RI Europska sezona 2025/2026

Started by Vado Magnar, 20.03.2025, 09:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

A

Ipak Bugari na kraju ha? Pred kraj ih slomiše. Šteta. Da su izdržali ovu nulu, neke nade možda i bi i bilo. Ovako...

A
Prema prikazanom niti jedni niti drugi nisu nikakav bauk...mislim da potpuno ravnopravno možemo u bitku sa bilo kojim od njih  :bo:

Ma ove bi i Čukarički razbio  :neretljak:
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

S
Nije baš adekvatan topic, ali mogao bi biti ako se u nekoj kombinaciji nakon kvala nađemo u Konferencijskoj ligi. Borac BL - Santa Coloma 1:4. Na kraju utakmice "uprava napolje". Nadam se da smo mi preboljeli dječje bolesti Europe i da ćemo biti od ove godine stabilni. Bez ovakvih ili sličnih šokova.

Z
KUPNJA ULAZNICA ZA LIGU PRVAKA – ILI TEST ARHIVIRANJA?

Dakle, imam novu pretplatu za sezonu 2025./26., uredno plaćenu, sve legitimno.
Želim kupiti ulaznicu za pretkolo Lige prvaka, idem na stranicu, sve super — dok ne iskoči poruka:

"Unesite barkod prošlogodišnjeg kompleta ulaznica za sezonu 2024./25."

Molim?!
Znači ne traže da si pretplatnik sad, nego da si bio lani.
I ne da im je dosta što sam već dao 200+ eura za novu sezonu — ne, sad moraš iskopati i LANJSKU iskaznicu i upisati njen barkod.

Pitanje glasi: jel tu netko ozbiljno misli da navijači skupljaju stare iskaznice ko Panini sličice?
Pa tko normalan nije bacio tu plastiku čim je stigla nova?

Imam osjećaj da je sustav složen od strane nekoga tko navija za – po mogućnosti – administraciju.

Ako je ideja da prednost imaju "dugogodišnji pretplatnici", može se to napraviti i pametnije. :jbg:  :jbg:  :jbg:  :bo:  :bo:  :bo:

L
Rekao bih da je to greška u sustavu, ulaznice se čuvaju za ovogodišnje pretplatnike a ne za prošlogodišnje.

K
Quote from: Z9 on 14.07.2025, 15:31Pitanje glasi: jel tu netko ozbiljno misli da navijači skupljaju stare iskaznice ko Panini sličice?

Ja. I išao sam ( za svaki slučaj ) s svim karticama po onu majicu što su dijelili.

A
Vidim dosta 'KL je realna', kakva Kl!? EL monimum, treba ici po CL!

One grupe koje su izasle za iduce kolo, moglo bi ispasti lakse od ovih sada. S najtezima smo barem al pari

I
Quote from: Krkan on 14.07.2025, 15:59
Quote from: Z9 on 14.07.2025, 15:31Pitanje glasi: jel tu netko ozbiljno misli da navijači skupljaju stare iskaznice ko Panini sličice?

Ja. I išao sam ( za svaki slučaj ) s svim karticama po onu majicu što su dijelili.

Dodao bi da valjda u životu nisam bacio ništa vezano za Rijeku.
Znam da nije baš normalno ali tako je kako je.

..na blagajnama bez gužve, radi ih 5..
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

A
Quote from: Iqteam on 14.07.2025, 17:24
Quote from: Krkan on 14.07.2025, 15:59

Dodao bi da valjda u životu nisam bacio ništa vezano za Rijeku.
Znam da nije baš normalno ali tako je kako je.
I ja skupljam članske od Rijeke i Armade, pretplate i ulaznice s gostovanja a i nešto domaćih ulaznica Euro uglavnom i imam punu kutiju od tenisica

Quote from: Z9 on 14.07.2025, 15:31KUPNJA ULAZNICA ZA LIGU PRVAKA – ILI TEST ARHIVIRANJA?
........
Pitanje glasi: jel tu netko ozbiljno misli da navijači skupljaju stare iskaznice ko Panini sličice?

He he, bacio ......  :nisamja: