Ri Mercato 2025

Started by Zelko Maler, 22.04.2025, 07:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
Znači on je na izvoru informacija i piše ovakve različite stvari svaki dan u novinama i portalima, a ljude se ovdje proziva ako na forumu objave nešto i to ne bude tako, još ih se i sprda i danima citira

12.08.2025, 09:27 #3406 Last Edit: 12.08.2025, 09:30 by TIR
@Zelko Maler pa i @Kostrena - jeste pročitali samo naslov ili cijeli članak?

Janković - "Stvar se vjerojatno neće riješiti do kraja ovog tjedna"
Fruk - "Još nijedna zasad najavljena ponuda nije zadovoljila riječke ambicije."
Radeljić - "Radeljić je kvalitetom svojih igara očekivano stekao i neke potencijalne inozemne poslodavce pa, kao u svakom prijelaznom roku, prije svega treba biti strpljiv."

Šta je tu točno oprečno s jučerašnjim? Gdje kaže "Sve ostalo zasad se svodi na upite, raspitivanja i pokazivanje interesa, ali nema nijedne druge niti izbliza toliko ozbiljne priče kao što je ova »Janković & Fenerbahče«. "

Znači Đalović kaže da su 2-3 pred odlaskom, Janković se (dobronamjerno vjerojatno) oprosti od navijača, a mi tu izjavu prevedemo da trojica odlaze kroz koji dan.
Da bi se ispostavilo da to o trojici nije nikakva nova informacija jer se čitavo ljeto vrtimo oko istih 4-5 imena koja samo što nisu prodana, a na kraju tek cca 5.8. prihvaćena prva službena ponuda. I da nema nekog posebnog pomaka.
#navodninavijač

K
Mene smeta dociranje prema Đaloviću, kao on nema prave informacije, ko bi trebao imat točnije informacije?
Đalović ili novinar kako god se on zvao

12.08.2025, 09:43 #3408 Last Edit: 12.08.2025, 09:44 by TIR
Quote from: Kostrena on 12.08.2025, 09:22piše ovakve različite stvari svaki dan u novinama i portalima

Sry, ali nisi odgovorio na pitanje.

Koje različite informacije vidiš u ova dva članka? Niste ni pročitali sadržaj nego zaključujete iz naslova.

Normalno da trener kod nas nema najnovije informacije, pa Smolčić mu je izašao iz autobusa pred Varaždin... Realnost samofinancirajućeg kluba u našem nogometu.
#navodninavijač

K
12.08.2025, 09:54 #3409 Last Edit: 12.08.2025, 09:56 by Kostrena
Danas piše kako su u "startnom bloku" za odlazak osim Nike Jankovića i Toni Fruk te Stjepan Radeljić, što meni znači da su ozbiljnih pregovora u tijeku

U jučer članku jasno se navodi da je jedini zaista ozbiljan pregovor onaj između Rijeke i Fenerbahçea oko Jankovića, dok su sve ostalo "upiti i raspitivanja".

Zlomislića danas nije ni spomenuo a jučer je smo imali ponude ali nisu zadovoljavajuće

T
12.08.2025, 09:57 #3410 Last Edit: 12.08.2025, 10:13 by ToBu
Quote from: Snjesko on 11.08.2025, 23:49Prvo se digla histerija sto se ispalo od Ludogoreca. Neopravdano, jer to je u svakom smislu skuplja ekipa sa boljim i sirim kadrom od Rijeke. I tamo je nakon gola izgledalo da ih prolazimo, ali jedna glupa reakcija Rukavine, jedan promasen zicer Menala u prvoj utakmici  ti je odnio prolaz. Osim Fruka na spici cijelu prvu utakmicu, za pripremu ove dvije utakmice nemam puno toga za prigovorit Đalovicu.
Slaven se dobio, apslolvirali smo, teze od ocekivanog, ali uz 23 udarca, 8 velikih prilika i xG preko 3.
Ono sto je problem je utakmica protiv Shelbourna, tu smo bili totalno nemocni, ali kad protivnik ima xG 0.2 i zabije 2 gola, ti 1.56 i samo jedan, to je jebena nesreca. Plus sto je Fruk nezasluzeno dobio crveni protiv Ludogoreca, plus sto je Ludogorecu suđen penal, a za udarac na gol i ruku Shelbourna nije. Utakmica je odigrana uzasno, ali bas da se ovako sve poslozi, to je ogromna nesreca.
I onda se desi da se odnosi u klubu malo poremete, da stmosfera postane negstivna, da ti kucni novinar sere o neviđeno sirokom rosteru i pljuje po treneru. Onda ides u Osijek i izvuces nulu.
Sve u svemu, ako izoliramo Shelbourn nista se nije desilo sto nije bilo realno da se desi. I sto sam ja objektivno ocekivao da se desi.
Da imamo boljeg trenera mozda bi prosli Ludogorec. Moguce. Da imamo boljeg sportskog direktora i da su dovedena pojacanja pa da stvarno imamo sirok roster, mozda bi prosli Ludogorec. Da Miskovic nije opet u prelaznom roku zauzet prodajom po stoti put kluba, mozda bi prosli Ludogorec. Nije se desilo.
Sutra treba dobit i sve ce se vratit u ocekivani tok.
Jedino sto ce onda otic Jankovic, a vjerojatno i jos netko i onda ce se do kraja ogolit kakav diletantski posao je napravljen u ovom prelaznom roku.

Mene i dalje zanima, svi koji nebi stavili Ndokita na desno krilo, a koga bi stavili? Menala? Butica? Lasickasa? Niti jedan nije bolje rjesenje od Ndokita, i pritom ne mislim da je Ndokit dobro rjesenje. Nego jednostavno nema boljega. Hvala Palik... ovaj DRSu!
Nije obaveza forsirati neki sustav, nego prilagoditi sustav onome što imaš.. Ako nemaš krila, igraš bez krila. Npr. s obzirom na profil igrača koje imamo, možda romb ?

K
A da ali ko igra romb u Europi to je zastarjelo svi igraju 4231 ili 433, treba slijediti trendove

T
Quote from: Kostrena on 12.08.2025, 09:58A da ali ko igra romb u Europi to je zastarjelo svi igraju 4231 ili 433, treba slijediti trendove
3-5-2, za Oreča i Lesickasa dušu dalo. Devettak konačno na stopera, Kreilacha konačno u igru. 2  napadača mogu biti Fruk i Čop/Kreilach. Krila nemamo, a Ndokyta se treba rješiti danas odmah. Po čemu je to bolje da igra on,a ne Thaqi ?  Za malog je Đalović rekao da je najveći talent kojeg Rijeka ima, a Ndokyt je najveći promašaj ovog prijelaznog roka.

Fokusirajte se na naslov teme (mercato, ne rombovi), dalje brišem.

Imate ovo pa tu preselite sa taktikama https://nepresusan.com/tribina/index.php?topic=40.135
#navodninavijač

Quote from: Kostrena on 12.08.2025, 09:07Kao što sam napisao jučer Dinamo je opet poslao ponudu, dobit ćemo i krilo ili dva od njih(gadi mi se ta suradnja) jer mi nismo u 3 mjeseca u cijelom svijetu mogli naći 2 krila, daj me nemoj...
Jebe mi se za sve naslove prvaka svijeta, daj se više makni od njihovih igrača, nama je svrha kluba postala dinamovi ex. igrači

Za Fruka za sada nema nijedna ponuda, a teško da će doći onakva kakva smo mislili.

Mda. Kad nemaš skauting niti prave sportske direktore, ostaješ na menadžerima i dinamu. Nitko nema krila općenito, bar ne domaća, a u dinamu ih je i viška. Iako iskreno i Topić i Špikić bi nam bila dobra pojačanja, ali recimo Hoxha i Cordoba - bože pomozi.

Za Fruka (iako se probalo nabit cijenu informacijom da je plaćen 4 milijuna) nema niti jedna ponuda, samo zato jer je prestar.
Ne znam kad će shvatiti naši u klubu, igrači se prodaju do maksimalno 23 godine, dobra lova do 21, neće uvijek biti dinama da pobere i plati...

To je samo kod nas mlad igrač od 23/24 godine tipa Ilinković, Manev ili Sijarić. Teraj to u mp3 i forsiraj tog najvećeg talenta Tačija, koji klinac se čeka
SPORTSKI ODLAZI!

Quote from: Boy1da on 12.08.2025, 08:56
Quote from: kircipijanci on 12.08.2025, 07:43https://www.novilist.hr/sport/jankovic-ce-vrlo-vjerojatno-preseliti-na-bospor-a-u-startnom-bloku-su-i-fruk-te-radeljic/

Sve 5, sve to znamo, ali sta nije pred par dana lućni opleo po Djaletu da ne ide bas toliko igraca koliko on kaze? Kad ono...

Mozda je mislio prije Iraca.

Ma pusti taj dio, pravi biser je mentalna gimnastika oko Jankovićevog transfera, ravna tovarskom budžetiranju Vuškovića. Sad ispada da Jankovićev transfer neće vrijediti 5,5 nego će vrijediti 9 milijuna, zato jer nećemo dati pola love dinamu.

QuoteAko Janković ode u Fenerbahče i za ne više od naprimjer 5,5 milijuna eura, to bi bio vrhunski posao Rijeke i Miškovića jer bi u jednom poslu zaradili devet milijuna.

Ja ne znam koje on droge konzumira, ali udaraju jako.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Z
navijam da se Fruk, Radeljić i Janković prodaju čim kasnije. Em mi je drago da su čim duže s nama, a i želim  da se prodaju zadnji tjedan prijelaznog roka pa da gledamo koprcanje "struke" kako ih zamjeniti 5 do 12. Nisu dva mjeseca sposbni pronaći krilo, a 3 nositelja misliš zamijeniti zadnji čas. Moš mislit.

L
Quote from: aahzinho on 12.08.2025, 10:41
Quote from: Boy1da on 12.08.2025, 08:56
Quote from: kircipijanci on 12.08.2025, 07:43https://www.novilist.hr/sport/jankovic-ce-vrlo-vjerojatno-preseliti-na-bospor-a-u-startnom-bloku-su-i-fruk-te-radeljic/

Sve 5, sve to znamo, ali sta nije pred par dana lućni opleo po Djaletu da ne ide bas toliko igraca koliko on kaze? Kad ono...

Mozda je mislio prije Iraca.

Ma pusti taj dio, pravi biser je mentalna gimnastika oko Jankovićevog transfera, ravna tovarskom budžetiranju Vuškovića. Sad ispada da Jankovićev transfer neće vrijediti 5,5 nego će vrijediti 9 milijuna, zato jer nećemo dati pola love dinamu.

QuoteAko Janković ode u Fenerbahče i za ne više od naprimjer 5,5 milijuna eura, to bi bio vrhunski posao Rijeke i Miškovića jer bi u jednom poslu zaradili devet milijuna.

Ja ne znam koje on droge konzumira, ali udaraju jako.
Mislim da je DV ubrojio odštete za galešića i Jankovića, tu dolazimo do cifre od 8 milijuna, barem sam ja tako zaključio čitajući taj članak

Ufff, težak udarac za našeg mjenjača guma  8).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