SHNL 24. kolo, Gorica - Rijeka, subota 1.3., 15h

Started by R13KA, 26.02.2025, 19:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
Ma idemo jako, 890 ulaznica pusteno u prodaji, idemo to rasprodati!!!

R
27.02.2025, 00:01 #16 Last Edit: 27.02.2025, 00:16 by R13KA
Ja ću još jednom napisati za laku noć. Ako ne pograbimo u 2 dana tih 900 ulaznica, mi smo kurac a ne navijači. Imaju južnjaci pravo, borimo se za prvi mjesto pred praznim tribinama. 
Šibenik u petak će biti rasprodan 100%, doći će svi oni koji su tražili razloge da ne dođu jer ne postoji niti jedan razlog na svijetu koji može spriječiti navijača da bude uz ovakvu ekipu i uz ovakvog trenera.
Svatko neka krene od sebe. Ako nas bude 900 gore imamo pravo i grintat. :D

Utakmica koja u slučaju pobjede odlučuje puno ako u Maksimiru bude neriješeno. Nadam se da neće puno kopat teren i da ćemo ranim golom prelomit
Europa je jedino mjerilo!

M
Treba se mentalno pripremit, dodatno galvanizirat, i sve napraviti za pobjedu.
Ko god bude istrčao.
Vjerujem da će i igrači s epizodnim ulogama odradit svoj dio posla, da će izaći i dati koji postotak više od svog maksimuma.
Đale će postelat mašinu da radi najbolje u danim uvjetima.

Nadam se da je Duje spreman za oranje.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

@TIR promjeni naslov teme kad je već sam autor bio lijen otvoriti kako spada.  8)
Ili ćemo opet imati istu temu u paralelnim svemirima?
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

B
Odlicno odigrano, nadam se da Fruk pili naopako kad kaze da su jucer bili jako umorni od dinama jer ce stvarno trebat bikovska snaga za se pohrvati prekosutra u turopoljskom blatu.

Quote from: robil on 27.02.2025, 05:26http://meteo.hr/prognoze.php?Code=Velika_Gorica&id=prognoza&section=prognoze_model&param=3d

za turopoljske seljake bi se dobro pripremio.
1. Tražio bi da izmjere golove i napumpaju lopte prije početka
2. Svi u metalnim kramponima
3. Sve teškaše i iskusne unutra, nikako balerine tipa Rukavina (nemamo ih puno ali nekakav Gojak treba igrat, Škorić bi bio idealan)

Z
možemo li mi odbiti igrati ako teren neće biti bar u donekle stanju?

Ponavljam, ovi debili NAMJERNO treniraju na takvom terenu.

Ma bit će to bitno drukčije (po pitanju terena) nego u ovo doba prošle godine kad nas je Obregon izvukao s dva penala.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 27.02.2025, 10:18Ma bit će to bitno drukčije (po pitanju terena) nego u ovo doba prošle godine kad nas je Obregon izvukao s dva penala.

Biti će teren katastrofa za razviti neku igru
Oni znaju i golove ukopat namjerno svašta rade seljoberi

QuoteKiša, naime, pljušti kao luda. I ne staje. Prognoza kaže da će se u petak smiriti, ali i da bi opet mogla padati u subotu. Kako će sve to utjecati na teren koji je ionako očajan, lako je pretpostaviti... S obzirom na okolnosti, to bi za nijansu više trebalo odgovarati Goričanima, koji će i ovoga puta biti spremni krenuti u nogometni rat za bodove neophodne u lovu na ostanak u ligi.

https://cityportal.hr/kisa-pljusti-nas-toni-blista-dalovic-tvrdi-gorica-nam-je-utakmica-sezone/

#navodninavijač