RI Europska sezona 2025/2026

Started by Vado Magnar, 20.03.2025, 09:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

V

L
Quote from: ArmadaZg on 08.07.2025, 17:52U biti ti je najsigurnije drzati par eura kod supersporta, pa imas stream na skoro sve osim HNLa
HNL se može gledati na supersportu

I
Quote from: ArmadaZg on 08.07.2025, 17:52U biti ti je najsigurnije drzati par eura kod supersporta, pa imas stream na skoro sve osim HNLa

Laik, sam moze podrobnije ?

Quote from: Igor on 08.07.2025, 18:49

Koliko sam shvatio, moraš napravit račun u SuperSportu i napravit neki manji depozit i možeš unutar aplikacije gledat utakmice..

Trebalo bi bit dovoljno i 50 centi ili maksimalno 1 euro.. ne moraš se ni kladit
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

I
Quote from: vMario87 on 08.07.2025, 19:17

Koliko sam shvatio, moraš napravit račun u SuperSportu i napravit neki manji depozit i možeš unutar aplikacije gledat utakmice..

Trebalo bi bit dovoljno i 50 centi ili maksimalno 1 euro.. ne moraš se ni kladit
Sta je to internetska kladionica ?

I
Quote from: Igor on 08.07.2025, 21:02
Quote from: vMario87 on 08.07.2025, 19:17

Sta je to internetska kladionica ?

A jebiga sad.

To ti je za ove mladje, šta su lijeni ići u kafanu, uzeti onaj isprintani program i studirati to uz kavu, cigaretu i razgovor sa par susjednih stolova o zicerima, dojavama, padovima, popravnima, hendikepima i ostalom, pa onda s papirićem otići u kladionicu i uplatit listić.
Oni to rade na internetskoj kladionici, preko mobitela, putem kojeg rade sve isto ko i ovi po kafanama samo šta piju vodu, puše na struju, tipkaju a ne pišu na papirić, tipkaju a ne razgovaraju i tipkaju a ne idu u kladionicu.
Zajedničko svima je da se klade.

V
Ja imam 3 centa (ostalo mi od lipa još) ako se ne varam vec godinama na supersport računu i mogu gledat sve njihove prijenose

A kakav je taj stream na SS? Jeli onako mala slika ili se da stavit full screen a da nisu kockice

-
Quote from: Deni323 on 09.07.2025, 09:02A kakav je taj stream na SS? Jeli onako mala slika ili se da stavit full screen a da nisu kockice
Super je stream na SS, možeš staviti preko cijelog ekrana ,ne kasni ništa jedino nema komentatora.

Quote from: -RIJEKA- on 09.07.2025, 13:50
Quote from: Deni323 on 09.07.2025, 09:02A kakav je taj stream na SS? Jeli onako mala slika ili se da stavit full screen a da nisu kockice
Super je stream na SS, možeš staviti preko cijelog ekrana ,ne kasni ništa jedino nema komentatora.

To je ponekad i plus :D

To da je bez komentatora je plus, ne minus.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

A
Gledam ove Ludogoretse i barem za sada ne vidim radi čega bi oni trebali biti favoriti niti danas, niti protiv nas ako prođu...imaju neko opasno lijevo krilo koje je vraški dribler, ali je srećom izgleda i "padavičar" pa uz kvalitetnog suca ne bi smio biti problem za Oreča...na drugoj strani im je neki crni, gledam na TM da mnogo vrijedi, ali iskreno...čovjek je deblji od ćaće sa juga...i nije jedini...imaju i u obrani na desnoj strani jednog čija statura više priliči hrvanju nego nogometu...i da, tamo na toj desnoj strani i puštaju. Da je onom crnom iz Minska, osim što mu je podarilo brzinu, da mu je podarilo i par milimetra inteligencije, Minsk bi već imao 2 gola prednosti. Sve u svemu, i jedni i drugi realno prolazni ako nisu bolji od ovog što su u prvom poluvremenu pokazali i ako zanemarim bijedu koju smo mi danas prikazali...ali sačekajmo kraj.

Di ima prijenos?
#degenerik

A
ja na supersportu gledam...je šta je, ali bar gledam :)