Dobrodošli na Tribinu!

Started by TIR, 03.04.2023, 23:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dobrodošli današnji novaci!

@m Domena mi je najdraži dio svega, morat ćete se naviknuti 8) Riječki naziv je, a opet nije razvikano kao ovo prošlo, taman kombinacija.

Ako itko primjeti kakvu greškicu, error ili slično na stranici, slobodno javite. :)
#navodninavijač

@TIR - ima li šanse da se ubaci podrška za HTML5 video, kako smo imali na FF prije nego je update sve usrao?
#degenerik

Sportski pozdrav i cestitke svima ukljucenima u ovu pricu! Tipkamo se

Nakon zadnjih mjeseci FF foruma gdje je bilo čudo vidjeti 4-5 postova dnevno, ovo je pravo osvježenje s 5 novih postova u zadnjih sat vremena  :)

@TIR , nisam uopće ubrao vezu domene s riječkim identitetom dok nisi eksplicitno spomenuo. Prva asocijacija mi je bila "nepresušna ljubav", tu me pak muški rod domene bunio  ;D
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

R

Quote from: m on 09.04.2023, 18:11Nakon zadnjih mjeseci FF foruma gdje je bilo čudo vidjeti 4-5 postova dnevno, ovo je pravo osvježenje s 5 novih postova u zadnjih sat vremena  :)
@TIR  je angažirao botove da mu pojačaju rad foruma. Najproduktivniji bot @Fornax je već napumpao 50 postova (tj. biti će 50 kada odgovori na ovaj).
Nakon što je vidio koliko para košta stara FF domena s potencijalom, otkrio je novu prodajnu nišu: Zakupi domenu, otvori forum, navuci ljudi ('if you build it they will come') i prodaj skupo. Čuo sam neka kuoalrska šaputanja da se namjerava širiti i na južni region.

Nije ni čudo da ima pet postova na sat - meni osobno je falilo mjesto da se 'istresem' (kao što se vidi iz priloženog):
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Quote from: m on 09.04.2023, 18:11TIR , nisam uopće ubrao vezu domene s riječkim identitetom dok nisi eksplicitno spomenuo. Prva asocijacija mi je bila "nepresušna ljubav", tu me pak muški rod domene bunio

Za takve kao ti sam i namijenio sekciju O nama na portalu, gdje vrlo jasno crno na bijelom piše da nije riječ samo o nekakvoj muškoj ljubavi o kojoj ti pričaš :bo:  ;D
#navodninavijač

Quote from: Fornax on 08.04.2023, 16:27@TIR - ima li šanse da se ubaci podrška za HTML5 video, kako smo imali na FF prije nego je update sve usrao?

Ono što sad imamo je Simple Audio Video Embedder, koji će ti automatski prikazati preview svih Youtube, Twitter, Streamable i nekih drugih stranica, ako linkaš takav url u post. Zasad ne planiram širiti listu pluginova čisto radi stabilnosti, jer FF je dobar primjer kako nakon par godina gomilanja dobiješ đumbus kojeg ne možeš više normalno ni ažurirati, a da ne popuca pola stvari.
#navodninavijač

Quote from: Gnjusna Izdajica on 10.04.2023, 19:21https://www.fiuman.hr/navijaci-hnk-rijeke-pokrenuli-svoj-portal-nepresusan-com/
Fun fact, ova fotka koju su stavili je photoshopana. U originalu je na semaforu 0:2 za Dinamo.  ;D
#degenerik

Podržavam ideju i izvedbu.

Bravo za novo zborište  :svakacast:  idemo dalje ....

R
Sretno forumu i portalu.

Hvala Fiumanu i Lokalpatriotima na vrlo neočekivano brzoj i pozitivnoj reakciji te napisanim porukama podrške :svakacast:

Dobrodošli svi novi, nadam se da ćete se uključiti u rasprave i ugodno provesti u višesatnim raspravama da li je Liber trebao ući u 75. ili 78. minuti.
#navodninavijač

Ja sam na cas ostao sto se tice imena portala.. Onda skuzio i top mi je  :svakacast: