RI Europska sezona 2025/2026

Started by Vado Magnar, 20.03.2025, 09:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Krkan on 25.06.2025, 12:28
Quote from: Fornax on 25.06.2025, 11:37Na koliko prvenstvenih utakmica smo bili u 20/21? Dvije ili tri

2.
 Isto onoliko na koliko ih nismo bili u grupama EL te se sezone.
A baš ono, isti kurac. Totalno isti kurac. Identično 1/1.
#degenerik

K
Quote from: Fornax on 25.06.2025, 13:49
Quote from: Krkan on 25.06.2025, 12:28
Quote from: Fornax on 25.06.2025, 11:37Na koliko prvenstvenih utakmica smo bili u 20/21? Dvije ili tri

2.
 Isto onoliko na koliko ih nismo bili u grupama EL te se sezone.
A baš ono, isti kurac. Totalno isti kurac. Identično 1/1.

Tako je.
 Ali ako baš želiš "pobjedu"  tada možeš reći da su nam u sezoni 19/20 ostali "kratki" 1 utakmicu zbog Covida.

Toga se uopće nisam sjetio.

Sad kad idemo u detalje, tu je i ono polufinale kupa s Osijekom. Mislim da se za to prodala gomila karata i tu mislim da velika većina ljudi nije tražila povrat, ali ne mogu tvrditi.
#degenerik

K
Vraćali su lovu onome tko je htio. A možda je moguće da je važila i pretplata za to. Jer mislim da nije puno ljudi to kupilo ili je ubrzo nakon početka prodaje je  bilo poznato da se utakmica neće igrat.

https://www.novilist.hr/sport/nk-rijeka/hnk-rijeka-ce-vratiti-novac-navijacima-koji-su-kupili-ulaznice-za-osijek-pretplatnici-su-jos-na-cekanju8611/

Nije važila pretplata, sjećam se da sam uzeo karte online.

Gledam sad na ulaznice.hr, za I5 bez popusta 70 kn, s popustom za članove pretplatnike 30.
#degenerik

K
Ti si bio prvi na startu. Znam da nisam bio uzeo, jer je prodaja počela ranije , a bilo je očito da će ukinut publiku.

V
Utorak 22.07., 20:45 Rujevica.

Odlično. Biti će to divna ljetna večer u Rijeci :)

I
Razmišljao malo sam sa sobom dok sam slušao cvrčke.
Pa nije nerealno ako ostanu Fruk i Radeljic do Vele Gospe da se uhvati PO lige prvaka.

Pa zar je taj Ludogorec jači od npr Dinama?
I ono sto nas kasnije čeka nije bas neka ultra mega jaka kvaliteta.
Obzirom da malo primamo mi imamo momčad za taj knock out tip nogometa, malo sreće i hop!
Evo nas.
Mislim da bi svi u klubu trebali mantrati LP.
Istina da bi tamo bili kanta za napucavanje,ali ono... vrijedilo bi se skrumpirati 😁

Da uđemo u LP, s Rujevice bi orila Nessun Dorma svaki put kad UEFA napravi uplatu. Čak bi i Miško priznao da će nam ostati koji euro va takujinu kad platimo vatrogasce.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Z
Quote from: ispod stijena on 29.06.2025, 16:02Razmišljao malo sam sa sobom dok sam slušao cvrčke.
Pa nije nerealno ako ostanu Fruk i Radeljic do Vele Gospe da se uhvati PO lige prvaka.

Pa zar je taj Ludogorec jači od npr Dinama?
I ono sto nas kasnije čeka nije bas neka ultra mega jaka kvaliteta.
Obzirom da malo primamo mi imamo momčad za taj knock out tip nogometa, malo sreće i hop!
Evo nas.
Mislim da bi svi u klubu trebali mantrati LP.
Istina da bi tamo bili kanta za napucavanje,ali ono... vrijedilo bi se skrumpirati 😁

točno sve.
točno sve, nakon Ludogoreca nas čeka vjerojatno lakši protivnik.

Ludogorec je favorit, ali je to i Dinamo gotovo uvijek kada se susretne s nama. Ludogorec je od Dinama nerijetko ispadao, a mi smo nerijetko skidali Dinamo. Dakle, nije nemoguće proći tu prvu prepreku. Trebat će sreće, ali može se.

Badave te usporedbe jer vi uspoređujete ovogodisnji Dinamo koji je uspio ne dobit Lokomotivu 2 kola prije kraja na Maksimiru  :svakacast:
Da, taj Dinamo smo dobili, ali dobili su ga i Gorica i Slaven i Istra, a Osijek cak i 3 puta.
Ovaj raspali Dinamo nije kategorija Ludogoreca nego Hajduka.
U svakom slucaju je veliki, veliki favorit protiv Rijeke.

I prošlih godina smo pobjeđivali Dinamo. Može se.
Isto tako se može dobiti i Ludogorec. Nisu oni Lyon. A i s njima smo se znali nositi.
Naravno, favoriti nismo.

M
Quote from: Snjesko on 29.06.2025, 19:00Badave te usporedbe jer vi uspoređujete ovogodisnji Dinamo koji je uspio ne dobit Lokomotivu 2 kola prije kraja na Maksimiru  :svakacast:
Da, taj Dinamo smo dobili, ali dobili su ga i Gorica i Slaven i Istra, a Osijek cak i 3 puta.
Ovaj raspali Dinamo nije kategorija Ludogoreca nego Hajduka.
U svakom slucaju je veliki, veliki favorit protiv Rijeke.

Ali taj isti dinamo se plasirao u skupine LP.