SHNL 28. kolo, Lokomotiva - Rijeka, nedjelja 6.4., 16h

Started by m, 04.04.2025, 11:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Ares1312 on 06.04.2025, 14:37Opet jankovic na neprirodnoj poziciji sada na drugom krilu, jer ocito ne moze on zasjest na klupu, ali svi ostali mogu, e moj đale...

Ako ništa, s ove strane se može izvuć na šut.. desno mu je i to bilo nemoguće
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Prosle sezone je znao ordinirat lijevo, nadajmo se da ce upalit.

Ocekujem da cemo imaz bolji impuls sa klupe u nastavku, ali uzalud ako ne udemo i postavimo se kako treba.

Hocemo pobjedu!
Na valovima naših nadanja plovimo bez stajanja

K

S
Quote from: Kostrena on 06.04.2025, 15:06Mogo bi Andrić biti motiviran

Možda, ali nema šanse da proslavi gol protiv nas  :)

Dobra postava. Nais je bio loš prošlu utakmicu i valjda je ovo i posljedica onog njegovog neposluha kada ga je Đalović zvao.
Oreča ako se oporavio je dobrodošao. Treba nam nova solucija na desnom beku.
A Petrović/Gojak je valjda zbog potrošnje na prošlim utakmicama i/ili pojačavanja tempa u drugom.

Šteta samo što je žrtva sustava uvijek Janković koji je jedan od naših najboljih igrača. Lijevo je sasvim ok ali sasvim sigurno nije idealno, ali bolje izgleda nego desno (iako je i desno bio sasvim pristojan).

Obično kad trener napravi po želji forumaša ispadne fijasko. ;D
#navodninavijač

Samo na Mudražiju pripazit. I na njegove ulaske iz drugog plana, tu smo bili i ostali ranjivi. Ovo drugo, ne plašim se uopće, puno su benigniji i od Belupa, a od Istre pogotovo.
Obrana im je tragično spora i stara ( sigali, kolinger, leovac), onaj šubarić je debelo najlošiji hnl golman. Feta je smiješan igrač, Smakaj doduše puno ozbiljniji.

Ali sve u svemu, izgovora ne smije biti. Ovo se mora dobit. Ako ne možemo, ne zaslužujemo s rezolutnom ocjenom u tu činjenicu da nas se od dana današnjeg više drži kao legitimne kandidate za titulu. Vrlo prosto.

Dosta filozofije idemo po pobjedu!  8)  8)  8)

Quote from: Vado Magnar on 06.04.2025, 15:36Dobra postava. Nais je bio loš prošlu utakmicu i valjda je ovo i posljedica onog njegovog neposluha kada ga je Đalović zvao.
Oreča ako se oporavio je dobrodošao. Treba nam nova solucija na desnom beku.
A Petrović/Gojak je valjda zbog potrošnje na prošlim utakmicama i/ili pojačavanja tempa u drugom.

Šteta samo što je žrtva sustava uvijek Janković koji je jedan od naših najboljih igrača. Lijevo je sasvim ok ali sasvim sigurno nije idealno, ali bolje izgleda nego desno (iako je i desno bio sasvim pristojan).

Hahahah pa ovako ni menadzer njegov ne pise o njemu, prvo desno ne da nije bio pristojan nego je bio ocajan, drugo sigurno nije jedan od nasih najboljih igraca cak ni u top 5 u postavi ekipe

B

06.04.2025, 16:26 #42 Last Edit: 06.04.2025, 16:27 by Silvio Dante
Ne znam je do terena, vjetra, no ovo što vidim opet mi se nikako ne sviđa. Opet isto kao i u Koprivnici. Nakon solidnog ulaska opet pad i ovi nose sve. Nevjerojatno mi je da smo u napadu tako tvrdi, da nitko nije sposoban primiriti loptu, odigrati pas, baš deprimirajuće.
Onog tko je inzistirao na dolasku menala u Rijeku treba vilama iz Rijeke. Jebena štetočina.
Oreč vidno impresioniran, ali sad je vrhunski proigrao ovim rezanim centaršutom.

F
a ovo je 50-50 tekma i sve tri opcije su moguće , opet možda jedna greška će odlučit
nažalost tako se ne može osvajat niti pobjeđivat u kontinuitetu

Na kojim drogama je ovaj Radeljić?  :sta:
#degenerik