bez stresa. Bezlični nakon idućeg kola ima doma dinamo pa ide u goste frituli. Lakše ćemo mi do bodova protiv Istre i Varaždina.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Pobjeda protiv Slavena nas katapultira u Europu. Recimo da još pobjedimo Istru i to nam je i više nego dovoljno. A vjerujem da će se još bodova ubrati.
Bitno je ne izgubiti od Slavena radi zadržavanja bodovne distance.
Zec još nije na ražnju, ali kruh, ajvar i salatu imamo.

Quote from: Vado Magnar on 28.04.2023, 12:19Pobjeda protiv Slavena nas katapultira u Europu. Recimo da još pobjedimo Istru i to nam je i više nego dovoljno. A vjerujem da će se još bodova ubrati.
Bitno je ne izgubiti od Slavena radi zadržavanja bodovne distance.
Zec još nije na ražnju, ali kruh, ajvar i salatu imamo.

i fritule za desert  8)

Chi fa meno prepuštamo konkurentima  ;) .

Fritule smo već pojeli. Proljetos dva puta!
Fine su bile.  ;D

since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Klasično - odličan.  :svakacast:

I
Malo apdejta na skorove ove sezone.

Ove smo riješili:

Šibenik, 3-1-0, 10 bodova, gol razlika 4:1
Hadjuk, 2-0-2, 6 bodova, gol razlika 4:4
Gorica, 2-1-1, 7 bodova, gol razlika 5:2
Lokomotiva, 3-0-1, 9 bodova, gol razlika 8:4

Ukupno: 10-2-4, 32 boda, gol razlika 21:11

Ostaje nam za riješit:

Slaven, 0-0-3, 0 bodova, gol razlika 1:4
Istra, 1-1-1, 4 boda, gol razlika 3:2
Varaždin, 2-0-1, 6 bodova, gol razlika 7:3
Dinamo, 0-0-3, 0 bodova, gol razlika 3:11
Osijek, 0-2-1, 2 boda, gol razlika 2:5

Ukupno: 3-3-9, 12 bodova, gol razlika 16:25

Gledajući to ovako, čini se da nam slijedi teži dio rasporeda.  ;D

Z
Belupo i Istra su nam jako bitni, naravno bitna je svaka za 3. mjesto , ali s Belupom imati omjer 0-0-3 je nedopustivo, nikakvo nerješeno, samo pobjeda igra u Koprivnici za isprati malo to.
Istra pak igra za k zadnje vrijeme, ali to će biti derbi, doći će vjerojatno i dosta demona na Ruju, bit će im prva s Ercegom, naravno da će biti tenzija, a i moramo osvetiti taj poraz na Ruji od njih. Očekujem ih napaljene ko Loksu prvih pola sata i istu našu reakciju ko s jučerašnje utakmice.

M
Sjećam se nekad "90 minuto", ide moviola, pa stručnjak komentira ali se uključuju i gosti u komentar od kojih je masu imalo oprečna mišljenja koja bi i objasnili. Ovi papci u studiju kod nas samo potvrđuju.

Čanadi potjerao Duju Čopa iz momčadi. Kako bi to moglo biti posljednje što ćemo od njega čuti na HNL travnjacima valja se prisjetiti ovog legendarnog memea.

Tko može neka prebaci na Lokose. Raspopović na golu. Banić izašao van, ozbiljno možda nešto, a zamijene sve obavljene.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Ma cijelo vrijeme mi je na Lokose ali ne gledam.

Šokirao me visoki poraz Varaždina, današnja pobjeda nam nije imperativ nego imperativ na entu.