RI Europska sezona 2025/2026

Started by Vado Magnar, 20.03.2025, 09:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

L
Po meni prodaja karata ide sasvim dobro, moglo bi biti oko 6500 gledatelja.

V
Quote from: LenRi on 23.02.2026, 09:40Po meni prodaja karata ide sasvim dobro, moglo bi biti oko 6500 gledatelja.
Kada napiše neki nep kontra trenera ili mu se ne pježa neki igrač ili bilo kakova kritika, onda to zovete trolanjen i gre se na tu osobu s gnojun i vilami.
A ovo gore je ok? Znači čovek moj, 6000 ljudi neće bit, ovo je top 10  utakmici Rijeke va nasoj povijesti i top 5 najvećih utakmici Rijeke odkad je Hrvatske.
Va bilo kakov normalnoj logike bilo bi rasprodan stadion va pol ure od početka prodaje. Za jebenega Thompsona se dvorana rasprodala va 20 minuti prvi koncert i va uru vremena drugi koncert. I tebe je skroz ok da ne moremo rasprodat stadion od jebeneh 7,500 ljudi kad dobijemo kavez?
Nemoj se jadit, mane niš ni trolanje, nanke mislim da to triolaš, to su bedastoće i beseda modernoga korištenja interneta, kad god neki napiše neš ča druge u ne paše, to se moderno zove "trolanje", ali razmišljanje ti je nikakovo i gnjezavo.

Izgleda da Uefa prca Omoniu sudi nam Ukrajinac Balakin  :neretljak:

I
Quote from: dadoht on 24.02.2026, 11:10Izgleda da Uefa prca Omoniu sudi nam Ukrajinac Balakin  :neretljak:
Na koji način?

Pogledaj pravu vlasničku strukturu Omonie te navijačku opredjeljenost  ;D

24.02.2026, 11:37 #1325 Last Edit: 24.02.2026, 11:37 by Vado Magnar
Quote from: dadoht on 24.02.2026, 11:29Pogledaj pravu vlasničku strukturu Omonie te navijačku opredjeljenost  ;D

Vlasnici su Rusi ili?

EDIT: Ima li netko inspiracije i hrabrosti da otvori temu za utakmicu?

M
Quote from: Vado Magnar on 24.02.2026, 11:37
Quote from: dadoht on 24.02.2026, 11:29Pogledaj pravu vlasničku strukturu Omonie te navijačku opredjeljenost  ;D

Vlasnici su Rusi ili?

EDIT: Ima li netko inspiracije i hrabrosti da otvori temu za utakmicu?

Može za dve ure

Quote from: Radeljic enjoyer on 20.02.2026, 13:46Ubacio sam ovo u kalkulator, sa pretpostavkom da pobjeđujemo svaku do polufinala i da tamo gubimo obadvije.
Sveukupno 17.625 bodova za klubski i 6.031 za državni koeficijent
You cannot view this attachment.
.

Quote from: Radeljic enjoyer on 26.02.2026, 22:19Donijeli smo 0.625 državnom i 0.5 bodova klupskom koeficijentu
.

https://www.fotcalc.com/prize-money-calculator-post-24

Može li netko ispuniti ovaj kalkulator, ja sam se pogubio a želim znati koliko je zarađeno

Z
Quote from: Radeljic enjoyer on 27.02.2026, 08:35https://www.fotcalc.com/prize-money-calculator-post-24

Može li netko ispuniti ovaj kalkulator, ja sam se pogubio a želim znati koliko je zarađeno

lako za zaradu, potpiši ti ugovor.
Ili želiš znati ukupnu zaradu pa da možeš to imati kao argument za još veći ugovor?  ;D

Cekaj da Football meets data objavi, oni su mislim najprecizniji jer racunaju novac od uefe + novac koji se podjeli iz zajednickog poola.

Po OVIMA smo na €5.962.120 s time da nisu uračunali €800.000 koje smo jucer zaradili, tako da bi to onda bilo €6.762.120.

S time da tu ulazi još taj kao zajednički fond neznam točno sta je to pa bude i više. bit ce to cca blizu 8 mil.

Sa zaradama od ulaznica ako računamo prosječnu kartu €40 si na 200-tinjak tisuca po tekmi tako da i tu kapne još koji milijun.

Naravno imaš troškove organizacije utakmica(Vatrogasci!!!) putovanja i premija igračima ali suma sumarum zaradiš par milijuna na kraju svega.

K
Quote from: Radeljic enjoyer on 27.02.2026, 08:35https://www.fotcalc.com/prize-money-calculator-post-24

Popijem kafetin i zavirim na forum, kad ono logičko-matematički zadaci  ;D

Pusti financije Mišku i uživaj u trenutku, nije da ih je puno ovakvih

Z
27.02.2026, 09:31 #1332 Last Edit: 27.02.2026, 09:46 by Zelko Maler
skroz nebitno sad, ali ovo je bio povoljniji ždrijeb od Jagellonije(po meni). Poljaci mi se čine zajebanija ekipa od Ciprana.

Imamo li mi sad najmanji proračun od svih ekipa koje su ostale u  Konf ligi ili Celje ima manje od nas?

Z
što se tiče ždrijeba. Poljaci su itetako prolazi, imaju probleme u prvenstvu.
Strasbourg je pak neki dark horse turnira. Bogata ekipa koja ima iste vlasnike ko Chelsea. Hrpa tamnoputnih brzih igrača. Tipovi igrača koji su nas godinama uništavali kroz razne grčke klubove, Lille itd.
Čine  se jako ppsloženi. Prvi su završili u ligaškoj fazi natjecanja.
U domaćem prvenstvu ih zadnje vrijeme ide jako dobro, zadnje dobili Lyon 3:1 , 2:2 s Marseillom, dobili Monaco u kupu 3:1, dobili Lille.
Dobar protivnik da vidiš gdje si, da se napuni Rujevica, liga petice ovo, ono, ali bojim se da tu kraj.

Rekao bi Plenki, Strasbourg ili Rakow - to je netema ;)

Francuzi u Europi i Kupu, u ligi su 7., protiv PSG-a imali 1:3 tamo, doma izgubili u 81., nedavno natamburali Lille 4:1 vani, neki dan 3:1 Lyon...

Daj ti nama Rakow i prazne rubove Rujevice ;)
#navodninavijač