SHNL 27. kolo, Slaven Belupo - Rijeka, subota 29.3., 18:45h

Started by tomyrijeka, 28.03.2025, 02:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

D
Quote from: robil on 29.03.2025, 22:19Ovdje se i nakon sranja što je gazda radio na zimu mašta o Europa ligi? Pa on će dogovorit prodaju Fruka u gnk prije rođendana grada. I još odu Radelja i Selahi i Nais. Da Europa. Dobro je neko primjetio. Pa mi smo Belupo sa navijačima.

Bas sam o tome razmišljao, ako u ovom sastavu ne možeš dobiti Slavena i Istru kada je bitno onda čemu se nadati  u  Europi pogotovo  bez nabrojanih, kratki izlet i nova porcija očito.

Nema tu maštanja. Ne uđe li Rijeka u grupe ičega na ljeto - ključ u bravu. Spuštamo se gadno na nekakav rang Osijeka trenutno, slobodan pad, a europske grupe postati će misaona imenica. Bez toga nema love, nema pojačanja, nema ničega. Prosjek. Rijeka od prije ere Miška uz malo više love, ali za koga i za šta osim privatne džepove i ambicije.
Tako da, ne, nije maštanje već stvar egzistencije, riječ je o europskom klupskom koeficijentu koji je sad još uvijek granično visok za biti nositelj do playoffa, a ako ponovimo Olimpiju, padamo ispod hajduka pa ćemo sanjati novi Stuttgart narednih ohoho godina. Dakle, 10 godina bacio si u vjetar, slijedi ti reset i vraćanje na tvorničke postavke.
Europa je jedino mjerilo!

D
Kao da su ubili sav gust pracenja Rijeke

Bez ambicije, cemu igranje

Spasava me sto sam dozivio osvajanje naslova

Jer ovo

Prosle sezone

Pa ove

Pucanj u glavu

R
Govno odlazi iz Rijeke. Iš govno. Podrška Đaloviću i igračima, ali i želja da ispadnete iz kupa jer ne želimo da se govno vašim perjem kiti. Trebali ste biti heroji, govno vas je sabotiralo.dosta je bilo da kupovi pokrivaju godine nesposobnosti Mamićevog brabonjak. Ajde neka je nesposoban, dli sa je bar čovjek, a ne govno koje si divi Mamiću i prodaje im najboljeg igrača dok smo prvi.
Ja ću na kraju sezone zapljeskati Đaloviću i igračima, mislim da i oni najretardiraniji medu nama kuže da je ovo realnost, da naša klupa izgleda ništa bolje nego klupa Grobničan i da se tako nogomet ne može igrati. Ali govno je tako htjelo. Pa nema problema, daj nam karte po 20 kuna, pivu po 10 kuna pa neka bude ona stara Rijeka, mi smo navikli i nećemo grinatat. Ali klub je zatvoren ko Pjongjang, protiv govna se ništa javno ne smije reći, ne smije se komentirati, cijene su ko na alianz areni, piva je po cijeni kao u skandinavskom mišelin star restoranu, presice jako podsjećaju na bjegunca iz Bosne, zamjenski stadion nam nisi trebao dati, dobro je nema bilo na Kantridi. Sve najbolje koje su doveo na kraju si poslao u Dinamo, pisao si im telegrame, potpisivao zajedničke pamflete, branio Mamićeve suce, tjerao nase ljude i dovodio Ivkoviće, omladinska škola je leglo korupcije i nepotizma. Nećeš nam oči mazati nikakvim kupovima više. Nama prvenstvo nije oteo Hajduk, ni Dinamo, ni Šibenik ni Slaven Belupo, oteo si ga ti govno.  Idi više.
Nemojte te fore prodavati, Đalović je mogao ovo ili ono, mogao je moj kurac. I da smo danas pobijedili, dobiti ćeš 2 kartona i 2 ozlijede pa tko će igrati, Butić, Rukavina, Menalo, Dogan?
Mišković je lik koji je tjerao Sopića da igra Juncaj. Šta je najgore, treba više javi reći, a ne glumiti idiote. Neće se nitko pobuniti protiv Miškovića, armada pali baklje više nego ikada u dogovoru s njime,loža je prepuna sponzorskih uhljeba, okolni ljudi koji su godinama uz klub su nemoćni i kao dobri i pošteni primorci sliježu ramenima " a ča ćemo sad, bolje je nego pred 20 let", dobar dio novinara je kupljen, a onaj koji su usudi propitivati, dobiti će zabranu.
Ekipu je razjebdl, osakatio, prvenstvo sabotirao, jedini smisao postojanja kluba je prodati sve prvom prilikom. Ne vidim razlike između Lokomotive, pa odkad je popustio utjecaj eocisl sporta ne igramo više Europska natjecanja. Mišković je Mamić.
Da li bi vrijedilo sve to isto da smo osvojili prvenstvo? Bi, osvojili bi ga unatoč saboteru, a ne zbog sabotera. A i nije niti malo realno da s takvim govnom kao glavnim čovjekom kluba očekujemo da igrači i trener rade neviđena čuda.
Nije Rijeka dobra cijelu sezonu, samo je loš Dinamo u odnosu na neka ranije vremena. Ali ova Rijeka je na maksimumu, s dobrim trenerom koji ih tu drži. Ali i mi svi skupa smo šupci ako zahtijevamo od Đalovića da s ovim kadrom i nadređenim saboterom osvoji prvenstvo. Ne može i neće.

