Dobrodošli na Tribinu!

Started by TIR, 03.04.2023, 23:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: TIR on 10.09.2024, 13:20Rječnikom DRS-a, ako dođe dobra ponuda za tipku Like ili se ona ozlijedi i prestane raditi, reagirat ćemo. Ali do tada nećemo gomilati tipke. :nisamja:
Reagirat na način da tražite pomoć od programera Dinamovih foruma?  :bo:

Dodat ćemo opciju palac dolje, ali će biti onemogućena ako autor u postu hvali Dinamo. :neretljak:
#navodninavijač

#forumkojisanjamo

;D

Quote from: Monarh on 10.09.2024, 13:30Reagirat na način da tražite pomoć od programera Dinamovih foruma?  :bo:

Zaposliti nekog dinamovog forumaša kao admina?
Možda će biti problem ako neće lajkati postove u kojima se pljuje dinamo?  :bo:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Nije ta opcija, samo like, bez veze. Ionako forum kvalitetom postova polako klizi u papar. Dodatkom minusa bi samo narasla negativna interakcija.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Ukoliko ste u posljednja 2-3 tjedna pokušali resetati password ili se registrirati, forum ne bi ispravno poslao mail - sada je problem uklonjen. Ako slučajno bude kakvih poteškoća, javite se na društvene mreže (FB/instagram), na mail info@nepresusan.com ili povucite za rukav kolegu koji je već registriran pa ćemo već riješiti. :)
#navodninavijač

P
Pozdrav svima, citam vas vec dugo ali tek sad sam se prijavio da koji put i prokomentiram (doduse i nije neki tajming  :) )

M
Bok svima.
Registracija nakon dugog vremena čitanja i stalkanja. Jedan od članova podcast ekipe koji smo ispromovirali kod vas i za koji mi je drago da ste dali lijepu podršku.

Teško da ću sudjelovat prečesto u raspravama jer budem jednostavno ispražnjen i nakon snimanja i nakon rada na Ofenzivi, ali za odgovore na pitanja oko toga ću biti tu, kao i povremeno ako imam za reć išta pametnoga. FF

B
Coppa post. 💋

F

I
Pozdrav dragi ljudi,
pridružio sam se ovom forumu i moram reći da su mi rasprave vrlo zanimljive – može se puno naučiti i skupiti informacija bez nepotrebnog skrolanja.
Ipak, u zadnje vrijeme me jako smeta sva silna negativa, bez sagledavanja šireg konteksta i malo strpljenja. Bio sam u sportu i dalje rekreativno treniram i natječem se, pa imam (pre)više razumijevanja za neke loše dane i periode Rijeke.

Ne znam kamo bi napisao, ali vidim da smo danas srušili rekord po broju istovremeno aktivnih članova na forumu u istom danu - dugo smo držali 232, bome danas puknuli 320!

Čestitke najboljem forumu  :neretljak:
Dobro, dobrooo! Fuć!

Što će objasniti i zašto je sve nakratko palo I bilo nedostupno :nisamja:  :D
#navodninavijač