Niko Janković

Started by vMario87, 25.03.2025, 23:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
Koliko ja znam nije bilo nikakvog sukoba, sukob nije ako ne radiš ono što se očekuje od tebe i završiš umjesto u Puli na kavi u Opatiji

Pa kućni je ujutro napisao da nije izbačen nego da se trenutno ne nalazi u trenerovim zahtjevima ali da je sve na njemu i da i dalje može bit jedan od stožernih igrača.

Takva konstrukcija je smiješna, tkogod da ju je napisao. Jer nema svemira u kojem Samateh i Thaqi imaju kvalitetu za klupu, a Janković ne.

Ne nalazi se u trenerovim zahtjevima pa nije ni na klupi = priprema/finalizacija transfera ili suspenzija zbog gro razloga.
#navodninavijač

E
Bio  je ovu subotu u Opatiji u društvu agenta, a novinari žive od afera ako ih nema treba ih napraviti.

Janković nam je stvarno donio puno veselja, koliko god da je imao i svojih nedostataka... Ali izgleda da je stvarno vrijeme za rastanak.

2 - 2 i pol milijuna ako bi se dalo zaradit ne bi bilo loše, sve više od toga se sad čini nerealno. Velika šteta za onaj Fenerbahče, optimalan moment je bio...
Dobro, dobrooo! Fuć!

B
Quote from: FTM on 22.01.2026, 09:54Janković nam je stvarno donio puno veselja, koliko god da je imao i svojih nedostataka... Ali izgleda da je stvarno vrijeme za rastanak.

2 - 2 i pol milijuna ako bi se dalo zaradit ne bi bilo loše, sve više od toga se sad čini nerealno. Velika šteta za onaj Fenerbahče, optimalan moment je bio...

Evo, tovari ga dozivaju k njima..

Mozda bi ga boban uzeo u  zamjenu za Luku Stojkovića?

Ovi dole nemaju para za Jankovića (niti za bilo koga drugog iz Rijeke), a Bobanu ga fino naplatit ako bi išlo u tom smjeru... u to ne sumnjam da bi ga Miško dobro ožmikao
Dobro, dobrooo! Fuć!

A
Realno, Jankovic je igrac s puno limita koje nogomet ne trpi, prije svega manjak postivanja suigraca u boljoj poziciji, sto nije prihvatljivo niti na terminu, kamoli u profesionalnom nogometu gdje jedan krivi potez moze odnijeti milijune (Europa).

Nakon Fenerbahcea, on se potpuno ugasio, a onaj glupi crveni u Armeniji je bio kulminacija.

Pamte se lijepe stvari, prvi gol Belupu u zadnjem kolu, gol Gorici prije godinu i kusur, ali pamte se i nabijacine, kojih je bilo puno vise, gdje je suigrac bio u matnoj poziciji, a bodovi otisli u vjetar na kraju utakmice.

Quote from: Boy3006 on 22.01.2026, 07:37https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/velika-rijekina-zvijezda-zbog-sukoba-s-trenerom-zavrsila-na-tribinama-i-sad-je-na-izlaznim-vratima-kluba-15664109

Novinari su kao dinosauri, izumrla vrsta.
Jebiga, danas ja mogu postati "novinar" i kenjat preko društvenih mreža bez ikakvih posljedica. Tako mogu i ovi.
Niko Janković nije dovoljno dobar, zato nije u momčadi, a onda možete pretpostavljati u kakvom je stanju psihički i fizički.
Za njega se trenutno ne može dobiti ni sto tisuća dirhama
Europa je jedino mjerilo!

Z
mogu misliti kakav bi linč bio na trenera da ga ne prate rezultati, a da je Janković izbačen iz ekipe.
Koža bi mu s gulila da kako je zvijezdu šikanirao i još mu nejde.

Na "staru slavu" i statistiku bi se i moglo izvući solidnu cifru, ali ni blizu onih ljetnih najava za 6m i slično
Dobro, dobrooo! Fuć!

D
meni je nejasno koliko godina njemu treba da se mentalno vrati nakon propalog tranfera??
Pa kao da je imao polomljene križne ligament pa mu treba 2 godine da se vrati u formu.
nema mu više Đaleta gdje je radio što hoće igrao neke svoje utakmice, pucao sa 30 metara kad treba i kad ne treba i tu je problem.
ja se njega niti ne sjetim da više ne igra. 

Z
Došli su Barco i Pavić i ako se motamo oko Belcara to je sve u kontekstu odlaska Gojaka, Petroviča, a vjerojatno i Jankovića. Ilinkovića ne računam.

K
Quote from: dado1977 on 22.01.2026, 10:47meni je nejasno koliko godina njemu treba da se mentalno vrati nakon propalog tranfera??
Pa kao da je imao polomljene križne ligament pa mu treba 2 godine da se vrati u formu.
nema mu više Đaleta gdje je radio što hoće igrao neke svoje utakmice, pucao sa 30 metara kad treba i kad ne treba i tu je problem.

Dugo, cuo sam osobno od jednog njegovog prijatelja da dečko nije bas najbistriji ovako životno, on vjerovatno misli da moze igrat svoju igru kod bilo kojeg trenera.

Quote from: dado1977 on 22.01.2026, 10:47meni je nejasno koliko godina njemu treba da se mentalno vrati nakon propalog tranfera??

To su ti danas sve mimozice. Stilisti. Influenceri.
Nije to kao pred 20,30 godina
Povrijeđen mu je ego, a trener ga ne j 5% dok ne dokaže na treningu da je taj.
Europa je jedino mjerilo!