M
Prošle godine se pričalo da onakvu šansu nećemo imat 100 godina, a evo je slijedeće.
Ja se radije pridružujem ekipi koja se nada pobijedi protiv Istre u kupu i napokon rješavanju te paradigme utakmica koje nisu derbiji.
Čekati ću kraj godine za prosipanje žuči, sad želim da dok god postoje šanse matematičke i teoretske podržati i bodrit momčad.

Pa ne može Miško otići ni da hoće, nije ovo Jugoslavija. Klub je privatan, vlasništvo se prenosi prodajom. Ovaj klub neće kupiti nitko, bar ne za novce koje vlasnik želi, a utrpao je svojih novaca toliko da ih mora vraćati jer fali znanja i sposobnosti da se forma, kupovine i sve usmjeri na europska natjecanja koja generiraju ogromne novce. Vrlo jednostavno, ne pamtim kad smo zadnji put 15.07. bili spremni za europu...

Sve u svemu, ne može čovjek dati ostavku i otići kako neki misle.

Malo smo i bahati, nešto se pitalo i Slaven danas, a taj Slaven da ga nisu suci doslovno osakatili u prvih 6,7 kola danas bi imao bodova više od dinama i bio bi konkurent za naslov. S potpunim pravom i potpuno zasluženo.

ja pokusavam shvatit kako netko moze zeljeti da klub za koji navija ne osvoji bilo kakav trofej( a kup je sve samo ne bilo kakav trofej) i to pazi da se misko ne bi slucajno busao u prsa...dao Bog da mi osvojimo taj kup ako vec ne mozemo prvenstvo, svi smo itekako svjesni da misko nema neke zasluge ako ga osvojimo

D
Ma treba osvojiti kup i onda na proslavi izviždati lažljivog manipulatora.

R
Ja da sam Djale sam bi  otisao na kraju, ovoj ekipi kada Fruk ode sljedi borba za 5 mj, Djale ce dobiti pedalu do nove godine , bolje da sam ode sada I trazi klub u kojemu ce učiti...

R
Quote from: duke on 29.03.2025, 23:06Ma treba osvojiti kup i onda na proslavi izviždati lažljivog manipulatora.
a izviždati će ga tko? Idi na fejsbuk pa pročitaj koji je to mentalni sklop. Oni šta napišu na fejsu ",i srce voli je i kada ne ide"? Oni šta napišu "sretno Galešiću u daljnjoj karijeri" i stave srca, ili oni koji pišu "sretan rodendan dragi predsjedniče". Možda oni sponzori koji čine ložu i  žderu i piju na račun kluba, možda armada kojoj je svrha praćenja kluba da mogu zapslit par baklji uz dogovor s tim istim govnom. Tkoo će mu točno zviždati?  Zavedi pa vladaj, svih bili kurac. Zapravo je šteta početnika se li genijalca đaloviča koji je od ničega stvorio ekipu, i to 2x jer je u oba prijelazna roka govno prodalo sve šta vrijedi. Šteta da nije neki Cosmi da se pokaže realno stanje stvari kako se vodi klub.  Koji to trener, mađioničar ili vizionar može raditi dobre rezultate kada svaki prijelazni rok ostane bez svakog igrača koji iole nešto pokaže, a kao zamjena dovode se Menalo, Menalo i Menalo, x11, po jedan za svaku poziciju na jer je govno od ljeta do danas prodalo sve..  Šta misliš zasto više ne ulazimo u nikakve skupine europskih natjecanja iako je to danas 1000 puta lakše nego prije 10-15 godina?,  Je za to kriv Dragan Tadić, Sopić, Đalović ili govno koji je klub pretvorio u Lokomotivu, i to copy-paste. Daj sve šta valja u Dinamo, dovedi sve šta ne valja iz Dinama.

K
Ljudi koji zazivaju Menala i Čopa da igraju nisu ništa bolji od onih koji su ih doveli.
Da Menalo i Čop daj ne nemoj jebat

Glupo secirati tko je kriv, kad su svi krivi.

Tipičan riječki poraz, nakon dvotjedne pauze i oporavka nekih igrača, odmora drugih, mirne pripreme utakmice i onda kajla Grgić i Dolček nam zabijaju, a Dogan-Rukavina-Butić love titulu, ha-ha-ha, ko da smo u drugoj ligi. Samo je falilo da se igralo na petak da sjebe čitav vikend, ne samo 50%. Sreća pa se i sat pomiče unaprijed večeras :neretljak:

Inače Grgić jako korektan prema našoj klupi kod pogotka, lijepo za vidjeti malo u našu "korist" da se ne proslavi gol.

#navodninavijač

Quote from: DirkVanHoojidonk on 29.03.2025, 20:53Tesko li je navijac Rijeke biti

Mislis prosle godine prilika propustena

Kad ono! Ove godine jos i bolja!

Lagano smo mogli biti na +10, cak i vise, ove godine

Bas jadnici

Ne pomaze ni sto cijela liga igra za Dinamo zbog bonusa od LP

To zahvali Miškoviću! Vrlo je jednostavno.
Ri Or Die

Quote from: heckback on 29.03.2025, 21:25Belupo ima puno širi roster nego Rijeka, ne kažem boljih prvih 11. Bilo je dovoljno vidjeti klupe.

Naš zimski prelazni rok je došao na svoje Gale, Paša, Smola out- Škorić, Oreč, Čop, Manev, Menalo in,

Đale za rotaciju nema nikoga. Danas je falio jedino Bogojević, imamo sreće da nemamo puno kartona i ozljeda pa to skriva koliko mi bijedno tanak roster imamo.

Sve ostalo je samo posljedica !

Točno!
Ri Or Die