Rijeka-Osijek, 23.4, 20:00

Started by R13KA, 20.04.2025, 13:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

R
20.04.2025, 13:01 Last Edit: 20.04.2025, 13:03 by R13KA
Rasprodajmo jebenu Rujevicu! Nismo navijači samo kada dolazi Hajduk, ili kada treba  u Pulu. U povijesti HNL-a, Rijeka je 3 puta bila u situaciji da smo 1. , 6 kola prije kraja.3 put u skoro 35 godina! Ja mislim da bi osvajanje prvenstva s ovom ekipom bilo ravno najvećim sportskim čudima, ali koga više briga za optimizam ili pesimizam, kako smo igrali u Puli, kakve su nam šanse, i kako smo došli u ovu situaciju, kako igraju tovari i purgeri, 6  kola prije kraja smo prvi i samo to je važno.
Ako dobijemo, 5. kola prije kraja smo prvi sigurno. Šta treba Riječanima da se probudimo i pokrenemo? Kada smo osvojili naslov na korzu je bilo 30 000 ljudi, sada ne možemo rasprodati stadion od pišljivih 8000.
Na terenu kako bude bud.e, svi smo 1000 puta pisali da nemamo ekipu za prvaka, da ekipa nije slagana za to, da fali kvalitete, širine. Ko ga jebe, popij pivu i uživaj u momentu, ko zna kad ćemo opet biti prvi za Uskrs.

Svi su unaprijed upisali bodove a meni ova tekma smrdi na naš kiks. Nadam se da griješim i da nam se neće dogodit Šibenik.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

R
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 20.04.2025, 13:05Svi su unaprijed upisali bodove a meni ova tekma smrdi na naš kiks. Nadam se da griješim i da nam se neće dogodit Šibenik.
Tebi smrdi, a ja sam uvjeren  i x2

Z
Najlakša utakmica do kraja sezone.
Ako ne možemo ovo dobiti onda smo mentalni patuljci.
Izgovori Gode jucer su mi teski proljev. Pogotovo sto to govori igrac koji za dva mjeseca ide i koji je sjebo proslo prvenstvo.
Dosta je skrivanja i uvijek istih izgovora nakon kikseva.

L
Meni smrdi na našu laganu pobjedu, plus očekujem kiks Hajduka ili dinama, možda čak oboje kiksaju

Z
svaku ekipu koji vodi mentalni patuljak Simon Rožman moramo dobiti. Da dođe Real pod Rožmanom dobili bi ih.Puknut će na Ruji ko pička.
Da se odma ogradim, ovim postom u taktičko znanje tog čovjeka nisam ulazio, dapače čak ga cijenim, ali ostalo je ispod svake trenerske razine.

Đale( i stožer) je ako ništa drugo mentalna gromada i ubit će ovog jadnika.

Quote from: Zelko Maler on 20.04.2025, 17:56svaku ekipu koji vodi mentalni patuljak Simon Rožman moramo dobiti. Da dođe Real pod Rožmanom dobili bi ih.Puknut će na Ruji ko pička.
Da se odma ogradim, ovim postom u taktičko znanje tog čovjeka nisam ulazio, dapače čak ga cijenim, ali ostalo je ispod svake trenerske razine.

Đale( i stožer) je ako ništa drugo mentalna gromada i ubit će ovog jadnika.
Odigraj kladionu, obogati se kad si toliko siguran da ćemo ih ne dobit nego razbiti  ;D.

Pa i Garcia je mekušac kao Rožman.. očito to nije najbitnije
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: vMario87 on 20.04.2025, 18:11Pa i Garcia je mekušac kao Rožman.. očito to nije najbitnije
Garcia je šonjo, ali čini se da ga svlačionica respektira, ili barem podnosi.

Rožman je pak osoba s anti-karizmom. Za tog nitko neće staviti ruku u vatru.
#degenerik

M
20.04.2025, 18:23 #9 Last Edit: 20.04.2025, 18:24 by moreplovac
Sve ide po planu, točno smo to htjeli.
Dali smo Istri krila i preduvjete da dobije hajduka na poljudu. Ovako idu visokog morala dole. Mi tučemo Osijeka u dogovoru s Rožicom i Osijeku je zadnji vlak da nekoga dobije a di ćeš bolje nego hajduk na poljudu. Njima dva poraza u nizu i počinje hezbolah dole.
Fruk dobiva žuti protiv Osijeka i pauzira protiv dinama koji unaprijed slavi ali Duje Čop poput zmije otrovnice zabija dva i utihnjuje dežurni kritičare.

Quote from: moreplovac on 20.04.2025, 18:23Sve ide po planu, točno smo to htjeli.
Dali smo Istri krila i preduvjete da dobije hajduka na poljudu. Ovako idu visokog morala dole. Mi tučemo Osijeka u dogovoru s Rožicom i Osijeku je zadnji vlak da nekoga dobije a di ćeš bolje nego hajduk na poljudu. Njima dva poraza u nizu i počinje hezbolah dole.
Fruk dobiva žuti protiv Osijeka i pauzira protiv dinama koji unaprijed slavi ali Duje Čop poput zmije otrovnice zabija dva i utihnjuje dežurni kritičare.
Sretan Uskrs svima, ovo mi je popravilo tjedan  :D
Sad da vidimo koliko je izvedivo!
Dobro, dobrooo! Fuć!

Quote from: moreplovac on 20.04.2025, 18:23Sve ide po planu, točno smo to htjeli.
Nije na sroljudu nego na opusu  :).

B
Jedino sta je sigurno da se svako kolo mjenja raspolozenje, predmalo smo se bojali hajduka vise od dinama, sada nas je opet strah njihove serije. Odnosno najvise nas je strah ns samih, jer nova prilika za usrati je na vidiku.
No ajmo dalje- jos 4 pobjede uz nikakvu igru sa 1-0, uz dva remija sa blizancima, nije nemoguce.
Vodile su se polemike dal je Istra kljucna utakmica.
No mozemo se svi sloziti da Osijek u srijedu je kljucna. Ne za bit prvak, nego za ostat u realnim sansama u igri.

K
Od Dinama nisko ništa skoro odigrali, za početak ajmo počet igrat nogomet.
Nemojte prozivati ljude, jer u Puli su imali jedno od najboljih navijanja zadnjih nekoliko godina, a igrači nisu napravili 2 klizeča.
Ljudi nisu ovce, jesu, ali ne baš tolike.
Ko ne dođe potpuno ga razumijem, neka dobiju Osijek u Dinamo, bit će stadion rasprodan u pol dana

M
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 20.04.2025, 18:43
Nije na sroljudu nego na opusu  :).

Još bolje, Opus redemption