26.4 C
Rijeka

Uvjeti korištenja

 

Korištenjem portala nepresusan.com smatra se kako ste prihvatili ispod navedene uvjete.

Portal

Portal Nepresušan nije odgovoran za Vaše gubitke sadržaja nastale korištenjem naših usluga.

Ne omogućavamo komentiranje članaka na portalu, i ne omogućavamo registraciju korisničkih računa.

Jedino mjesto gdje je omogućen unos Vaših podataka jest u rubrici Globus. Kako bi omogućili neometan rad portala, prilikom unosa je strogo zabranjeno:

  • objavljivanje sadržaja koji krši hrvatske i/li međunarodne zakone (uvredljiv, vulgaran, rasistički, prijeteći, ili štetan na druge načine)
  • objavljivanje lažnih informacija
  • lažno predstavljanje, i objavljivanje materijala zaštićenih autorskim pravima

Slanjem sadržaja jamčite, pod kaznenom i materijalnom odgovornošću, da isti predstavlja isključivo Vaše vlasništvo. Pritom Vas upućujemo da će uneseni podaci biti ručno provjereni, a nakon odobravanja biti javno vidljivi. Prilikom unosa ne tražimo nikakve osobne podatke. Takav samoinicijativno poslan sadržaj (fotografije) će bez vremenskog ograničenja biti objavljen na portalu Nepresušan.

Portal Nepresušan ima pravo ukloniti sadržaj koji ne odgovara navedenim uvjetima.

Sadržaj

Uredništvo je homogena grupa koje veže ljubav prema HNK Rijeka, ali sadržaj članaka objavljenih u rubrici “Kolumne” ne odražava nužno stav čitavog uredništva ili portala Nepresušan; radi se o stavovima autora članka.

Objavljeni sadržaj portala Nepresušan zaštićen je autorskim pravima. Zabranjeno je koristiti ga u komercijalne svrhe.

Kopiranje u nekomercijalne svrhe ili za individualnu uporabu je dozvoljeno samo uz poštivanje autorskih/vlasničkih prava i isključivo uz navođenje izvora.

Neki od linkova na portalu mogu voditi na treće stranice. Uvjeti navedeni ovdje vrijede isključivo na stranicama domene nepresusan.com. Nismo odgovorni za sadržaj prikazan na takvim linkovima, iako napominjemo da će oni biti kopirani isključivo u svrhe informiranja javnosti. Primjer: navođenje izvora ako je riječ o prenošenju ili korištenju dijelova članka treće stranice. 

Forum

Forum Nepresušan (dostupan na adresi nepresusan.com/tribina) dozvoljava registraciju korisnika isključivo u svrhu rasprave. Prilikom registracije, čuvanje podataka o računu dužnost je korisnika koji pritom prihvaća odgovornost za sve aktivnosti uzrokovane korištenjem foruma, odnosno štetu nastalu neautoriziranom pristupom u Vaš račun. Za sadržaje objavljene pod korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik.

Podaci o korisničkim računima dostupni su samo Administraciji foruma, i neće biti dijeljeni s trećim stranama. Izuzetak su zakonski regulirane obveze.

Administracija ima pravo ukloniti korištenje korisničkog računa bez najave ako ima valjane razloge za to (primarno kršenje pravila foruma), i ne snosi odgovornost za štetu nastalu uklanjanjem računa.

Napomena

Za sve informacije, kontaktirajte nas na info@nepresusan.com.

Nepresušan.com zadržava pravo izmijeniti uvjete bez prethodnog informiranja korisnika.