SHNL 23. kolo, Rijeka - Dinamo, subota 22.02., 17.45h

Started by Hololulu, 17.02.2025, 12:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

L
Žuti Jankoviću, radeljiću i Ademiju. U biti ništa posebno

Ma meni je najbolje kako uopce nisu prikazali drugi hajdukov gol koji je cisti faul u napadu livaje :svakacast:
A ono rezignirano objasnjavanje skomine za 2 zuti kangi mi se smucilo..... jbt reci ozljeda opasna po zdravlje igraca direktan crveni :bo:

R
A ljudi ne gledajte te smradove. Pa oni će uvijek reć ono što paše narodnim klubovima.
Pa na sažetku ne stave sve prilike Rijeke kao da imaju vremensko ograničenje.

Z
hoće li mali Sučić biti kažnjen za izjavu o sucu i suđenju? Znalo je biti podbadanja i igrača i trenera onako u rukavicama, a ovaj mali se baš otvorio kao da je kod psihijatra. Ono mali je potpisao za Inter pa bi valjda Rijeka trebala skinuti gače? Jednu utakmicu pauze mora dobiti.

također cirkus boysa s bakljama i uništen kavez treba rigorozno kaznit

Sucic ljigavac kakve su to izjave kad mu je cijela ekipa odigrala smijesno on spominje suca.
Nervoza i panika u Zagrebu, bit će svega. MORAMO pobijediti Goricu nekako a bojim se suđenja
Europa je jedino mjerilo!

Ma melem za uši, što ste takve ciklame.
Uostalom mali ne priča ništa što nije dogovoreno u svlačionici s trenerom, koji je prvi započeo.
 8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

O
Quote from: MaČaĆeToMane on 24.02.2025, 09:27Sucic ljigavac kakve su to izjave kad mu je cijela ekipa odigrala smijesno on spominje suca.
Nervoza i panika u Zagrebu, bit će svega. MORAMO pobijediti Goricu nekako a bojim se suđenja

Ja se ne bojim suđenja. Zašto se bojati suđenja, ako je Bel sudio realno.

Quote from: Orpat on 24.02.2025, 11:22Ja se ne bojim suđenja. Zašto se bojati suđenja, ako je Bel sudio realno.
Ja se bojim, jer nažalost u ovoj utakmici vidim i dalje samo anomaliju uobičajenog stanja.
Za neko drugo mišljenje o suđenju, će barem u mom slučaju, trebati još puno vode proteći ispod mostova na Rječini.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

S
Quote from: Orpat on 24.02.2025, 11:22
Quote from: MaČaĆeToMane on 24.02.2025, 09:27Sucic ljigavac kakve su to izjave kad mu je cijela ekipa odigrala smijesno on spominje suca.

Ja se ne bojim suđenja. Zašto se bojati suđenja, ako je Bel sudio realno.

Bel nije dobro sudio zbog pozitivnih promjena u sudačkoj organizacijei, nego je (dobro Miško kaže) čovjek od krvi i mesa i nakon onog "jebo ti B. mater u p." je apsolutno opravdano usran prije svakog dolaska u Rijeku. Svatko bi na njegovom mjestu bio.

Quote from: D2 on 24.02.2025, 11:16Ma melem za uši, što ste takve ciklame.
Uostalom mali ne priča ništa što nije dogovoreno u svlačionici s trenerom, koji je prvi započeo.
 8)

Znam da nije sportski, ali uvijek pomislim - da ih barem dobijemo nepostojećim penalom u 93oj ili golom iz offsidea ili jer ne radi VAR...pa onda fešta od kmeča.
Taste of their own medicine kako se kaže. Iako, s druge strane takve utakmice mi otkinu par mjeseci života, tako da mogu i ove glatke 4:0.

R
Ja sam pogledao ponovno utakmicu, bez adrenalina, euforije, pive, straha, pa ću napisati osvrt na sve:
- Dinamo je do 30. minute bolje stajao na terenu. Uglavnom se igralo na nasoj polovici. Sve dobro šta smo napadački napravili do 30. minute, bila je genijalnost genijalca Fruka.
- U tih prvih 30 minuta kriterij suđenja je bio takav da se dopuštala dosta gruba igra. Komotno smo mogli popušiti 2-3 žuta, posebno Janković i Radeljić kod isključenja Kange.  Kod njih je jednom Ademi startao jako, ali isto bez kartona pa možemo zaključiti da je to bio kriterij suca.
-  gol Naisa, neposredno prije genijalnosti Fruka, sigurno je okrenuo momentum utakmice, ali utakmicu je prelomio crveni, do tada su bolje stajali na terenu.
- Uz Fruka bi istaknuo jednog igrača koji nije moj tip igrača, možda ja slabo kužim nogomet, pa se i tome može pripisati jer često zazivam Gojaka. Ali u subotu je, osim Fruka, najbolji igrač ekipe bio Petrovič. Čovjek 1.70 pokupio većinu njihovih prekida, a volio bi vidjeti podatke o pretrčanim  kilometražu, ali samo dosta siguran da je Petrovič  pretrčao najviše, baš goni protivnike. Često je u sjeni Selahija, možda bi puno nas promijenilo to mišljenje da pogleda snimku hladne glave. Solidan je bio Selahi u subotu, ali ovaj je djelovao kao mašina.

