Dobrodošli na Tribinu!

Started by TIR, 03.04.2023, 23:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dobrodošlica svima, drago mi je vidjeti i neke stare nadimke, ali i nova imena. :neretljak:
#navodninavijač

Pozdrav nakon dugo vremena.. ;)
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

Bravo!!  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Podrška za Tapatalk?  8)
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

TIR, preko moba nigdje ne vidim sign in, samo sign up.

#degenerik

06.04.2023, 13:31 #20 Last Edit: 06.04.2023, 13:36 by D2
Quote from: Fornax on 06.04.2023, 13:22TIR, preko moba nigdje ne vidim sign in, samo sign up.
Hmm kod mene ima Log in

Koristim Chrome na Androidu 8.1.0
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: Marin_ri on 06.04.2023, 13:05Podrška za Tapatalk?  8)

Nema, nažalost vjerojatno neće ni biti. Forum je na najnovijoj verziji SMF-a koju su tvorci Tapatalka lagano izignorirali, probao sam prvi dan odmah postaviti. Ima hrpa problema i nekad uopće ne prođe instalacija (kao u ovom slučaju). Pratim što se bude zbivalo svako toliko, ali zasad neće biti Tapatalka.

ALI -> tema koju forum koristi je responzivna, odnosno automatski se prilagođava veličini ekrana, tako da bi trebao imati vrlo elegantno iskustvo i na mobitelu u bilo kojem browseru, bez da moraš zumirati okolo po tekstu.

@Fornax Možeš mi reći Android/iOS, odnosno koji browser koristiš? Probaj neki drugi browser čisto ako je do toga, jer vizualno ikonicu imam na svim uređajima + kod testiranja.

Npr čak da ti je ovako uzak (ekran, je li) bi se trebala vidjeti ikonica:
#navodninavijač

Quote from: Fornax on 06.04.2023, 13:22TIR, preko moba nigdje ne vidim sign in, samo sign up.

Probaj prebaciti na Klasični način prikaza, ako koristiš Browser na androidu pa se onda nakon logiranja prebaci nazad na default pogled.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

M

06.04.2023, 15:44 #24 Last Edit: 06.04.2023, 15:53 by Fornax
Ok, čudno, u Safariju na iOS-u radi normalno. Ja inače koristim Brave (fork Chromea) jer blokira reklame. Moguće da je login button prepoznao kao reklamu.

EDIT: Link za login sam ručno kopipejstao u Brave, sve radi. Inače forum odlično izgleda na mobu, ne znam šta će vam taj Tapatalk.
#degenerik

Nema reklama ni na portalu ni na forumu, ni sumnjivih trackera, ničeg. Imamo doslovno samo osnovni Google analytics da možemo vidjeti koji tekstovi su zanimljivi pa da možemo usmjeriti sadržaj ka njima. :)

Tako da možete komotno unblockati sve adblock stvari, ne bi vam smjelo ništa izaći na ekran. I tako će i ostati.

Moguće da je do Bravea, meni na Opera/Chrome/Edge i testirani dodatno iOS+Android na istim browserima+Safari, nijednog problema.
#navodninavijač

Pozdrav svima  :)

Quote from: TIR on 06.04.2023, 15:55Nema reklama ni na portalu ni na forumu, ni sumnjivih trackera, ničeg.
Ima samo sumnjivih tipova...
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Z
Svaka čast TIR, to se čekalo. Em smo dobili normalan forum, em TIR piše, dupla premija 8)

Lajk za forum i sadrzaj, domena mi je neprirodna pa ugrabite priliku kad se neka pogodnija oslobodi.. ili ćemo se naviknuti :)
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj