RI Europska sezona 2025/2026

Started by Vado Magnar, 20.03.2025, 09:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

L
Uniline je organizirao i putovanje u Armeniju, međutim to bude malo preskupo, kad si sam organiziraš prođeš puno jeftinije.

I
Quote from: LenRi on 05.02.2026, 09:45Uniline je organizirao i putovanje u Armeniju, međutim to bude malo preskupo, kad si sam organiziraš prođeš puno jeftinije.

Teški eufemizam.
Za cijenu puta u Armeniju bi mogao otići na sva gostovanja, pa čak i da do finala dođemo.

Quote from: LenRi on 05.02.2026, 09:45Uniline je organizirao i putovanje u Armeniju, međutim to bude malo preskupo, kad si sam organiziraš prođeš puno jeftinije.

To će uvijek biti slučaj. Oni moraju računati na nekakav profit, a nikad neće imati brojke i kapacitet da tu maržu razdijele na više navijača. Naravno da će biti skuplje podijeljeno na 50 ljudi u odnosu na 5000 ljudi.
Kod solo organizacije, netko uvijek zna nekoga sa kombijem, pa može proći jeftinije. Ili samo razdijeliti troškove goriva/smjesštaja na x ljudi.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Ali trodnevni paket sa chartwrom za Gibraltar 1350€. Mislio sam, ali kad sam vidio cijenu me prošla volja.

Cijena je bila kao da se netko sprdao. Šokantna.

Ako radiš takav paket onda imas minimum putnika i to staviš u oglas i prvo primaš predbilježbe.

Lijepo, dakle postoji.
Moram priznati da mi je info promakao. Znači nešto bude. Ne visim baš svaki dan na stranicama kluba, iskreno većinom je podražaj da odem tamo kad ovdje nešto pročitam.
E sad možda ne bi bilo zgorega takve stvari kad se već radi o partnerima/sponzorima da dođu i mailom od strane kluba. Isprike odmah ako je i to bilo, ali mislim da nije jer ne primam toliko mailova od kluba da mi te ponude ne bi ostale barem u nekom mutnom sjećanju.

E sad, što se samih cijena tiče tu će uvijek biti ovakvih ili onakvih razmišljanja. Gibraltar možda ne bih uzimao kao primjer jer se ipak radi o netipičnoj destinaciji, pretpostavljam neki charter let itd..

No mene je zanimalo to nekakvo "jeftikaner" člansko gostovanje. I ne mora se pričati  samo ove euro utakmice. Obična SHNL gostovanja, a da nisu povezana s ultrasima, ono obični navijači napuni se bus ili dva pa gostovanje po lijepoj našoj. Možda bi se za takvu skupinu moglo ishoditi i nekakva light policijska primjena default sranja i dolazak na tribinu od početka utakimce.

Pričam bedastoće ili se nazire nešto u nadrobljenom?
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

I
Super ideje gore, rado bih se pridruzio

Vise od utakmice, mene stvarno ljuti da ja moram googlati na UEFA.com da vidim koga smo prijavili za Konferencijski ligu!?
Pa sta oni u klubu i marketingu rade? Sta je tako tesko stavit na drustvene mreze vijest koga si sve prijavio za daljnje natjecanje? Usput se pohvalis da si ziv u Europi, najavis prodaju karata...
Ja to ne kuzim, nikako i nikad necu.
Btw, projavili smo, ocekivano, Barca, Morchiladzea i Barisica od novih.

V
Thaqi je pozvan na U19, pa ga neće bit za Varaždin i prvu kontra Omonie. S jedne sćbsnde je to super aš neće bit eksperimenta s njim, a s druge bande ostali smo za Europu na jednen krilu , Morhiladze. Nanke ni Vignata ni aš je ozlijeđen. Ča ni ovi malo sve šlo va kurac, klub igra na 3 fronta, nima ni 2 krila za prvih 11.

Quote from: VIIRC on 12.02.2026, 14:50Thaqi je pozvan na U19, pa ga neće bit za Varaždin i prvu kontra Omonie. S jedne sćbsnde je to super aš neće bit eksperimenta s njim, a s druge bande ostali smo za Europu na jednen krilu , Morhiladze. Nanke ni Vignata ni aš je ozlijeđen. Ča ni ovi malo sve šlo va kurac, klub igra na 3 fronta, nima ni 2 krila za prvih 11.
Nemoj se ljutit, ali domaći i spell checker je ubitačna kombinacija.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

V
Quote from: D2 on 12.02.2026, 14:55
Quote from: VIIRC on 12.02.2026, 14:50Thaqi je pozvan na U19, pa ga neće bit za Varaždin i prvu kontra Omonie. S jedne sćbsnde je to super aš neće bit eksperimenta s njim, a s druge bande ostali smo za Europu na jednen krilu , Morhiladze. Nanke ni Vignata ni aš je ozlijeđen. Ča ni ovi malo sve šlo va kurac, klub igra na 3 fronta, nima ni 2 krila za prvih 11.
Već san o tomu pisali. Ne znan ča je spell cheker, ali mi moje   besede automatski prevodi kako ne rabi, pa se nekoliko njih javilo da je njimi se ok kad čitaju moji  posti. Ne znam, i mane grdo izgleda, ali ne znan kako to prepravit. Stvarno niman voje počet pisat po hrvatski i mislet 2 minuti za saku besedu kako se poveda. Nekako još povedat mi gre, pisal nisan 30 let od školi. Ja post napišem dobro po domaću, pa mi izajde van unakažen. Ako baš van bude smetalo, ću se pomučit i pisat na Hrvatski.

S
Quote from: D2 on 05.02.2026, 12:36No mene je zanimalo to nekakvo "jeftikaner" člansko gostovanje. I ne mora se pričati  samo ove euro utakmice. Obična SHNL gostovanja, a da nisu povezana s ultrasima, ono obični navijači napuni se bus ili dva pa gostovanje po lijepoj našoj. Možda bi se za takvu skupinu moglo ishoditi i nekakva light policijska primjena default sranja i dolazak na tribinu od početka utakimce.

Pričam bedastoće ili se nazire nešto u nadrobljenom?

Pišeš ono šta mnogi od nas razmišljaju i pitaju se - kako to nije moguće?
Onda ponovno pročitaš Badbeatove upise, i shvatiš kako su njegovi prijedlozi (poklon paket s simbolima kluba i sezonom pri članski i pretplati..itd.) level 1 odnosa s navijačima.
Organiziranje džepu i tretmanu normalnih gostovanja uz sudjelovanje kluba je barem level 3.
Ne možeš s Miškom preskakat levele.  ;D   

M
Quote from: VIIRC on 12.02.2026, 17:04
Quote from: D2 on 12.02.2026, 14:55
Već san o tomu pisali. Ne znan ča je spell cheker, ali mi moje   besede automatski prevodi kako ne rabi, pa se nekoliko njih javilo da je njimi se ok kad čitaju moji  posti. Ne znam, i mane grdo izgleda, ali ne znan kako to prepravit. Stvarno niman voje počet pisat po hrvatski i mislet 2 minuti za saku besedu kako se poveda. Nekako još povedat mi gre, pisal nisan 30 let od školi. Ja post napišem dobro po domaću, pa mi izajde van unakažen. Ako baš van bude smetalo, ću se pomučit i pisat na Hrvatski.

ma ne sekiraj se, evo ovo ca si napisal ti spelcekic ni nis unakazil - ali kad ces vec strani jazik, pa ala stavi na engleski onda, so that whole the world can understand you - what not yes yes?

Neka svatko s foruma dovede na Omoniu samo troje ljudi koji inače ne bi došli i napunit ćemo stadion. Kad se male ruke slože 8)
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Ja: e, stari, znam da inače ne ideš na tekme hoćeš sa mnom u četvrtak igramo?

Frend: hmm, a ne znam, mogao bi to je neka bitna tekma jel?

Ja: da, europa, konferencijska liga...

Frend: ne seri, zvuči zanimljivo, s kim igramo neko ime, onako fiorentina, sevilla...

Ja: ma haha, čuj, neki, ciprani, ono, ali fakat su dobri...

Frend: aha, ma ne znam, imam neke planove..

Ja: ma ajde proleti bolje nego da visimo uvijek nancugi negdje...

Frend: koliko je karta?

Ja: 46 eura

Frend: moram ić, čujemo se...