SHNL 23. kolo, Rijeka - Dinamo, subota 22.02., 17.45h

Started by Hololulu, 17.02.2025, 12:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

boli me ona stvar za kup
samo prvenstvo!

udri Đale
Europa je jedino mjerilo!

A

Mišković ostani, Bogojević ostani, Radeljić ostani !! galešić odlazi!!
Nogometni Expert

I
Quote from: Zelko Maler on 22.02.2025, 20:32DInamo pada kao klada!  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:

btw ima li još netko da ga kup ne interesira? Samo je Gorica bitna sad!

Meni je bitan!

Jer kad uzimamo, uzimamo sve!

S
Suparnik popije previše ademijevače i oštro krene u utakmicu. Nais im je pravovremenio slomio krila. Nervoza, igrač manje, raspad. 
Na našoj strani, više od pola igrača igra najbolju utakmicu u više sezona (Janko, Petrovič, Nais, Radeljić, Devetak..)
Psihoterapeut dr. Đalović i vjera u pobjedu donijeli su bolje odigranu utakmicu od one protiv Lille-a.

R
Quote from: Andyfiume on 22.02.2025, 20:36    :neretljak:

Štakor stavljen na mjesto.

Al je repao psovke nakon treceg il cet. gola ;D  :neretljak:

Kakvo je to laprdanje da je kup nebitan a igramo protiv tovara? Nk bezlični im je danas vratio samopouzdanje a nadam se da ćemo im u srijedu podrezati krila.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Dobro ljudi kakvo je to razmisljanje??? Pa sad treba da grizemo i cupamo za oboje do kraja... i ekipa i mi smo to zasluzili

Kakva divna večer!

Rapsodija, kapa dolje svima a posebno Đaletu. I sam sam znao bit kritičan nekada ali radi odličan posao. Ovako našpananu i agresivnu Rijeku protiv ove gamadi već dugo nisam vidio. Osim rezultatski prebili smo ih i fizički.

4 gola, 4 različita strijelca i najbitnije 4 proslave gola!

+7 i vjerovatno bolji međusobni omjer na kraju.
Ostaje žal da imamo utakmicu za 3 dana jer smo mogli dodat još 2,3 komada ali nije loše ni ovako  ;D

Only for you!!!
Na valovima naših nadanja plovimo bez stajanja

R
Vrijeme je da se svi pogledamo u ogledalo i zamislimo sta se sve napisalo kontra kluba, Miska, Djaleta, igraca itd...koliko smo svi skupa jadni, jalni I mislimo da sve znamo bolje od ljudi kojima je to posao a na nama je samo da volimo ovaj klub, kraj , tradiciju i uzivamo u danima kao ovaj a ne da ljecimo frustracije ovdje pljuvajuci i vrijedajuce sve oko sebe
Bez obzira kako zavrsilo ova ekipa zasluzuju veliku podrsku , kako doma tako na gostovanju i uz to stvasta se moze desiti ali bez obzira na sve kapa dolje igtacima , stručnom stozeru I onima tjo ih je prepoznao i dao priliku..druge godine moze biti samo bolje

I
Nadam se da su svi pijani.

Deklasiran Dinamo, 4:0.
 Šteta petarde.

Nadam se da su svi pijani jer smo na 13 oj stranici, a protiv Istre au bile 22.

B
Đale skinuo dva Talijanska trenera red je za trečeg. :svakacast:

Nije Rijeka danas bila nimalo drukčija nego prošle godine pod Sopićem kod onih 1:2 na kraju. Jednako agresivno, direktno. Zanimljivo samo 3 igrača iz te početne postave su igrali i danas (Radeljić, Selahi, Fruk) + 4 koji tad nisu bili dovoljno dobri za udarnu (Zlomislić, Janković, Petrovič, Bogojević) što je ujedno i najveća Miškovićeva i posebno Đalovićeva pobjeda.

Realno crveni karton je bio trenutak odluke, i ne treba smetnut s uma da je Dinamo bio bez Mišića i Petkovića, odnosno da Sučić nije igrao od prve. To su tri ponajbolja igrača lige na svojim pozicijama i zato će u Maksimiru pred kraj sezone biti druga priča.

Od pozitive iako je teško izdvajati:
Povratne lopte u završnici napokon.
Fruk koplje iznad svih, a Djouahra, Selahi, Janković (prvi ex-Dinamo koji je slavio gol od...Kramarića??), Radeljić odlični.
Bel sjajan, nevidljiv.

Šteta što smo opet samo na +7, šteta onog nesretnog Varaždina koji je u zadnjih 10 dobio samo nas i Šibenik, i time nam ujebao i Istru (Fruk, Devetak, Čop).

Al dobro, još jedan pokazatelj da je sve ovo veliki maraton, da nema smisla otpisivat nikoga još, ali i da su sve naše priče o raspadu nakon ovih prodaja bile potpuno promašene.
#navodninavijač

Večeras sam u  društvu tovara, purgera, ... gledali utakmicu zanimljivo koliko svi doživljavaju ovo večeras pod normalno. OK, purgeri su malo kiseli, ali ipak... nadam se da je ovo večeras pandan onih 5:2 iz 2017.

PS tovare treba ozbiljno shvatiti, a u tom slucaju.... fešta na Korzu i Nen sun dorma drugi put. ;)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo