Ri Mercato 2025

Started by Zelko Maler, 22.04.2025, 07:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Z
Utakmice u punom jeku, ali  u ovom slučaju nije bitno koji završimo jer nas na ljeto čeka ozbiljan deficit u rosteru zbog prodaja i odlazaka.

Ako smo kod dolazaka, meni bi prvi dolazak bio Alen Grgić. Ističe mu uguvor, bio kod nas, napredovao u Belupu. Imati takvog igrača u roster je blago, brz, a fizički dosta moćan.
pick broj dva. Mali Milanović iz WS Wanderersa.
Imati Milanovića na krilu i Grgića na klupi je nešto ćemu trebamo težiti.

Također vraćanje Marka Vešovića je mešto što se po meni mora dogoditi. 33 godine, ističe ugovor.

I najvažnije golman. Ako se Zloma proda, Ivušić je taj. Za nekakvu nornalnu plaću može ga se dovesti. Sam je rekao da se hoće vratiti.Ionako ima svoj biznis i mislim da mu je Cipra dosta.

Uglavoom išao sam uzorkom igrača koji: vezani su uz naš kraj (Ivušić, MIlanović), jako su bili privrženi našem klubu dok su bili tu ( Vešović) i igrač koji nije seljačina i također je u manjoj mjeri ostao privržen Rijeci ( Grgić).
Takve igrače treba  dovoditi.

Također fokusirati se na BiH i Sloveniju. Istra je u Širokom našla Valinčića, mi smo našli Oreča u Veležu. ranije Lončar kod nas pa je Radovac skoro kod nas završio. Doffo je bio najbolji zadnji vezni u BiH, Jakirović ga htio kod nas, Olimpija ga dovela i sad je gle čuda isto tamo među najboljima u ligi.

Quote from: Zelko Maler on 22.04.2025, 07:28...
Ako smo kod dolazaka, meni bi prvi dolazak bio Alen Grgić. Ističe mu uguvor, bio kod nas, napredovao u Belupu. Imati takvog igrača u roster je blago, brz, a fizički dosta moćan.
....
A propos Grgića, očito nisi pogledao njegovo gostovanje na Tribina podcastu. Najviše ga je žuljala ta klupa, dečko ima zdrave sportske ambicije i željan je igranja, a ne biti neki backup prema potrebi. Zato u takvoj ulozi slobodno ga prekriži.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
mi moramo  ove godine u europske skupine. S tim bufferom koji ćemo vjerojatno imati i da dvije godine s bufferom ne uđemo u skupine je ogroman neuspjeh.
Bit će minuta za njega i u prvoj postavi.
Zahvalan igrač.
Rijeka mora imati barem 3 igrača ( po jedan u svakoj liniji) na klupi koji može biti  u prvih 11

B
Quote from: D2 on 22.04.2025, 08:15
Quote from: Zelko Maler on 22.04.2025, 07:28...
....
A propos Grgića, očito nisi pogledao njegovo gostovanje na Tribina podcastu. Najviše ga je žuljala ta klupa, dečko ima zdrave sportske ambicije i željan je igranja, a ne biti neki backup prema potrebi. Zato u takvoj ulozi slobodno ga prekriži.

S obzirom da imamo samo Menala i Naisa kojem istice ugovor i i vjerovatno ovo ljeto ide.. tesko da bi Grgic grijao klupu.

Quote from: Zelko Maler on 22.04.2025, 08:21...
Rijeka mora imati barem 3 igrača ( po jedan u svakoj liniji) na klupi koji može biti  u prvih 11
Teško.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Petroviču ističe ugovor krajem sezone. Ima li klub + opciju produženja?

Z
Quote from: Krkan on 22.04.2025, 09:41Petroviču ističe ugovor krajem sezone. Ima li klub + opciju produženja?

mislim da
Quote from: D2 on 22.04.2025, 09:37
Quote from: Zelko Maler on 22.04.2025, 08:21...
Teško.

zašto?
Imali smo to svih priajšnjih sezona pod svim trenerima. Ova sezona je velika iznimka,  a ne pravilo.

Obzirom da smo odbili 2milijuna eura za Petroviča mislim da će gradit momčad oko njega i da će završit karijeru kod nas :neretljak:

Šta se tresete, složit ćemo ekipu za "VRH Hr nogometa" 8)

Ja ne mogu vjerovat. Borimo se za prvaka, bar na papiru, je ovo trebalo. Stvarno netko razmišlja o prijelaznom roku? Mene recimo muči jer će protiv Osijeka biti prazan stadion, jer nema organizacije vlaka za zagreb i broda za split ili šibenik, jer nema nikakvih mobilizirajućih akcija, objava, poziva da se Rijeka digne na noge, jer nikoga nije briga šta smo 1. Vi pišete o prijelaznom roku.. dok tovari
https://www.index.hr/amp/sport/clanak/torcida-kontra-radnom-danu-i-obavezama-stavimo-hajduk-na-prvo-misto/2663615.aspx
 https://www.tportal.hr/sport/clanak/uoci-istrinog-dolaska-na-poljud-torcida-poslala-posebno-priopcenje-20250422
Miškoviću odlazi!

Z
Quote from: R13KA on 22.04.2025, 10:37Ja ne mogu vjerovat. Borimo se za prvaka, bar na papiru, je ovo trebalo. Stvarno netko razmišlja o prijelaznom roku? Mene recimo muči jer će protiv Osijeka biti prazan stadion, jer nema organizacije vlaka za zagreb i broda za split ili šibenik, jer nema nikakvih mobilizirajućih akcija, objava, poziva da se Rijeka digne na noge, jer nikoga nije briga šta smo 1. Vi pišete o prijelaznom roku.. dok tovari
https://www.index.hr/amp/sport/clanak/torcida-kontra-radnom-danu-i-obavezama-stavimo-hajduk-na-prvo-misto/2663615.aspx
 https://www.tportal.hr/sport/clanak/uoci-istrinog-dolaska-na-poljud-torcida-poslala-posebno-priopcenje-20250422

nije ovo tu tema. A prijelazni rok neka vrsta ispušnog ventila da ne razmišljaš o utakmicama 0-24. Popizdio bi.

Pa idi organiziraj vlakove i mobiliziraj ekipu, tko ti brani. Mislim da i najveći mobilizatori stignu proćakulat neku o transferima i stić organizirati vlak... ;)

I to bez da ih ti ideš spominjat u mercato temi znajući da sam ti oprostio ban zbog spama već dvjesto puta jer te ne želim otjerati "samo" zato što stalno jurcaš u off topic.
#navodninavijač

K
U Puli nije bilo organizirano pa je došlo 2000+ ljudi, igračima nije baš pomoglo.
Ko želi doći u Zagreb, naći će put do gore vjerojatno i sam

K
Stiže prvo pojačanja, 3.Njemačka liga, provjereni recept  :svakacast:

Give me the fucking name 😆.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