10.4 C
Rijeka

O nama

O nama

Skupina smo nogometnih fanatika čiji je interes primarno HNK Rijeka. U mnogočemu se možda ne slažemo, ali okuplja nas i veže ljubav prema našem klubu i prema našemu gradu. Pokretanjem ovog portala želimo stvoriti mjesto za pružanje drukčijih pogleda, a kroz autorske članke želimo privući Vaš interes, ostaviti pozitivan dojam, ali i čuti Vaš glas na Tribini (forumu).

Članci će nam uvijek sadržavati navijačku dozu subjektivnosti jer ne odgovaramo niti jednoj redakciji. Nemamo minimum riječi koje moramo napisati taj dan, tjedan ili mjesec. Nastojat ćemo biti maksimalno korektni, i nikada uvredljivi. Djelovanje HNK Rijeka gledamo iz naše perspektive, koju pokušavamo smisleno obrazložiti. Koji puta i emocijom. No, istovremeno prihvaćamo kritiku i drukčije mišljenje sve dok je utemeljeno na konstruktivnim razlozima.

Cilj projekta je postati prva virtualna lokacija svakom navijaču Rijeke, mjesto na kojem može saznati najnovija zbivanja, ali i pronaći članke jedinstvene tematike. Fokus stavljamo na: autorske kolumne, zanimljiv i privlačan sadržaj nastao iscrpnim istraživanjem, inovativno praćenje i analitiku statističkih podataka, postavljanje nesvakidašnjih teza, opisivanje događaja iz prošlosti iz vlastite perspektive. Vjerujemo kako imamo vještina, vremena i volje za obogatiti danas nažalost uski medijski prostor oko kluba.

Na našem portalu nema oglasa, jer nam monetizacija riječi, kao ni Vaših podataka nije cilj. Na našem portalu nećete pronaći clickbait članke, i vodimo se No Bullshit politikom.

Naš kraj, naš grad, naš duh, naš motiv je Nepresušan.

Naziv

Svečana zastava Grada Rijeke odobrena je 1870. godine, a ispod grba grada, dodijeljenog 1659.g., sadrži i vrpcu s natpisom Indeficienter. Upravo smo taj motiv odabrali za naziv portala, a kultni riječki morčić, grb grada, te slovo R stilizirano u obliku rijeke koja teče, krase naš logotip.

Sadržaj

Objavljeni sadržaj portala Nepresušan zaštićen je autorskim pravima te ga je zabranjeno koristiti u komercijalne svrhe. Kopiranje u nekomercijalne svrhe ili za individualnu uporabu je dozvoljeno, ali uz poštivanje autorskih/vlasničkih prava i isključivo uz navođenje izvora. Istim se načelima vodimo prilikom korištenja materijala s drugih web-stranica.

Ako polažete autorska prava na bilo koji segment vidljiv na našem portalu i ne želite da ga nastavimo prikazivati, molimo Vas da nas odmah kontaktirate na email adresu info[at]nepresusan.com kako bi uklonili sadržaj.