Rijeka-Osijek, 23.4, 20:00

Started by R13KA, 20.04.2025, 13:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
22.04.2025, 07:08 #30 Last Edit: 22.04.2025, 07:09 by Krkan
Quote from: Brzina92 on 21.04.2025, 22:58Dao penal koji ne postoji , nije neka greska

Pa i većina ovog foruma je govorila da je penal čist, dok  nakon utakmice nije pokazana  snimka koju ni Čulina nije vidio.

Ne znam jednu utakmicu koju je taj odsudio kako treba, uvijek neki repovi iz tog lika. Žalosno što je on na elitnoj listi.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

No trošiti fokus na suca prije utakmice je nepotrebno. Nisam skoro ništa pisao nakon Istre, razočaran ne toliko rezultatom koliko slabom igrom (Đale, Đale.... neću ti ništa reći nadam se da sve i sam znaš).
Ovu utakmicu priželjkujem samo rezultat, više nije dovoljno "dajte sve od sebe pa kako bude", sad nam voda polako dolazi  dpo grla i dobro bi nam došao pozitivan rezultat pa makar autogolom.
Utakmica s Dinamom će biti ona prijelomna, kao što je bila ona 5:2 s njima na Rujevici šampionske sezone. Na sreću ta se toj generaciji desila skoro na samom početku.
Ne znam imam neki osjećaj da dečki govore kako vide priliku, kako žele naslov, kako se bore za njega, ali da duboko u sebi, podsvjesno, ne vjeruju u to. Pobjeda nad Dinamom pa još i na Maksimiru bi morao biti taj okidač u njima. Za Rijeku valjda nema veće prepreke, težeg zadatka od Maksimira, ako tada ne prelome u sebi neće nikada.
Zato vežite se, polijećemo!
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

R
Quote from: D2 on 22.04.2025, 08:08No trošiti fokus na suca prije utakmice je nepotrebno. Nisam skoro ništa pisao nakon Istre, razočaran ne toliko rezultatom koliko slabom igrom (Đale, Đale.... neću ti ništa reći nadam se da sve i sam znaš).
Ovu utakmicu priželjkujem samo rezultat, više nije dovoljno "dajte sve od sebe pa kako bude", sad nam voda polako dolazi  dpo grla i dobro bi nam došao pozitivan rezultat pa makar autogolom.
Utakmica s Dinamom će biti ona prijelomna, kao što je bila ona 5:2 s njima na Rujevici šampionske sezone. Na sreću ta se toj generaciji desila skoro na samom početku.
Ne znam imam neki osjećaj da dečki govore kako vide priliku, kako žele naslov, kako se bore za njega, ali da duboko u sebi, podsvjesno, ne vjeruju u to. Pobjeda nad Dinamom pa još i na Maksimiru bi morao biti taj okidač u njima. Za Rijeku valjda nema veće prepreke, težeg zadatka od Maksimira, ako tada ne prelome u sebi neće nikada.
Zato vežite se, polijećemo!
Mislim, tko uopće vjeruje? Predsjednik- dok smo prvi prodaje sve, ne vjeruje i ne zanima ga. Navijači - većina je realna, osim onih koji vjeruju u tarot, vidovitog Milana i prenošenje energije preko foruma, pa pišu gluposti da bi kao ispali poozitivci. Đalović - rekao bi da ne vjeruje i da je jako sretan zbog kupa jer može u prvoj sezoni osvojiti odmah trofej.  Ne vjeruju ni novinari ni sportska javnost. Novinari plaćenici rjeđe pišu o borbi za prvaka, više o velikom Miškoviću koji je opet sve pogodio i drži rijeku na vrhu.
Ali ja ću opet ponoviti da smo u svoj toj rulji najgori mi navijači. Nije da je Rijeka prva 6 kola prije kraja svake godine, a  protiv Osijeka će biti 5 milja ljudi.
Zato koliko god ekipa bila slaba, oni i Đalović su ispred svega drugog, rade svoj posao maksimalno u skladu s mogućnostima. Sve drugo oko kluba je zakurac

M
Vjerujemo u pobjedu, vjerujemo u finalni trijumf.

