RI Europska sezona 2025/2026

Started by Vado Magnar, 20.03.2025, 09:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

L
Ne vjerujem da će ići preko Sofije, Varna je puno bliže Razgradu

Quote from: LenRi on 21.06.2025, 21:16Dinamo direktno ulazi u skupinu EL, ne dobiva bonus od playoffa za ligu prvaka.
Stavio sam prije link vezano za novce u UEFA natjecanjima.

Ma to je zarada od prošle godine kad su išli direktno u play off lige prvaka

K
Dobije se oboje , 4+ mil. za poraz u PO LP i isto toliko za ulaz u grupe EL?
Ne bih rekao.

Ili ti ga sa dva izbacivanja u pretkolima lige prvaka osiguravamo godišnji budžet bez da smo ikoga prodali

L
4,29 milijuna se dobije za poraz u playoffu lige prvaka

Uffff...opet krenuo Miško preuveličavati brojke i troškove. Ok, ne ostane ti nagrada 1 na 1 jer imaš dodatnih troškova, ali nešto mora ostati. Ako odigra skupine KL i ostane na nuli, treba promijeniti financijaša jer je nesposoban.  :sta:
Ako će gledati sve ovom mutavom logikom, onda mu je i igranje HNLa financijski neisplativo, pogotovo kad osvoji titulu. Nema tu manjak konteksta, ovo je opet izbio bodulizam iz njega i manjak samokontrole u intervjuu.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

J
Igrali smo EL, osvojili već duplu krunu, skoro ušli u CL i govorilo se da su rezultati daleko iznad ostatka kluba. Rezultat prve ekipe je skrivao sve slabosti kancelarija i mislim da se od tada nismo pomakli ni milimetra. Za pomak nam treba 10-tak mil ojra s neba na početku svake sezone. Boljim marketingom možeš skupit neku siću, ali za ozbiljne pare trebaju sponzori ilitiga investitori.

K
Quote from: Johnson on 23.06.2025, 10:44Igrali smo EL, osvojili već duplu krunu, skoro ušli u CL i govorilo se da su rezultati daleko iznad ostatka kluba. Rezultat prve ekipe je skrivao sve slabosti kancelarija i mislim da se od tada nismo pomakli ni milimetra. Za pomak nam treba 10-tak mil ojra s neba na početku svake sezone. Boljim marketingom možeš skupit neku siću, ali za ozbiljne pare trebaju sponzori ilitiga investitori.

Miško, jesi to ti?

;D

L

Mišković sere.

On ne zna drugačije, liku je u DNA da je serator.

Zanemariti.

2020. je pričao da nam je plasman u skupine EL usred korona-krize doslovno spasio proračun.
#degenerik

R
Quote from: Fornax on 24.06.2025, 22:42Mišković sere.

On ne zna drugačije, liku je u DNA da je serator.

Zanemariti.

2020. je pričao da nam je plasman u skupine EL usred korona-krize doslovno spasio proračun.
Kad ni trebalo bit vatrogasaca na utakmicama tad.

Skupi su ti vatrogasci. Bit će da baklje gase novčanicama od 200€
 :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Ima nešto u tome da je trošak organizacije utakmica bio praktički nula, ali ako ti ju rasprodan stadion nije pokrio, onda kara.

Ima nešto i u činjenici da veliki broj ljudi koji su tada kupili paket za sve tri utakmice nije uzeo povrat novca i još uvijek mislim da je teška sramota što ti ljudi nisu dobili ni jedno banalno "hvala". A nije baš zanemariva cifra.
#degenerik