Dobrodošli na Tribinu!

Started by TIR, 03.04.2023, 23:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

03.04.2023, 23:30 Last Edit: 05.04.2023, 15:06 by TIR
Poštovani čitatelji,

dobrodošli na novi projekt iza kojeg stoje neki članovi bivšeg Forza Fiume foruma, i vjerujemo poznati nadimci sa bespuća interneta, ili pak sa stadiona. Cilj projekta je postati prva virtualna lokacija svakom navijaču Rijeke, mjesto na kojem može saznati najnovija zbivanja, ali i pronaći članke jedinstvene tematike. Sve u svrhu oživljavanja medijskog prostora, danas sadržajno svedenog isključivo na profesionalne novinare i redakcije njihovih medija, koje imaju veće budžete, ali i vezanije ruke od nas.

Kako paralelno sa portalom postoji i ovaj forum, želja nam je stvoriti aktivno, živo mjesto za sve navijačke i nenavijačke rasprave. Forum smo simbolično nazvali Tribinom, a kategorije podijelili smisleno tako da imamo za svakog ponešto. Sa Pravilima nećemo duljiti, odnosno držat ćemo se manje-više jednog jedinog - sva rasprava mora biti civilizirana.

Svjesni smo da je navike teško razbiti, te kako za malobrojnu količinu okorjelih navijača Rijeke već postoji nekoliko mjesta za razmjenu stavova, ali u taj ring ne ulazimo kao izazivač, već kao suborac. Svaka konkurencija je zdrava, i vjerujemo da nam je Rijeka svima na prvom mjestu. Hoće li jedan forum oživiti pojavom drugog, ili drugi trećeg, to su slatke brige.

Forum će u početku biti otvorenog tipa; slobodan za čitanje i bez registracije. Ali pozivamo Vas da nam se u duhu rasprave pridružite i podijelite svoje mišljenje sa drugima. Jer početni nalet na leđima svježine nije teško ostvariti; izazov je održati stabilan rast kroz dogledno vrijeme. Tu trebamo Vašu pomoć, ali samo u vidu pružanja šanse nečem novom.

Ako Vas konkretnije zanimaju naši motivi i ciljevi, pripremili smo uvodni tekst o projektu na poveznici: https://nepresusan.com/o-nama

Za sva pitanja, probleme sa registracijom i sl., slobodno opišite problem u ovoj temi (idealno jer i drugi korisnici možda imaju slična problem) ili se javite na neku od sljedećih adresa:
- meni preko privatne poruke
- na mail info@nepresusan.com
- u inbox Facebooka ili Instagrama
- pošaljite poruku na Twitteru

Želimo vam dobrodošlicu i ugodno se provedite družeći sa nama!

Naš kraj, naš grad, naš duh, naš motiv je Nepresušan.
#navodninavijač

05.04.2023, 17:41 #1 Last Edit: 05.04.2023, 17:43 by Fornax
Hvala TIR, Dios, Projekt i Vado, već na prvu vidim da je ovo ozbiljan upgrade u odnosu na FF.

Quote from: SandroB on 20.04.2025, 11:02Stilske figure nemaju nužno matematička pravila.

Quote from: Fornax on 05.04.2023, 17:41Hvala TIR, Dios, Projekt i Vado, već na prvu vidim da je ovo ozbiljan upgrade u odnosu na FF.

Gnjusa si namjerno izostavio? Dobro je. Tako treba!  ;D

Lol, promako mi Gnjus.  ;D
Quote from: SandroB on 20.04.2025, 11:02Stilske figure nemaju nužno matematička pravila.

Quote from: Fornax on 05.04.2023, 18:53Lol, promako mi Gnjus.  ;D

TIR!!!! Di je ta negativna karma da mu odmah na prvu loptu uvalim minus!
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Quote from: Vado Magnar on 05.04.2023, 18:22
Quote from: Fornax on 05.04.2023, 17:41Hvala TIR, Dios, Projekt i Vado, već na prvu vidim da je ovo ozbiljan upgrade u odnosu na FF.

Tko je Gnjus?
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Quote from: Projeto Shalom on 05.04.2023, 19:28

Tko je Gnjus?
Što je Gnjus?
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Quote from: Gnjusna Izdajica on 05.04.2023, 19:30
Quote from: Projeto Shalom on 05.04.2023, 19:28

Tko je Gnjus?
Što je Gnjus?

42
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Hvala TIR-u i ekipi, naklon do poda  :svakacast:
Nek svima nama kojima je Rijeka draga, a HNK Rijeka još draža, neka nam ovo postane kultno mjesto okupljanja, kao nekad Kont za srednjoškolskih dana :)
Živim za dan kada kada će se vratiti moja Rijeka

da timbram kartelu pa nastavljamo u revijalnom tonu
pohvale odgovornima za uloženi trud

M
Gledam sve pusto na FF, lijepim članke a nikoga nema.
Vrijeme je promjena na bolje, kako klub tako i forum.

Ekipa pozdrav!
Danas bio na putu, mislio samo malo baciti oko pred spavanje na Sportnet i FOF kad ono big surprise. Nisam ni pročitao TIRovu poruku do kraja odmah sam išao na registraciju  8)
Sutra idu prvi pravi postovi s moje strane  ;D  ;D  ;D
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

R

Pozdrav.. Novi ovdje..  Novi i od prije.. :)
Pohvale za trud..
Samo Rijeka..!

E
Bojao sam se da neće biti zamjene.

Hvala na trudu i pozdrav svima.