SHNL 25. kolo, Rijeka - Šibenik, petak 7.3., 18.00h

Started by Hololulu, 04.03.2025, 12:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

L
Meni djeluje ovaj gol Santinija puno veće zaleđe nego poništen gol lokomotivi na rujevici u prvom proljetnom kolu. Očito je bitan trenutak zaustavljanja slike prilikom dodavanja, koliko sam čuo oni biraju između sedam frameova koji je najbliži trenutak dodavanju

R
O našoj situaciji se ne piše jer klub šuti po običaju. Samo clickovi se broje. Da je neko vrisnuo bilo bi po svim portalima. Pičke šutljive nikog ne zanimaju

L
Puno smo izgubili preranim odlaskom Korada, on je jedini od novinara živio Rijeku.

D
Doslovno nam je opet zaledje uzelo prvenstvo

Nije nam zaledje uzelo prvenstvo nego Saboter i to sto su nasi poletili nakon pobjeda u tri derbija. Prosuli bodove protiv dva zadnja na tablici plus varazdin i istra.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Nisam pogledao, još nisam toliko oguglao od petka, snimku niti jedne utakmice. No nije mi vrag dao mira pa sam pogledao onaj dio sa Skominom i to sam samo prevrtio do naše situacije. Na stranu što je u VAR sobi bio Fran Jović (prije utakmice sam njega i glavnog stavio u post kao moguće slabe karike susreta), ali ono što je izdvojeno i kako je izdvojeno nije zaleđe. Spustili su crtu s ramena Santinija, noge su jedna pored druge i to je na oko vidljivo da nema zaleđa, a ni rame po tome nije u zaleđu. Nažalost slika koja se analizira je loša i uvijek kod svake procjene zaleđa može se sumnjati u odabir framea no ne možemo pričati da su nas pokrali preko VARa na način kako su to znali ranije kad se nije uzimao recimo zadnji čovjek u obrani ili se promatralo krive igrače. Što se prije pomirimo sa time bolje za nas.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K
Netko je pisao da nije ispravno spuštena crta s ramena prema travnjaku. Da je spuštena ukoso i da je zato iza linije koja ide od noge našeg igrača.

https://ibb.co/ns0NwFYD

Meni se isto čini kao offside, ali to je više problem kvalitete našeg VAR-a, kuta kamera, frameova itd.

Moje mišljenje je takvo da ako je VAR takav da se ne može s milimetarskom sigurnošću odrediti točna odluka, onda bi u ovakvim situacijama uvijek išao u korist napadača. Tako bi mi gol bio i ovaj Santinija, a i drugi gol Gorice na Poljudu. Ali, kako to provoditi uz nedosljednost iz kola u kolo.

Ali, kažem, taj gol Santinija je nebitan, igrali smo loše i prije i poslije njega, tako da nam to ne smije biti alibi.

R
Pa igrali su i tovari očajno pa im je VAR donio 3 boda.

Mi nismo tovari, nema poguranaca, stoga bacat se na glavu a ne igrat preko kurca.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: beetlebum on 11.03.2025, 09:34...
Moje mišljenje je takvo da ako je VAR takav da se ne može s milimetarskom sigurnošću odrediti točna odluka, onda bi u ovakvim situacijama uvijek išao u korist napadača. Tako bi mi gol bio i ovaj Santinija, a i drugi gol Gorice na Poljudu. Ali, kako to provoditi uz nedosljednost iz kola u kolo. ....
Zar nije baš takvom logikom potvrđen gol Fruka na Poljudu u Kupu. Crte su bile jedna na drugoj.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K
Trebali smo vodit 4-0 do poluvremena, da su igrali kao protiv Dinama i vodili bi. Svaku koju ne odigrano tako, nećemo pobjediti

M
https://www.novilist.hr/sport/nk-rijeka/suci-pajac-i-jovic-na-stranu-na-rujevici-nakon-sibenika-najprije-trebaju-stati-pred-ogledalo/

Možda je neko već postao

Da, bilo bi zdravorazumski da se Rijeci više ne šalje Fran Jović kao sudac, ALI...
taj čovjek po meni bi trebao imat sudsku zabranu prilaska klubu, uvijek je u centru pažnje s kontroverznim odlukama na našu štetu, u budućnosti će na nakoj nebitnoj utakmici "pogriješiti " u našu korist da nam mogu nabijati na nos kako smo i mi imali koristi.
Ima jako veliku listu grijehova kad smo mi u pitanju. Smolčić H. je imao pravo daleko najgori sudac u HNL-u.

Dario Bel mi spada u još goru kategoriju zato jer sam vidio da može odlično odsuditi, zadnje sam gledao Slaven Gorica kup, i odlično je odsudio, i onda mi se riga kad vidim njegove gluposti u utakmicama s nama.

Ova momčad nije stvarana da bi se borila za naslov, ali Rijeka taj naslov još – može osvojiti!

Idemo dalje

Quote from: D2 on 11.03.2025, 10:05
Quote from: beetlebum on 11.03.2025, 09:34...
Moje mišljenje je takvo da ako je VAR takav da se ne može s milimetarskom sigurnošću odrediti točna odluka, onda bi u ovakvim situacijama uvijek išao u korist napadača. Tako bi mi gol bio i ovaj Santinija, a i drugi gol Gorice na Poljudu. Ali, kako to provoditi uz nedosljednost iz kola u kolo. ....
Zar nije baš takvom logikom potvrđen gol Fruka na Poljudu u Kupu. Crte su bile jedna na drugoj.

Pa eto dobar primjer, zašto onda nije ovaj Gorice, opet su mm u pitanju. To je ta nedosljednost.

Kad su mm u pitanje ide se u korist režimskim