RI Europska sezona 2025/2026

Started by Vado Magnar, 20.03.2025, 09:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
Nema ni Ilinovića na listi....

S
Quote from: ričan on 03.09.2025, 22:51Nema ni Ilinovića na listi....

Ovo je freaky.

I
Quote from: ričan on 03.09.2025, 22:51Nema ni Ilinovića na listi....

E ovo je vijest!

I
Je li ilinković na b listi ?

K

Može jedno pojašnjenje meni debilu - može li se mijenjati popis za konferencijsku ligu u nekom trenutku? Bilo bi mi logično da se može mijenjati nakon završetka ligaške faze, nakon zimskog prijelaznog roka možda ili u slučaju neke ozlijede.

B
Quote from: beetlebum on 04.09.2025, 11:30Može jedno pojašnjenje meni debilu - može li se mijenjati popis za konferencijsku ligu u nekom trenutku? Bilo bi mi logično da se može mijenjati nakon završetka ligaške faze, nakon zimskog prijelaznog roka možda ili u slučaju neke ozlijede.
Moze nakon ligaske, ne skroz, mislim da se moze dodat 2-3 (ako ih sad imamo 22/25), a mogu se dvojica zamjenit-maknut 2 od prije i dodat 2 nova.

Tako je u football menageru, neznam kako je u stvarnosti :)
Ali obicno bude tocan FM

Ako je ozlijeda, onda ide papirologija, pojasnjenja i ovisi o Uefinoj odluci, brijem. A stvarno mora bit neki šit šou, tipa kao kad u NBA traže medical exemption.

Za ostalo ne znam, ali bilo bi logično da tek nakon grupa mozes mijenjat, da. Brijem da ni tad ne mizes jovo nanovo, nego 2-3 igraca mozda.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

04.09.2025, 14:37 #953 Last Edit: 04.09.2025, 14:40 by 🔵 D10S ⚪️
Izak tvrdi da se za KL naknadno moze prijaviti Ilinkovic.

Mora da je fulao jer Ilinkovic ima 22g.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

D
Ja mislim da je sa Ilinkovicem neka fora s B listom

05.09.2025, 08:08 #955 Last Edit: 05.09.2025, 08:14 by D2
Na sportnet forumu u dinamovoj temi, vezano za ovog novog superduper igrača kojeg su doveli osvanula je ova rečenica: "UEFA dozvoljava da se registriraju maksimalno dva nova igrača na Listu A čak i nakon isteka roka — ako to učine do 24:00 CET dan prije prvog kvalifikacijskog/odigranog meča, uz uvjet da je igrač registriran u domaćem savezu."

Isto je bilo pred malo napisano i u jednom članku u jutarnjem vezano za nas, tada nisam bio u prilici staviti na forum.

Ima li u ovom istine, ne bi me začudilo da je tome tako, a bitno je jer ako lista A nije u potpunosti puna 2 igrača se ima vremena još dovesti?
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Evo da odgvorim možda sam sebi. Bacio malo oko na https://documents.uefa.com/r/Regulations-of-the-UEFA-Europa-League-2025/26/Article-31-Player-lists-Online i ja tu ne vidim tu i takvu opciju (nisam super detaljno čitao). Mislim da je netko malo krivo shvatio dio o 2 igrača koja se mogu dodati na listu 24 sata prije jer to stoji, ali samo do grupne faze ne i kad se uđe u grupnu fazu.
Možda sam nešto previdio ili zbog brzine krivo zaključio, ali mislim da sam dobro protumačio.
Tako da dinamu neće moći igrati superduperovac, ali ni nama netko koga sad dovedemo.  8)
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

B
Takav igrač će igrati će samo HNL do zime?

Puta mierda.

05.09.2025, 10:47 #958 Last Edit: 05.09.2025, 10:49 by D2
Quote from: Bred on 05.09.2025, 08:28Takav igrač će igrati će samo HNL do zime?
Puta mierda.
Pa i nije toliko nelogično. Realno ne bi igrao Europu ni s Milanom, a ni iza zime. U Dinamu ima šanse igrati ako prođu grupnu fazu. U HNLu im je valjda zamjena za Mišića koji ima već koju godinu na leđima pa raspodjela HNLa i EL na njih dvojicu im dobro dođe. Na prvu  :sta: na drugu hmmm.

Isto vrijedi i za naše moguće dolaske igrača. Grupnu fazu se ovdje na forumu nekako i s ovim kadrom vidjelo kao moguć prolazak.