RI Europska sezona 2025/2026

Started by Vado Magnar, 20.03.2025, 09:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

29.08.2025, 06:49 #810 Last Edit: 29.08.2025, 07:09 by Marabunt Campetto
U neka prošla vremena, bilo mi je bitno da guzimo gayduk! Da smo uvijek ispred njih! Makar bili 6.ti, ali neka je ajduk 7.i...
Danas? U slučaju poraza na Sroljudu? Neću se previše uzbuđivati, jer znam da slijedi novih 100 godina klečanja iza imena Rijeka! Pa čak i dinamo...kao ono zvonce 🔔 na BMX 🚴
Ri Or Die

Đale "voli" gubiti utakmice 5 : 0 u gostima,
To mu je moto, količina znanja kako pripremiti ekipu u gostima u playoff je nevjerojatno...
Savršeno postavi obranu...
Sada će biti razlog poraza ne korona, nego da su im dali sobe u hotelu na sjevernoj strani pa se nisu dobro naspavali i čistačica je čistila hodnik hotela u dva ujutro.
Tako neispavani đale kaže da su vanjski faktori tj. viša sila ipak bile previše.

Jer kaže Đale "da je on savršeno proučio kako igrao PAOK doma.
Da je taktički postavio najbolju varijantu i da je mentalno odlično pripremio ekipu..."

Tako kaže Đale da je viša sila bila razlog poraza..
Kao i protiv Olimpije .
Nova utakmica pred vratima, pa kaže Đale da nema smisla se sagledavati utakmicu protiv PAOKa.

B
Meni je suludo da je on išao spominjati kako ih je crveni karton presjekao..wtf Đale, i onda u istoj izjavi čestita svojim momcima i onda kaže da nisu bili pravi.
 Jedino što mu priznam je kad je na kraju rekao da je PAOK jedna ozbiljna ekipa, ali OZBILJNA..

Napokon smo dobili neku gradaciju je su do sada bili svi ozbiljni, od Shelburna preko Šibenika do dinama.. sad znamo da postoji dvostruko ozbiljne ekipe kojih se stvarno ali stvarno treba paziti.

L
Drag mi je naš Đale, pamtiti ćemo dvostruku krunu u najluđem prvenstvu dosad, međutim on je još uvijek trener početnik. U jednu ruku mi je drago da će novi vlasnici dovesti svog trenera, da ne ispadne da smo šutnuli našeg trofejnog trenera kao najobičniju kantu.

I
Slovan, shamrock, celje,  breidablik, lincoln, hamrun

Ili

Fiorentina, crystal palace, mainz, aek, samsunspir, hacken

K
Sve bi dao za Firenzu i London gostovanja

Pretpostavljam da je Đale bivši nakon Hajduka kad krene stanka za repku

V
Da će Rijeka dobiti najteže moguće protivnike čisto sumnjam. Očekujem neki 50-50 ždrijeb, a u tom slučaju MINIMUM je 9 bodova, sve ispod toga je neuspjeh

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 29.08.2025, 00:08Ajde da ja povecam ulog. Neka bude cetvrtfinale  8) .
Jučerašnji rezultat ti je potaknuo ambicije i ulio optimizam.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 29.08.2025, 09:09
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 29.08.2025, 00:08Ajde da ja povecam ulog. Neka bude cetvrtfinale  8) .
Jučerašnji rezultat ti je potaknuo ambicije i ulio optimizam.
Poslije kiše osvanut će sunce 😛.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Jel simptomatično da dok to pišeš nije još ni počela kiša?  :)
#navodninavijač

D
Nema vise izvlacenja kuglica.

Pred nama je ždrijeb skupina za Europsku i Konferencijsku ligu, koji će se krenuti u 13 sati te se odrediti jednim klikom, za razliku od prijašnjih godina. Prijašnjih je godina svako natjecanje imalo svoj ždrijeb te ceremoniju izvlačenja kuglica, ove će se godine za parove pobrinuti softver, a ždrijeb oba natjecanja spojen je u jedan.

Quote from: Vanjska Anasa Sharbinija on 29.08.2025, 08:33Da će Rijeka dobiti najteže moguće protivnike čisto sumnjam. Očekujem neki 50-50 ždrijeb, a u tom slučaju MINIMUM je 9 bodova, sve ispod toga je neuspjeh

Kao sto rekoh, ni 24h nije proslo od jucerasnjeg uspjeha, ali optimizam je na razini 🤭
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Quote from: Vanjska Anasa Sharbinija on 29.08.2025, 08:33Da će Rijeka dobiti najteže moguće protivnike čisto sumnjam. Očekujem neki 50-50 ždrijeb, a u tom slučaju MINIMUM je 9 bodova, sve ispod toga je neuspjeh

Svaki bod koji osvojimo u KL ove sezone će biti u razini duple krune. Sve ovisi kad ćemo konačno dobiti trenera za ekipu.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

L
Vidjeti ćemo nakon ždrijeba, ali čak i sa ovim trenerom i ovom ekipom bismo trebali doći do minimalno dvije pobjede.