SHNL 23. kolo, Rijeka - Dinamo, subota 22.02., 17.45h

Started by Hololulu, 17.02.2025, 12:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kad je bal nek je maskenbal 🤡

Nakon nevera, zamračenja, ludila, istrganih živaca, živučić mrtvaca protiv Istre..

Rodilo se uskrsnuće protiv Osijeka..

I Rijeka je opet došla na mjesto gdje joj pripada..

Opet je uspostavljen balans u svemiru ..

Dolazi osovina zla .. kreće PR mašinerija s središtem u Maksimiru...

Ali ništa neće spriječiti Rijeku da teče..

Fruk se vraća.. Rijeka nikad jača....

Ostavimo se raspodjela, sitnih trzavica ..

Jer svima je osmijeh i radost na licu kada Rijeka dobije..

U subotu navečer ishod je : Pobjeda Rijeke...!!!

Rijeko moja dobra budi.....!!!

R
Mislim da za ovu utakmicu treba otvoriti temu 5 dana prije , puno je tema koje će se nadovezati na ovu utakmicu  ;D

malo statistike za početak

zadnjih 10 utakmica na Rujevici s Dinamom (9 prvenstvo i 1 kup)

skor : 0 pobjeda Rijeka - 4 neriješene - 6 pobjeda Dinama , gol razlika 15:29  :sta:

zadnja pobjeda Rijeke na Rujevici bila je 5.7.2020, u onom nastavku sezone 19/20 kada je Korona na par mjeseci zaustavila prvenstvo...

Zanimljiva činjenica jest ta da nijedan igrač koji je nastupio za Rijeku u toj utakmici ili je bio prijavljen u zapisnik , više nije igrač HNK Rijeka, ali primjerice na klupi za pričuve je bio Galešić dok kod Dinama je standardni prvotimac bio Amer Gojak

Također Rijeka je otad promjenila 7 trenera (Tomić,Tadić/Budicin,Cosmi,Jakirović,Sopić,Đalović)

Mislim da prema zakonu brojeva, je vrijeme za naplatu dugova i pobjedu !!

K
Jao dvije teme, znam koga ću okrivit ako ne bude dobro  ;D

R
Pa to je napredak, znalo se čekat dan tekme za otvorit temu  ;D

Molim admina da to presloži u jednu , preduhitrio me kolega Honolulu za 3 minute, toliko mi je trebalo za obradit podatke o statistici  ;)

Z
Quote from: Kostrena on 17.02.2025, 12:22Jao dvije teme, znam koga ću okrivit ako ne bude dobro  ;D

faak , ovo je nesreća.

Da nam ne prifale teme o utakmici otvaram jednu i u svemiru broj 1293634467222.  :neretljak:
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

I jednu u svemiru 1394638304876553.  :neretljak:

Udaraj!
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z

Ne pratis. U svemiru 1394638304876553 smo vec osigurali naslov, proslavili, i vise ne pratimo 😁
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

U ovom svemiru smo vec ispali...jos prosle sezone, igramo drugu saveznu ligu i živimo u BHR federaciji koja je najveća sila jugoistočne evrope, kako u sportu tako i vojno ekonomski

Quote from: Uzaludni on 17.02.2025, 12:58U ovom svemiru smo vec ispali...jos prosle sezone, igramo drugu saveznu ligu i živimo u BHR federaciji koja je najveća sila jugoistočne evrope, kako u sportu tako i vojno ekonomski
A hebate led kako sam toliko površan. NIje 1293634467222 već 12936344672222, oprostite na zatipku.  :neretljak:

E, jedna dvojčica viška, a tolika razlika  8)

Quote from: Uzaludni on 17.02.2025, 13:02E, jedna dvojčica viška, a tolika razlika  8)
Znam, znam u ovom nas je kupio Stihl i već se po forumu vrte slike prvih pilota na Kantridi, a mi bukiramo karte za utakmice EL.  8)

Quote from: D2 on 17.02.2025, 13:04
Quote from: Uzaludni on 17.02.2025, 13:02E, jedna dvojčica viška, a tolika razlika  8)
Znam, znam u ovom nas je kupio Stihl i već se po forumu vrte slike prvih pilota na Kantridi, a mi bukiramo karte za utakmice EL.  8)

Da, i to nas je otkupio od Obersnel-Mamić korporacije koja se trenutno preorjentirava na boćanje, sport broj jedan u južnoj evropi

A
Hoće netko otvorit temu za Dinamo? Uvjek se čeka zadnji dan😂