I Đalović. Još jednom ću spomenuti tog lika koji je od početka dočekan s skepsom, ruganje i bijesom. Krenuo je s onim rasulom protiv Olimpije, slab govornik, vukabular "dobro smo trenirali" mu je dosta ograničen i često ismijavan. Govno mu je prvo na ljeto prodao dobar dio ekipe, a sve najbolje igrače na polusezoni kada je prvi. Zbog  straha od govna i čuvanje svoje pozicije, niti jednom se nije požalio, nego bi rekao " imamo unutarnje rezerve". Govno je na presicu izjavilo da je doveo adekvatne zamjene, ali od svih tih "adekvatnih zamjena" igra samo Čop, to znači  da je Đalovič nastavio gdje je stao na jesen, s duplo slabijom ekipom. Uz sve to govno je Đaloviću otelo publiku, ni doma ni na gostovanjima ova ekipa nema podršku, tj. ima, ali vrlo skromni. Jučer je 100 Šibenčana bilo u Gorici, više nego nas u Osijeku dok se borimo za prvaka. Kada sam već uzeo primjer Osijeka, prošle godine u sličnoj situaciji je bilo 800 ljudi iz Rijeke. Primjer koji dovoljno govori.
Đalović je tip koji od početka trpi udarce vlastitog predsjednika- u tekstu govna, podsmijeh vlastitih navijača koje govno nije uspjelo otjerati, bez ikakvog samosažaljenja, kukanja, čovjek vodi Rijeku prema naslovu.
Naravno da je to sve nerealno, govno mu prodali sve, nemamo klupu uopće, bit će kartona, ozlijeda i to će nas vjerojatno zaustaviti. Ni publika se još nije vratila, govno je toliko štete naneslo klubu, ali mislim da je dužnost svakoga tko je ikada volio klub i bio uz klub stati uz Đalovića i ove dečke koji su za mene već sada heroji.
Lako je bilo raditi Keku u uvjetima kada su čistačice morale stajati mirni kada bi on prolazio, sve je bilo podređeno njemu, a šampionske ekipa stvarana godinama na zdravoj podlozi, da ne pričam da je imao minimalno  5x veću plaću od Đalovića,  ovo šta Đalović za sada uspijeva u potpuno različitim uvjetima je nešto potpuno drugo, nešto potpuno nerealno, neočekivano, nemoguće! 
Ako Đalović uspije do kraja, za mene će biti naš  najbolji trener u povijesti i to nakon jedne sezone. Osim toga, ostao je u klubu kada su svi otišli s Jakirovićem, naš je bivši igrač..  Radišni Crnogorac kojemu ne pomažu ni komunikacijske vještine, ni publika, a najmanje predsjednik -govno. Kek je miljardu puta dobio skandiranje cijelog stadiona, Đalović niti jednom, bar ne kao trener.  Nepravda je tu da se ispravlja, ovaj čovjek je najbolje šta se Rijeci moglo dogoditi.

J

R
Quote from: Buranorth on 23.02.2025, 21:27
Quote from: Ro-Ro on 23.02.2025, 20:08Nego ona sansa iz prvoga Petrovica kada je glavom ispred Nevistica stigao na loptu nalon ubacaja Janka  , za malo je prebacio gol ali ga je Nevistic slozio.jer je falio loptu ..sta ne bi to trebao biti penal  :bo: ..VAR ?
Mislim da je Djale dobio zuti za prigovor

Šta nam nisu takav penal svirali protiv Corvinula?

Da u pravu si,  dobro pamcenje  :svakacast:  , bas sam isao pogledati snimku,  tada je Posavec izboksao loptu i usput pokupio lika..zuti I penal.  .Neva je falio loptu I pokupio Petrovica ....cudno da se VAR nije javio ili da to nisi niti pokazali kao primjeri je li ili zasto nije...

I
Suđen je i za Varaždin takav penal na Rujevici prošle sezone u onoj 2-2 utakmici.

I meni čudno da se nije gledalo, jer kontakt postoji, valjda su digli letvicu tzv. intenziteta.