SHNL 27. kolo, Slaven Belupo - Rijeka, subota 29.3., 18:45h

Started by tomyrijeka, 28.03.2025, 02:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Malo smo se svi uspavali tijekom reprezentativne stanke tada da ću ja otvoriti temu @SandroB s utakmicom od ukupno deset finala do zeljenog i jedinog Bujola 😎🔜🏆⚽
Forza Fiume ale!

I
Bacio oko na temu Belupo - Rijeka u prvom dijelu..
Ima svega, zabavno je.

B
Bogojevića nema radi žutih, polako se u kadar vracaju Oreč i Škorić. Čop se skroz zalječio te zajedno sa Menalom dodatno uigrao sa ekipom. Uglavnom, dobilo se nešto na širini kadra za finalni sprint.

S
Bogojević se možda namjerno očistio da ne igra protiv svojih  :)

R
Quote from: SandroB on 28.03.2025, 08:51Bogojević se možda namjerno očistio da ne igra protiv svojih  :)
Da slučajno ne  postigne gol, pa bi se morao ispričavati Podravskim štukama kasnije....
Strah je vrag.....

B
Prepostavljam da je Manev starter kad Oreč ne može svih 90'? Kako smo tanki sa klupom..

Ako nam uvijek neugodni Belupo uvali prvi i povuče se crno nam se piše.

Lani smo na zadnjih 10 kola imali +1 nad hadjukom i +2 nad Dinamom sad je to +2 i +5.
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

Ova utakmica bi lako mogla biti prekretnica sezone, u slucaju poraza 90% mozemo zaboravit na titulu, dok u slucaju pobjede sve imamo u svojim rukama

B
Quote from: Deba on 28.03.2025, 12:04Ova utakmica bi lako mogla biti prekretnica sezone, u slucaju poraza 90% mozemo zaboravit na titulu, dok u slucaju pobjede sve imamo u svojim rukama

Sad je svaka takva dok matematika ne kaze drugacije

M
Bit će teško ali vjerujem našim dečkima i strategu.

Quote from: Basso on 28.03.2025, 11:05Prepostavljam da je Manev starter kad Oreč ne može svih 90'? Kako smo tanki sa klupom..

Vjerojatno ide Menalo na beka iako bi ja volio da Goda to odigra..

Ionako je Godi jedina zadaća obrana pa mu i nije problem šta je ljevak na desnoj strani.

U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

R
Ide mi na kurac to izdrkavanje trenera na Godi. Bolila bi me kita da nemaš tako siromašan kadar. Da Menalo na bela??

R
U mojoj glavi je sve jasno, 27.4.  u 30., kolu gostujemo  na maksimiru, ako tu idemo s ovih +5 u odnosu na Dinamo i s bilo kakvom prednosti u odnosu na Hajduk, bit ćemo prvaci. Tako mislim.
Ako bude npr. +2 za nas uoči međusobne utakmice, pobjediti će nas 100% i onda se možemo jebat.
Ja ne vjerujem u dobar ishod u iduće 2 utakmice, prije Šibenika doma sam gledao raspored i baš je bilo jasno da smo ono morali dobit. U 6 bodova ne vjerujem niti najmanje, 4 se nadam, ali mora onda i Dinamo negdje izgubiti 2 boda.  Optimizam su mi ubili nakon 1-1 protiv Šibenika.  Ne idem ni u Koprivnicu, ni Zagreb, treba malo maknuti se od stresa. Na Kup pogotovo ne idem jer mislim da nam samo to otežava situaciju na putu do raja. Ako iz iduća 2 vikenda izađu s istom bodovnim prednosti pred Dinamom i Hajdukom, osobno ću organizirati brodove, vlakove i avione za navijače Rijeke za dva preostala gostovanja do kraja  :sta:   
Zapravo, vojsku ću dignuti. Optimizam nakon Šibenika mi je na respiratoru. Svi koji možete i imate snage otiđite dati podršku nasoj Rijeci. Za 2 tjedna će  mislim sve biti jasnije.
Zapravo, kada bi sutra pobijedili vrlo vjerojatno bi me opralo pa bi se nacrtao već u kranjčevićevoj ;D
Teško mi je zamisliti Đakoviča kako drži govor pred 50 000 ljudi na korzu na kraju svibnja, ne mogu si to predočiti.

B
Nije mi jasno zašto je Goda praktički otpisan , u ovoj situaciji kad imaš ovako tanak kadar treba biti pragmatičan.
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

M
Pa Đale ih gleda na treningu svaki dan, valjda zna zašto je otpisan. Da pokazuje ono što Selahi i Đuro valjda bi igrao.

B
Na Godu se ne racuna i vjerojatno mu se ni ne nudi novi ugovor. A sad, kad je bas toliko malo igrao ove sezone mozda i bolje da ne starta sada kada se sve lomi a on zna da odlazi. Jbga valjda mu prosla sezona bila vrhunac karijere. Uz sve to Devetak djeluje bolje ove sezone nego Goda u prosloj. Svaka mu cast na golovima glavom ali falilo mu je i tad ovo sta Devetak ima- utrcavanja iza krila, pa centarsut ili povratne...

Menalo il Manev-svaka opcija ima svoje nedostatke, a mozda se digao Manev nakon ove pauze