22.04.2025, 14:05 #35 Last Edit: 22.04.2025, 14:06 by D2
Quote from: R13KA on 22.04.2025, 10:22Mislim, tko uopće vjeruje? Predsjednik- dok smo prvi prodaje sve, ne vjeruje i ne zanima ga. Navijači - većina je realna, osim onih koji vjeruju u tarot, vidovitog Milana i prenošenje energije preko foruma, pa pišu gluposti da bi kao ispali poozitivci. Đalović - rekao bi da ne vjeruje i da je jako sretan zbog kupa jer može u prvoj sezoni osvojiti odmah trofej.  Ne vjeruju ni novinari ni sportska javnost. Novinari plaćenici rjeđe pišu o borbi za prvaka, više o velikom Miškoviću koji je opet sve pogodio i drži rijeku na vrhu.
Ali ja ću opet ponoviti da smo u svoj toj rulji najgori mi navijači. Nije da je Rijeka prva 6 kola prije kraja svake godine, a  protiv Osijeka će biti 5 milja ljudi.
Zato koliko god ekipa bila slaba, oni i Đalović su ispred svega drugog, rade svoj posao maksimalno u skladu s mogućnostima. Sve drugo oko kluba je zakurac
Oprosti nemoj se ljutiti ili uvrijediti, ali ja tebe kikića ne razumijem. Vjerojatno je do mene, ali stvarno zadnje vrijeme većinu tvojih postova preskočim nakon uvodnih rečenica, zadnje što sam takav osjećaj imao je bilo u srednjoj školi kad sam morao pročitati Povratak Filipa Latinovicza. Nisam ga pročitao, ostavio sam se knjige (jedina nepročitana lektira) nakon prvih stranica dok se još držao kvake na ulaznim vratima.
Hebe mi se tko vjeruje ili ne vjeruje, igrači daju izjave kako se bore za prvaka, ali podsvjesno mislim da sumnjaju. I tu sva moja filozofija staje. O tome vjerujem li ja ili samo pišem gluposti da bi ispao pozitivac teško ćeš moći znati. Možda sam glupan, a možda se samo tako češljam. U svakom slučaju od kad znam za Rijeku ja svake godine mislim da je to ta, evo za sada imam neki jedan naprema četrdesetak uspjeha. ;)

22.04.2025, 14:33 #36 Last Edit: 22.04.2025, 14:34 by beetlebum
Quote from: R13KA on 22.04.2025, 10:22Ali ja ću opet ponoviti da smo u svoj toj rulji najgori mi navijači. Nije da je Rijeka prva 6 kola prije kraja svake godine, a  protiv Osijeka će biti 5 milja ljudi.

Daleko od toga da atmosfera i publika nemaju utjecaja na igrače, posebno na Rujevici gdje se pritisak osjeti, ali ne vjerujem da će u srijedu biti prevaga je li nas 5000 tisuća ili 6500 na tribinama. Dovoljan primjer je prošlo kolo gdje imaš preko 2000 svojih navijača na gostovanju i odigraš ko' kuhana riba. A bilo je i drugih primjera gdje je Rujevica bila solidno popunjena i nabrijana, a rezultat nikakav. Kontra primjer atmosfera protiv Varaždina je bila baš napeta i "nepoticajna" pa su iščupali taj gol na čistu grintu. Tako da, naše želje, misli, skakanje i psovanje ima puno manji utjecaj od onog što je njima u glavi taj dan - nogometno i mentalno.

22.04.2025, 14:36 #37 Last Edit: 22.04.2025, 14:37 by Silvio Dante
:neretljak: 

Dobar je @virus, i ja imam isti takav doživljaj njega i njegovih upisa. Volio bih na trenutak ući u tu glavu. Isto zadnjih mjeseci ne mogu proniknuti što zapravo želi reći, miješaju se tu neki euforični momenti i pokliči koji me dovode do stadija da gol idem sad na hiljadu kopalja. Jel se kaže kopalja?  :bo: a onda u momentu mi nakon neke njegove prognoze ili ocjene trenutka dođe da se bacim s krova zgrade. Jer ništa zapravo nema smisla.

Ali neka čovjeka, neka nas. I neka cvijeta hiljadu cvjetova  8)

R
Quote from: D2 on 22.04.2025, 14:05
Quote from: R13KA on 22.04.2025, 10:22Mislim, tko uopće vjeruje? Predsjednik- dok smo prvi prodaje sve, ne vjeruje i ne zanima ga. Navijači - većina je realna, osim onih koji vjeruju u tarot, vidovitog Milana i prenošenje energije preko foruma, pa pišu gluposti da bi kao ispali poozitivci. Đalović - rekao bi da ne vjeruje i da je jako sretan zbog kupa jer može u prvoj sezoni osvojiti odmah trofej.  Ne vjeruju ni novinari ni sportska javnost. Novinari plaćenici rjeđe pišu o borbi za prvaka, više o velikom Miškoviću koji je opet sve pogodio i drži rijeku na vrhu.
Oprosti nemoj se ljutiti ili uvrijediti, ali ja tebe kikića ne razumijem. Vjerojatno je do mene, ali stvarno zadnje vrijeme većinu tvojih postova preskočim nakon uvodnih rečenica, zadnje što sam takav osjećaj imao je bilo u srednjoj školi kad sam morao pročitati Povratak Filipa Latinovicza. Nisam ga pročitao, ostavio sam se knjige (jedina nepročitana lektira) nakon prvih stranica dok se još držao kvake na ulaznim vratima.
Hebe mi se tko vjeruje ili ne vjeruje, igrači daju izjave kako se bore za prvaka, ali podsvjesno mislim da sumnjaju. I tu sva moja filozofija staje. O tome vjerujem li ja ili samo pišem gluposti da bi ispao pozitivac teško ćeš moći znati. Možda sam glupan, a možda se samo tako češljam. U svakom slučaju od kad znam za Rijeku ja svake godine mislim da je to ta, evo za sada imam neki jedan naprema četrdesetak uspjeha. ;)
Ok.. 10 upitnika mi je iznad glave. Zasto si citirao moj post, da mi objasnio da nisi pročitao neku lektiru?
Kao i ti, i ja sam napisao da igrali ne vjeruju. I nadovezao se da ne vjeruje nitko, ni predsjednik, ni navijali ni novinari, općenito javnost. Ali za razliku od navijača i novinara, igrali i trener moraju imati samopouzdanje u to da su najbolji i da će na kraju biti prvi.
Na navijaču je samo da dode, podrži, navija, i neovisno u to šta mislio, navijač je svoje odradio.
Ako si ti uvjeren da ćemo biti prvaci, a ja nisam, a oboje platimo kartu, navijamo i podržavamo ekipu, kakva je razlika između mene i tebe kao navijača?
Svatko može misliti šta god hoće, ja sam siguran da rijetko tko vjeruje da ćemo biti prvaci, ali u nogometu se luda događaju. Zapravo je skroz nebitno šta netko misli, pogotovo šta netko napiše na forumu, sutra će opet biti ne više od 5000 ljudi, a bojim se da to proizlazi bas zbog toga jer ljudi ne vjeruju u happy end.

R
22.04.2025, 15:12 #39 Last Edit: 22.04.2025, 15:16 by R13KA
Quote from: beetlebum on 22.04.2025, 14:33
Quote from: R13KA on 22.04.2025, 10:22Ali ja ću opet ponoviti da smo u svoj toj rulji najgori mi navijači. Nije da je Rijeka prva 6 kola prije kraja svake godine, a  protiv Osijeka će biti 5 milja ljudi.

Daleko od toga da atmosfera i publika nemaju utjecaja na igrače, posebno na Rujevici gdje se pritisak osjeti, ali ne vjerujem da će u srijedu biti prevaga je li nas 5000 tisuća ili 6500 na tribinama. Dovoljan primjer je prošlo kolo gdje imaš preko 2000 svojih navijača na gostovanju i odigraš ko' kuhana riba. A bilo je i drugih primjera gdje je Rujevica bila solidno popunjena i nabrijana, a rezultat nikakav. Kontra primjer atmosfera protiv Varaždina je bila baš napeta i "nepoticajna" pa su iščupali taj gol na čistu grintu. Tako da, naše želje, misli, skakanje i psovanje ima puno manji utjecaj od onog što je njima u glavi taj dan - nogometno i mentalno.
Slažem se apsolutno u svemu. Nadodao bi da je ipak ljepše i osobno se osjećam ponosni je kad nas 8 milja zagrli na Rujevici s jednim, istim i zajedničkim ciljem nego kad je stadion poluprazan.
@Silvio Dante. Sve je stvar upravo u tome kako čovjek nešto percipira.
Mene niti najmanje ne nabrije kada netko na forumu napiše "sve ćemo pregaziti" ili "gazi gubu" ili najbolji smo i najjači.
Nabrije me to jer je Rijeka prva! Ne znam šta više od toga ljudima treba.
A forum služi tome da svatko napiše šta misli. Onaj koga se motivira nečije mišljenje, u trenutku kada je Rijeka 1. 6 kola prije kraja, nije navijač, nego kreten.

B
Malo info vezano za kartone..

Nama ce radi 3.zuta faliti Majstorovic a njima Bukvic.

Po 2 zuta kartona i opasnost propustanja dinama imaju:

Mladen Devetak
Toni Fruk
Niko Janković
Luka Menalo
Gabriel Rukavina
Lindon Selahi
Martin Zlomislić

Dakle moze nas se gadno unakazit ako budemo naivni.

S obzirom da je popularno pratiti i kolo unapred sto se zutih tice, njima za hajduk u slucaju zutog kartona otpadaju sve redom vazni igraci: Babec, Cvijanović, Hasić, Jurišić, Dantas, Pušić

Quote from: Boy3006 on 22.04.2025, 15:42Dakle moze nas se gadno unakazit ako budemo naivni.

Ako sudac navlaci za tovare, onda nam nece dijelit kartone mimo necega ocitog. Jer je njima u interesu da iduce kolo docekamo sto kompletniji.
Naravno, to je rekla kazala s obzirom na nas nogomet.
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

U sutrasnjoj utakmici će se sve nas pitati kako ćemo izaći sa gardom kukavičkim ili pobjedničkim a ne protivnika koji je u lockdown-u  :vijesti:  :svakacast:
Forza Fiume ale!

Quote from: Plumbum on 22.04.2025, 15:50
Quote from: Boy3006 on 22.04.2025, 15:42Dakle moze nas se gadno unakazit ako budemo naivni.
Ako sudac navlaci za tovare, onda nam nece dijelit kartone mimo necega ocitog. Jer je njima u interesu da iduce kolo docekamo sto kompletniji.
Naravno, to je rekla kazala s obzirom na nas nogomet.
Čulina je jednostavno loš sudac. Znam da će mi sutra sigurno dignuti tlak iznad HNL sudačkog prosjeka. Iako sam svjestan toga teško ću moći to izbjeći.

I
Onako na prvu, sudit će tri penala i podijeliti desetak kartona. Ako ovako ostane u Zagrebu i Istra očekivano dobije u Splitu naša utakmica će biti dvoboj dva takmaca usrana u gaće. Mi od naslova, oni od ispadanja.